Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaaaa arkadaşlar ben yoSun ve Sanem hanımlar arasında kaldım, sonra düşündüm düşündüm ve Sanem hanıma oy vermeye karar verdim..
Şaka şaka kamkicilik böyle zamanlar için var ahah.
Tüm arkadaşların eline sağlık, zeytinyağlı yaprak sarması da yenir yani![]()
ya o helvaydı beeee akdjadsserçecim o domatesler napıyo orda, ne işleri var? çiğ köfte kazanmıyor arkadaşlar artık arif'in başarısızlığından herkes biliyor. lütfen çiğ köfte ile katılmayın...
Sanem katılmış yarışmaya, tencerenin içine taş koysa yine oy veririm.. kıskanma yahu, rakiplere oy ver sen..kankacılığıda amma abartmışsın dostum, lahanaya da yaprak sarması demişsin. biraz daha gaf yaparsan söverim...
bir kere de mutlu olalım artık...Serce Sanem
Sanem Serce
Sanem dedim
yoSun hanım yani şimdi şu güzel cumartesi günü böyle vasat bir yarışmayı mı konuşacağız.ay sonra ben duygusal ve kırılgan oluyorum ah Run ahhh hep bi yerden laf vurma peşindesin![]()
Teşekkürler canım, özele bak video geliyor ahaha.run'ın söylediklerine niye takılıyorsunuz yaaa. barbunyadan yemek konusundaki becerisi belli zaten..... üzülmeyin....