Marifetli Eller FİNAL!

Konu sahibi son olarak 81 gün önce görüldü

Marifetli Eller Final Oylaması!

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dilerseniz sizi @Hatem ile tanıştırabilirim. Kendisi sizi nirvanaya çıkartabilecek düzeyde bir hanımefendidir ve çok yakın arkadaşımdır. Fazla yakın.

Bu güzelliği bana babam yapmadı beyfendi. Şu an bendeki uzakları yakın edebilirseniz bahsi geçen muhallebi ve kahveden ziyade size Kanlıca'da yoğurt ısmarlayabilirim. Hem içinden belki altın çıkar, Hatem ile düğünümüzde bize takı olarak getirirsiniz.

Bu güzelliği bana babam yapmadı beyfendi. Şu an bendeki uzakları yakın edebilirseniz bahsi geçen muhallebi ve kahveden ziyade size Kanlıca'da yoğurt ısmarlayabilirim. Hem içinden belki altın çıkar, Hatem ile düğünümüzde bize takı olarak getirirsiniz.
4720A60F-7B50-4C0E-8A67-4EC12D01A1E1.jpeg

Ben o yoğurdu yerken altın zaten yanımdaydı beyfendi.

sljdkwksksklsslslkdldlslsslkfld stok randomu bu yanlış anlaşılmasın gülmüyom...

ksjsjsjjsjssjssjlsjzjzjz ya başımıza bir şey gelecek allahım sen koru

ya cengo.... altın mıyım gerçekten.....skssjs

Elvan Abeylegesse deparı bu. Sonunda doping çıkacak biliyorum...

Salmayacak...

Hatem seni üzer vazgeçtim...

bu kız napsın... tatlı mı yapsın, paravan mı açsın, çaya mı yollasın... şaştım kaldım bu işeee.
ilk sayfada yumruklar vardı, şu an eldivenlere çiçek ekiyoruz, bismillah.

Benim 44 kişilik pastamin nesi eksikti hıığ? asjhk
Maddi ve manevi yıkıldım! :((((
Benim gönlüm sendeydi resmen acun taktigi... Survivor Sercani da böyle harcadılar...
Oylamaya gelirsek kazanan az çok belli olmuş gibi, meloyu tebrik ederim şimdiden. Ama cami yaptiracagini duyunca orada bir durdum... Ülke zaten cami kaynıyor lütfen... O yüzden @Hüma diyorum. Şunu da demem lazım bir önceki yarışma harikaydı soluksuz takip edildi eski dostları gördüm, hiç görmediğim insanları gördüm falan... Şaka bir yana iki tarafı da gerçekten kutlarım güzel bir yarışma oldu.

Melooo seni başkan yaptırmayacağız .d.d.d.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri