Anna Karenina
Elmas Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
jsnbjsj bu yarışmaya katılan sırtlanlaşıyor... foti ya da şarkı yarışmasındaki naiflik yok bu bölümde...herkes çakallık, itlik ve serserilik peşinde... dkdjs hem ben nanlarım mutfaktan...@Larien sen katılıyor musun...
Helvayı başka şekilde yorumlayıp katılabilirsin mesela içlikfte tarzında içini fıstık doldurup ajxnsj ciikofteyi denedin xdyine sonuncu olacağım , yine katılacağım!
sana yazıklar olsun...Helvayı başka şekilde yorumlayıp katılabilirsin mesela içlikfte tarzında içini fıstık doldurup ajxnsj ciikofteyi denedin xd
sana çok sinir oluyorum haaa.....Yine aklıma @w nin içliği tokatlaması geldi hahhahah xd
Yumurta haşlarken suya gıda boyası katıyolar, pembiş, maviş yumurtalar çıkıyor ortaya. Biraz da şekilli şüküllü kestin mi tamamdır Melom.. Şampiyonluk senindir..yumurta haşlamayı düşünüyorum, sonuçta instagramda da en çok beğeni alan fotoğraf bir yumurtaydı... teşekkürler.
güleni büyük harfle başlatarak nereye varmak istedin?Melo ne dese Gülen bir kitle var anlamış değilim
Otomatik klavye öyle yaptıgüleni büyük harfle başlatarak nereye varmak istedin?
bi daha dikkatli yaz, otomatik klavyen kimlerden bilmemize gerek yok. banlanmadan yırttın.Otomatik klavye öyle yaptı