Nyctophilia
Platin Üye
Iki yumurta kir sen de katıl....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Katılacağım sanırım, tabak düşüneyim…Iki yumurta kir sen de katıl....
Yok ki...Allah rizasi icin bir yarismada da biseyler kazan ya. Bir gorelim bakalim hunerini? ( varmi oyle bisey)
Senin yemekler güzel değil de.. tabakların ve sunumun güzel... katılırsan oyum sana aeg.. sen de bana arazi aracı alırsın teşekkür mahiyetinde.....Katılacağım sanırım, tabak düşüneyim…
Şimdi gömdün mü övdün mü anlamadım….Senin yemekler güzel değil de.. tabakların ve sunumun güzel... katılırsan oyum sana aeg.. sen de bana arazi aracı alırsın teşekkür mahiyetinde.....
Yemeklerin tadına bakamicaz sonuçta.. istersen tuzsuz yap... kalkıp şey diyebilir miyim "öyle bir yemek yapmış ki, tadı damağımda kaldı" biraz gercekci olalım arkadaşlar.....Şimdi gömdün mü övdün mü anlamadım….
ajshsjs soyup başucuna koyacağı günler de gelecek.... sen de gelin adayınım diye her şeyimi eleştiriyon görümce adayı...Bu kiz portakalin ustunden niye atliyor ya
Olsun yavrum her halinle hayranim sana♡ajshsjs soyup başucuna koyacağı günler de gelecek.... sen de gelin adayınım diye her şeyimi eleştiriyon görümce adayı...
Bulyona karsi cikan teyzemi gecen yakaladim kullanirken. Vay efendim knorunki guzel oluyormus. Uleynn hani karsiydin???? Tehlikeli vallahiiPirinç pilavı da bulyon kullanan zevksizdir hem pilavı lapa lapa yapıyor hemde tadı güzel olmuyor...mis gibi tavuk ve ya et suyu varken kullanmayın ya da shsjxs tereyağlı yapın missss