Günlük Mazi Derler

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
Sadece aklı olmayan canlılarda takıntısız bir hayat mevcuttur.tek takıntımız karın doyurup yatmak değil.

Seni tanımak büyük bir zevk hacım. Hepimiz için öyle tabi ki. Kişiliğin duruşun olgunluğun vs vs daha önceden de övmüştük biliyosun :d o yüzden aşırı övüp bundan sıkılmanı istemem. Ara ara küçüp övmelerle sürpriz yapacam sana :liv: hayatta herşey dilediğin gibi olur, Allah kalbine göre verir inşallah ve hiç değişmeden yıllar sonra bile tanıdığımız sevdiğimiz organizeyşınların reyisi, adam gibi adam mesut olarak anarız seni. ilahimorlukun dediği gibi benden galp

2016.. forumun bildirimle titrediği, günlerin tapatalk'ta geçtiği mention gelince kalp atışının hızlandığı yıllar.

ben şimdi de buradayım, sadece bı tıraş oldum, biraz da hayat tokatladı

yazıyı okuyunca istemsizce gülümsedim bı de vay be ulan iyi çocukmuşum be dedim asdfjshshsk

Galp bizden kanki, hatıra sizden

Ahh o eski maziler :D Adamın birinin forumsalı mahkemeye verdiğini bile gördü bu gözler :D :D

karamuratbenim' Alıntı:
bu ileti düdüklü tenceremden Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@karamuratbenim ’in o imzası... hem sofraya hem foruma düşen en sıcak iletişimdi

şimdi ne kaldı, yok "sent from iPhone", yok “mobile signature”...

biz o basıncı gördük yaşadık kardeşim ve hafif bi tencere tıkırtısı duysak mesaj geldi mi diye bakarız o zamanın alışkanlığı işte napcan

forumun bir dönemini bilenler hatırlar.

bir konu açıldı ve bu konuda bir fotoğraf vardı, iki saat sonra yenisi gelirdi
yetmezse ardı ardına günaşırı gelmeye devam ederdi. gözlük değişir, ışık değişir ama poz hep aynı.

@Orkun Nural abimiz kendine hayran kaldığı her an, o konunun içine bir fotoğraf bırakırdı.

Forum üyeleri de onun için deliriyordu:
esmer, bıyıklı ve lan diyen erkeklere bayılırım. <3<4<5

Derken bir gün TV'yi açtık, O Ses Türkiye. jüride dönen yok ama biz koltukta ters döndük la bu orkun değil mi diye. Sonrasında Hekimoğlu dizinsinde de gördük kendisini.

Meğer adam sadece kendini beğenmiyo, kendini inşa ediyomuş

şimdi dönüp bakınca…
bence biz o dönem sadece gülmedik bir CV’nin giriş cümlesi olduk

Helal olsun Orkun.
burası hala senin ilk sahnen. asafqf

1749818006705.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
@*sırıtık* (Burcu) ile 12 yıl önce forumda iddiaya girdik
ben burası bilgi paylaşım yeri dedim, o da ne safsın, millet flört etme geliyo dedi

ben o dönemki idealist halimi düşünüyorum da, resmen foruma ansiklopedi katkısı yapmaya geldim modunda giriyodum. ne flörtü kardeşim, biz bilgi çağının neferiydik.

anket açtık. ilk birkaç oy bana geldi, dedim ha tamam işte herkes benim gibi düşünüyo. sonra bi’ baktım kızlar bile sırayla yorum yazıyo
flörtözüm demiştim tanıtım konumda, burcuyu haklı bulmak zorundayım.
kusura bakma jose kardeş aklım seni seçiyor ama kalbim burcuyu :D

sırıtık gülüyo, ben susuyom, forum susuyo, kapı çalıyo, kargo geliyor derken

zaman geçti. flört değil dedim ama forumda ilişkim olmadı değil

Şimdi dönüp bakınca aslında Burcu haklıymış ama ben de haksız değilmişim
çünkü bilgiye gelenler flörtle oyalanıp kalıyodu
flörte gelenler de yanlışlıkla bazı şeyler öğreniyodu adsasfdsafds :D

Belki de bu hikayenin ana fikrini Impossible yazdı:
Forumlar da din, felsefe, genel-kültür öğreniliyor. Tamam bi nevi haklılar ama buna ihtiyacım var mı? Yok. Misyonumu tamamladım ben.
Herkes ihtiyacı olan şeyi arzular. Ben bilgiye doydum şimdi ise karıya doymam lazım.

@*sırıtık* (Burcu) ile 12 yıl önce forumda iddiaya girdik
ben burası bilgi paylaşım yeri dedim, o da ne safsın, millet flört etme geliyo dedi

ben o dönemki idealist halimi düşünüyorum da, resmen foruma ansiklopedi katkısı yapmaya geldim modunda giriyodum. ne flörtü kardeşim, biz bilgi çağının neferiydik.

anket açtık. ilk birkaç oy bana geldi, dedim ha tamam işte herkes benim gibi düşünüyo. sonra bi’ baktım kızlar bile sırayla yorum yazıyo

sırıtık gülüyo, ben susuyom, forum susuyo, kapı çalıyo, kargo geliyor derken

zaman geçti. flört değil dedim ama forumda ilişkim olmadı değil

Şimdi dönüp bakınca aslında Burcu haklıymış ama ben de haksız değilmişim
çünkü bilgiye gelenler flörtle oyalanıp kalıyodu
flörte gelenler de yanlışlıkla bazı şeyler öğreniyodu adsasfdsafds :D

Belki de bu hikayenin ana fikrini Impossible yazdı:
O zamanlar forum frank miller'in sin city'si gibiydi.
Hep ozgur kizlar vardi ve engelsizdik

Son düzenleme:
Geri