“ Marifetli “ Eller Yarisiyor 7 KATILIM

X
  • Kullanıcı X
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yarışmalar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
burada 3 oyu olan şu an benim... diğer şampiyonlar gelsin de bakalım kimin dm'leri rüşvetle dolacak... yurt dışındaki üyelerden direkt evlilik rüşveti kabul bilginize.

arkadaşlar siz bilmezsiniz melocuğum geldiğinde pastayı yaparken bu parça çalıyordu.Bir dahaki ses yarışmasına bu parçayla katılsana demişti....

bulamadımm derdime çareeeeeeeeeeeeeeeee

tavuk suyuyla pilav yapıyorum yazıp durmayın... bulyon kullananları emine beder midir bedel midir ona havale ediyorum. hoş onlar da tavuk suyunu övüp knorr parayı basınca hazır bulyonlar çok yaşa diyolardı. samimiyetsizlik... need peşimi bırak başım bağlı.
@Yarmagül akşama gel karbonhidrat partisi var <3

@aegishjalmur katılman lazım, prens üyeleri temsilen seni görmek isterim, Plesk de olabilir :) bir prens üye olmalı.
3 oy konusunda sana katılıyorum..

Pirinç pilavı da bulyon kullanan zevksizdir hem pilavı lapa lapa yapıyor hemde tadı güzel olmuyor...mis gibi tavuk ve ya et suyu varken kullanmayın ya da shsjxs tereyağlı yapın missss

Pirinç pilavı da bulyon kullanan zevksizdir hem pilavı lapa lapa yapıyor hemde tadı güzel olmuyor...mis gibi tavuk ve ya et suyu varken kullanmayın ya da shsjxs tereyağlı yapın missss
Bulyona karsi cikan teyzemi gecen yakaladim kullanirken. Vay efendim knorunki guzel oluyormus. Uleynn hani karsiydin???? Tehlikeli vallahii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri