Stockholm Sendromu
Elmas Üye
lajzkzjzjsjsjsjjajjahajHjJajhahahaj konu harika ilerliyor harika
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dilerseniz sizi @Hatem ile tanıştırabilirim. Kendisi sizi nirvanaya çıkartabilecek düzeyde bir hanımefendidir ve çok yakın arkadaşımdır. Fazla yakın.Kusura belediye bakıyo. Oraya müracat edebilirsin. Hem o nisan ayında bir günlük başkanlık koltuğunada oturursun belki. O değil de olm bu Hatem kim. Tanışmak için zarlafım heralde. Yap bizim aramızı, ödül olarak sana melonun yaptiği şeyden yedireyim.
Önce çaya çıkacaklar. Muhallebi ikinci buluşma. Sonra kahve, şarap derken. Ay Allah korusun ayol. Hateeemmyakında muhallebiyi yemeye de çıkaranlar olur birbirini, sevgi kazanacak derken bir bildiğimiz varmış sanki...
listeler açık stockcum.... sen anladın....
olaya en son dahil olan hatem ama ilk yuvadan uçan da o oldu...Önce çaya çıkacaklar. Muhallebi ikinci buluşma. Sonra kahve, şarap derken. Ay Allah korusun ayol. Hateeemm![]()
limonlu kekim...
yuva kuranın yuvası olur derler....Melo şu dakikadan sonra kaybetsen de olur.lakskkskssksnsjjjajjajajhahhajaj ay gece gecdskjsjss
Önce çaya çıkacaklar. Muhallebi ikinci buluşma. Sonra kahve, şarap derken. Ay Allah korusun ayol. Hateeemm![]()
limonlu kekim...
Damat diye yavere yar olmasın yiğidim...Sen hatem i ikna et ben Absent i alır gelirim istemeye
Artık her Absent içişimizde aklıma bu durum gelecek. Ve ben o absenti içemeyeceğidmdmdkdkdkld@Absent selam canım. Salam sever bir arkadaşımızsin galiba.
Arkadaş yanlış peri görüyor.Artık her Absent içişimizde aklıma bu durum gelecek. Ve ben o absenti içemeyeceğidmdmdkdkdkld
Neden öyle diyorsun? Sen güzel peri mi bulacak ayolArkadaş yanlış peri görüyor.