-
-
-
- Çözümleri
- 2
-
-
burada şöyle maziden forum anılarını paylaşmak istedim. buraları doldururum zamanla. :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mesut aslinda iyi bir insandir. onu en cok mak res'in bir zamanlarki derdim varli konularindan biliyorum sabrina sukunetine gipta ettigim biriydi.
2016 ekiminde üye oldum lakin burayı çözmek 2017'ye kadar mümkün olmadı, allah forumsalı bildiği gibi yabsın sjsj neyse ben geldiğimde etkin yöneticiler np, j. chilavert ve SOULKER idi. soulker de bir süre sonra aktivasyonunu azaltmıştı fakat mesut(j. chilavert) ve mazlum(soulker), hep oradaydılar. milletin birbirine sövmeye en müsait olduğu, yiğidin harman olduğu siyasi arenanın muhafızlarıydılar. sonra birden chilavert çekildi. No Pasaran da bıraktı "allah sizi bildiği gibi yapsın be allan cezaları" dedi muhtemelen. bir gün ortaya kara atı ve lüle lüle saçlarıyla @Nyctophilia çıktı yani murat yani nyc. bu çocuğun ismini yazamıyom. bundan sonra ondan birkan sokullu olarak bahsedeceğiz.
birkan sokullu'nun forumsal mazisi var ise de ben 2017 itibariyle gördüm sanırım. kendisi sert tarzı ve acımasızlığıyla dikkat çekiyor ve forum oyunlarında bile goygoy yapmamıza müsaade etmiyor, postlarımızı çatır çutur siliyordu.
fakat sonra kendisini tanıdık, pençelerini kaldırdığında tıpkı yavru bir kedi gibiydi.
forumun birkan sokullu'su forumsala çok emek verdi. bu şakasız. gel zaman git zaman forumda tek yönetici olarak o kaldı. "muraaaaad üye sözlüğümü siler misin" "muraaaaaddd o bana salak dedi" birkan sokullu pitre, bunlar yetmiyormuş gibi kendine edilen hakaretlerle de uğraştı. neyse, kim ne derse desin o dönemi iyi döndürdü.
ve sonra...
YÜKSELİŞ DÖNEMİ: X
X, forumsalı irc'nin bünyesine katmıştı. ama forumsalcılar şaşkındı. zor günler geçirdik çünkü X sürekli bizi izliyordu ve biz izlenmeye alışık değildik
YIL 2020-2021
X bize kek yaptırıp oylattı, şarkı söylettirip oylattı... ille turnuva da turnuva... mani yarışmasına zorladı bizi... ama yer mi anadolu çocuğu...
yılın güzelini falan seçtirtiyo şimdi de... neticede bence o da değişti. sempatik oluyor arada.
Bİ DE BANLADI BİZİ... BUNU UNUTMADIK... ulan konu neydi bilmiyorum... X DANS YARIŞMASI DÜZENLEYELİM, OYLARIZ
J. Chilavert niye banlandi ya.
J. Chilavert ne zaman gelecek
2022'de üye olmuşsun tatlım o zamana kadar ben bu forumda 10 kez yönetim terfisi alıp, 3 kez banlanıp geri dönmüş, bir kere de aşk acısından nick değiştirmiştim.Bir mazimizin olamaması ne acı..!![]()
2022'de üye olmuşsun tatlım o zamana kadar ben bu forumda 10 kez yönetim terfisi alıp, 3 kez banlanıp geri dönmüş, bir kere de aşk acısından nick değiştirmiştim.
sen o sırada kullanıcı sözleşmesini mi okuyodun :d
Neyse mazimiz yoksa bı geleceğimiz olur belki asfdhdjxka
Selam kral iyiyim sen nasılsın? inşallah benim tanıdığım No Mercy'sindir. Zibilyon kere nick değiştiriyorsunuz keşke yerinizde kalsanız biraz asdfsgajBen şahidim mesut doğru diyor.
Selam mesut nasılsın?
Adam beni de banladiydi yalniz. Bu adam niye böyle haci:d eh ben üye olalı 9 sene olmuş, gerçekten mazi derler :d edit bu posttaki photoshopuma alavarez çok gülmüştü, hatırladım:d
başlik oradan geliyor zaten tebrik ederim anlamana asffjskskdkHocam eskiye mazi fuck'ılmışa niyazi derler diye bir sey vardır
Benim gibi bir pislik anlamayacakta kim anlayacak asfkjbaşlik oradan geliyor zaten tebrik ederim anlamana asffjskskdk
estafurullah biz de az pislik degilizBenim gibi bir pislik anlamayacakta kim anlayacak asfkj
Gel dahil ol gel. (Kıskandı)üff, çok konuşuyorsunuz ya…..
YOOOOOO.Gel dahil ol gel. (Kıskandı)
Tam olarak buyuzestafurullah biz de az pislik degiliz
Yabani şu takintilarindan uzaklaşsan iyi adamsın aslındaO değilde eskiden nasıl mutluymuşum!!..
Ekli dosyayı görüntüle 112765