Günlük Mazi Derler

Konu sahibi son olarak 29 gün önce görüldü
@*sırıtık* (Burcu) ile 12 yıl önce forumda iddiaya girdik
ben burası bilgi paylaşım yeri dedim, o da ne safsın, millet flört etme geliyo dedi

ben o dönemki idealist halimi düşünüyorum da, resmen foruma ansiklopedi katkısı yapmaya geldim modunda giriyodum. ne flörtü kardeşim, biz bilgi çağının neferiydik.

anket açtık. ilk birkaç oy bana geldi, dedim ha tamam işte herkes benim gibi düşünüyo. sonra bi’ baktım kızlar bile sırayla yorum yazıyo

sırıtık gülüyo, ben susuyom, forum susuyo, kapı çalıyo, kargo geliyor derken

zaman geçti. flört değil dedim ama forumda ilişkim olmadı değil

Şimdi dönüp bakınca aslında Burcu haklıymış ama ben de haksız değilmişim
çünkü bilgiye gelenler flörtle oyalanıp kalıyodu
flörte gelenler de yanlışlıkla bazı şeyler öğreniyodu adsasfdsafds :D

Belki de bu hikayenin ana fikrini Impossible yazdı:
Eskiden tinder yokmuşsa demek ki

Bi dönem vardı... eski forumlardan, birlikte çemkirdiğimiz tayfayı kolundan tutup buraya getirirdim

forumun gizli halkla ilişkiler sorumlusuydum da maaşımı anı biriktirerek alıyodum

bolca yeni üye akışı olmuştu ama öyle rastgele deil — tadında, seçilmiş adamlardı.
hani bugün aaa bu üyeyi ben hatırlıyorum yaa diyosan, işte o bir yerden tanıdık hissinin kaynağı biraz da benim

Bazıları bunu destekledi de:
Jose Chilavert sayesinde Forum Cogaldi

beni sahabe ilan edenler de vardı:
Jose Chilavert Mübarek insan la bu :D

forumun eski havasında benim de kokum vardı evet.

vakti zamanında forumun altını üstüne getirmiş, mention’larla birbirimize girip sonra özelden barışmış bir dolu isim vardı bu sokaklarda

ama şimdi bakıyorum o zamanlar birlikte geyik yaptığımız, sabahlara kadar mentionlaştığımız nicklerin üzerine tıklıyorum profil yok ya da en son yıllar önce girmiş.

bir isim kalmış, bir de sessizlik. yüzlerce PM, binlerce etkileşim… hepsinin yerine üzerine tıklanamayan textli nickler var sadece

aradan geçen yıllar sonunda, forum kültürünü hala ayakta tutan şurda bir avuç insan kaldık. ve aynı nesille, aynı takıntılarla.

bir yandan içim burkuluyor, çünkü bu başlık altındaki postları, bu satırları, biraz da eskiden çok sevdiğim ama artık bir kullanıcı adına dönüşmüş insanlara yazıyorum

ve evet, artık forum oyunları dışında pek ses yok

aklıma geldi
@MrNobody'nin kardeşi Burak vardı. Önceden o da forumdaydı ama @MrNobody Bora abi kadar aktif değildi.

2022'de bir beyin kanaması geçirdi. Kurtuldu fakat şu an bakıma muhtaç durumda. Düzelmesi maalesef söz konusu olmayacak. Bir mucize gerekli.

Ara ara arayıp, yazıp sorar onu mutlu etmeye çalışırız. Bizi anladığını gördüğünü tanıdığını şimdilik varsayıyoruz.

Aklıma gelmişken bir güncelleme yapmak adına az önce eşiyle konuştum. Yakın zamanda yine bir görüntülü konuşmayla onu mutlu etmek için çabalıycaz. Çok göz önünde olan birisi değildi o yüzden aranızda tanıyan varsa dahil olabilir.

Tanımıyorsanız da bugün ona bir dua gününüz olsun.

aklıma geldi
@MrNobody'nin kardeşi Burak vardı. Önceden o da forumdaydı ama @MrNobody Bora abi kadar aktif değildi.

2022'de bir beyin kanaması geçirdi. Kurtuldu fakat şu an bakıma muhtaç durumda. Düzelmesi maalesef söz konusu olmayacak. Bir mucize gerekli.

Ara ara arayıp, yazıp sorar onu mutlu etmeye çalışırız. Bizi anladığını gördüğünü tanıdığını şimdilik varsayıyoruz.

Aklıma gelmişken bir güncelleme yapmak adına az önce eşiyle konuştum. Yakın zamanda yine bir görüntülü konuşmayla onu mutlu etmek için çabalıycaz. Çok göz önünde olan birisi değildi o yüzden aranızda tanıyan varsa dahil olabilir.

Tanımıyorsanız da bugün ona bir dua gününüz olsun.
Bora abiyi tanıyorum ama kardeşiyle tanışma fırsatım hiç olmadı. Takipleşiyoruz hala ama benim bu durumdan da haberim olmadı. Bora abi ile görüşürseniz beni de dahil edebilirsin abi... çok çok üzüldüm ya

Kimse bilmez @leavemealone bundan 8-9 yıl önce askerdeyken bir operasyon için gönüllü olmuştu ve motivasyonu da çok yüksekti...

Operasyon Şırnak ve Cizre'de...

Silahı, teçhizatı, yanındaki bir rütbeli asker ve aynı yerde askerlik yaptığı kişi olarak ben varım..... Kendini çok güçlü hissediyor.

Rütbeli askerle ben önden gidip etrafı tarıyoruz. @leavemealone de sivil aracı olan Tata'sıyla bizi takip ediyor.

Tabi bizim başa çıkamadığımız, kisiler ona kalıyor.... Ama ne zaman silahını alıp düşmanı bertaraf etmeye kalksa, ya bi yokuşa denk gelip direksiyon hakimiyetini kaybediyor ya da emniyet kemeri silaha uzanmasina izin vermiyor.

Herifler tam bunun tepesine biniyor derken Osman gözlerini açıyor.

Arkadaşlar bu çatışma rüyalarını 3. kez bu gece gördüm. ne anlama geldiğini düşünmekten kafayı yiyecem

Rüyalar kötü belki ama hem en zor anında beni yanında görmesi çok ponçik...

Hem de hayırlı bir başlangıç oldu:
en kısa zamanda namaza falan başlamayı düşünüyorum :liv:

Hatirlamiyorum.

Kimse bilmez @leavemealone bundan 8-9 yıl önce askerdeyken bir operasyon için gönüllü olmuştu ve motivasyonu da çok yüksekti...

Operasyon Şırnak ve Cizre'de...

Silahı, teçhizatı, yanındaki bir rütbeli asker ve aynı yerde askerlik yaptığı kişi olarak ben varım..... Kendini çok güçlü hissediyor.

Rütbeli askerle ben önden gidip etrafı tarıyoruz. @leavemealone de sivil aracı olan Tata'sıyla bizi takip ediyor.

Tabi bizim başa çıkamadığımız, kisiler ona kalıyor.... Ama ne zaman silahını alıp düşmanı bertaraf etmeye kalksa, ya bi yokuşa denk gelip direksiyon hakimiyetini kaybediyor ya da emniyet kemeri silaha uzanmasina izin vermiyor.

Herifler tam bunun tepesine biniyor derken Osman gözlerini açıyor.

Rüyalar kötü belki ama hem en zor anında beni yanında görmesi çok ponçik...

Hem de hayırlı bir başlangıç oldu:
Bu arada gerçekten askerde ordaydım ama 15 seneden fazla oldu :,)

Geri