“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 7 KATILIM

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EC05BC15-7386-4180-8F28-DCF813E51A4D.jpeg

Merhaba arkadaşlar ;

Artik resmen forumumuzun vazgecilmezlerinden olan marifetli eller yarismamizi tekrar duzenlemeye karar verdik.

Katilim Sartlari ;

Kendi yaptiginiz ; Pasta , Tatli, Kurabiye, Herhangi bir tatli , tuzlu yahut yemek cesidini baslik altindan payşasabilirsiniz.

Konu 1 hafta acik kalacak olup onumuzdeki hafta ilgili gorseller oylamaya sunuculacaktir.

TEKRAR ; Baslik altindan ilgili gorselleri paylasabilirsiniz.

Kazanana “ Bana bi “ den 50 tl’lik hediye ceki verilecektir.

Onceki Marifetli Eller Sampiyonlarimiz ; @W / @Melodram @yoSun @İç Oğlanı

Ilgilinize tesekkurler.

ONEMLI NOT ; Eski sampiyon arkadaslarimizda istek halinde yarismaya katilabilirler.

DIPNOT ;

Evi arkadaslar icin hanimin eslerinin yaptigi gorsel ile yarismaya katilmasi serbesttir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Srcn katılacaksın sanırım senden o ışığı aldım :d

Bir sonraki yarismayi marifetli eller “ ALL STAR “ yapmak istiyoruz. Odulu arttirmak kaydiyla tabi ki.

Son sampiyonlarin tamami katilacam derse formati degistirebiliriz bir sonraki yarismada..

Kizlar bi ses edin..

+ Olarak eski sampiyonlarimizi JURI seçip oylarini 3 oy saymak istiyoruz. Sampiyonlar bana bu konuda donus yapin.

bence en çok oy alan 3 yemeği eski şampiyonlar oylasın, birinci öyle belli olsun kıh kıh... neyse tamam korkmayın, yapmayız öyle bi şey. belki de yaparız korkun!
katılacaklara şimdiden başarılar.

Bir sonraki yarismayi marifetli eller “ ALL STAR “ yapmak istiyoruz. Odulu arttirmak kaydiyla tabi ki.

Son sampiyonlarin tamami katilacam derse formati degistirebiliriz bir sonraki yarismada..

Kizlar bi ses edin..

+ Olarak eski sampiyonlarimizi JURI seçip oylarini 3 oy saymak istiyoruz. Sampiyonlar bana bu konuda donus yapin.
bence en çok oy alan 3 yemeği eski şampiyonlar oylasın, birinci öyle belli olsun kıh kıh... neyse tamam korkmayın, yapmayız öyle bi şey. belki de yaparız korkun!
katılacaklara şimdiden başarılar.

tam senden sonra şunu demiştim...
all star olursa da katılırım herhalde ya, nolacak ki. ben kesin patlarım orada zaten.
bu yarışmayı bi atlatalım da önümüze bakarız.

Geçmiş yarışmalarda oyların çok değerli olduğunu gördüm. USD cinsinden tekliflere açık olduğumu belirtmek isterim. Başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri