Marla
Elmas Üye
Hepsi aynı oluyor sezommm xdBulyona karsi cikan teyzemi gecen yakaladim kullanirken. Vay efendim knorunki guzel oluyormus. Uleynn hani karsiydin???? Tehlikeli vallahii
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hepsi aynı oluyor sezommm xdBulyona karsi cikan teyzemi gecen yakaladim kullanirken. Vay efendim knorunki guzel oluyormus. Uleynn hani karsiydin???? Tehlikeli vallahii
Ya hatun kendini yirtar sonra aynisini yapar. Zoruma gidiyorHepsi aynı oluyor sezommm xd
Aman dur olay çıkmasın, ben katılsam kazanırım da zevki olmaztamam canım biz dışarıdan adayımızı destekleyelim. Olay çıksın istemeyiz..
katılacak arkadaşlara başarılar diliyorum. ne kadar üzücü marifetsiz olmak... seyirciyiz yine... bugüne kadar herhangi bi alanda benden oy alıp galip gelen olmadığından oyuma talip olmayın arkadaşlar. benim oy vereceğim vatandaş michelin yıldızlı şef olsa basireti bağlanır, baruthane pilavcısına döner.
size naçizane tavsiyem sunuma odaklanın. lezzetin küçücük önemi yok. yapmışken yiyim bari demiyorsanız tabii kdfjkf o yüzden 3 kg salça boca edilmiş gibi kıpkırmızı duran tabaklardan ya da bütün halde soğanı sarımsağı içinde yüzen türlülerden uzak durun...

ben niye hiç hatırlamıyorum bunu ya. meğer şeytanın bacağını kırmışım. gerçi banlar kaldırılsın mı konusunda da evet demiştim ama o sayılmaz sanki, çünkü kişi oylaması değildi... yani bir kase pudingle melo hanım, siz orada yalnız düşmanı değil bir adamın makus talihini de yenmişsiniz jkdfjkEkli dosyayı görüntüle 54691
lütfen kendine haksızlık etme, bu zorlu günü hep birlikte aşmıştık... sjsjss. karaladıklarım kusura bakmasın, tamamen algımız tam seçsin diye yoksa sizin sayenizde pudingler neler yaptı bu forumda... SUNUM her şey. sanki bana yiyebiliyolar...
ilkinde hilo'nun muhteşem kekine vermiştin de sonra beraberlik olunca finalde tabii ki her şey değişti... şampiyonluğum gün geçtikçe anlam kazanıyor ağlatacaksınız beni... dr. oetker de görseydi keşke bu günleri skdkf.ben niye hiç hatırlamıyorum bunu ya. meğer şeytanın bacağını kırmışım. gerçi banlar kaldırılsın mı konusunda da evet demiştim ama o sayılmaz sanki, çünkü kişi oylaması değildi... yani bir kase pudingle melo hanım, siz orada yalnız düşmanı değil bir adamın makus talihini de yenmişsiniz jkdfjk
hilo'nun keki dediğin şu tövbeestağfurullahlık olan mıydı? kjdfjk hatırladım şimdi... yalnız pudingi hatırlayamadım onun anısı var artık bende. görseli mevcutsa alabilir miyim bakar bakar 2023'te de kazanma motivasyonumu tazelerim...ilkinde hilo'nun muhteşem kekine vermiştin de sonra beraberlik olunca finalde tabii ki her şey değişti... şampiyonluğum gün geçtikçe anlam kazanıyor ağlatacaksınız beni... dr. oetker de görseydi keşke bu günleri skdkf.
hilo kekiyle başarılı olamamıştı ama ikinci tura kalacağına dair öngörüsüyle kalplerde yerini almıştı... görseli atayım umarım heyecanlanmaz arkadaşlar sjsjsj.hilo'nun keki dediğin şu tövbeestağfurullahlık olan mıydı? kjdfjk hatırladım şimdi... yalnız pudingi hatırlayamadım onun anısı var artık bende. görseli mevcutsa alabilir miyim bakar bakar 2023'te de kazanma motivasyonumu tazelerim...

Hatırladım bugünü çektikten sonra beraber kaşıklamıştık sjsjjsshilo kekiyle başarılı olamamıştı ama ikinci tura kalacağına dair öngörüsüyle kalplerde yerini almıştı... görseli atayım umarım heyecanlanmaz arkadaşlar sjsjsj.
Ekli dosyayı görüntüle 54697
canım magnuşum....