Marifetli Eller FİNAL!

Konu sahibi son olarak 79 gün önce görüldü

Marifetli Eller Final Oylaması!

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vahşi Güzel'i bilmeyen de ne bileyim... natalia oreiro'yu çağırıyoruz sizler için ama yoook yaranılmaz... hiç pembe dizi izlememiş kadar kötüler olsa da bunları da aşacağız elbet...
Bir tık tatsız bir günaydınım var :(
Tatlı olan tek şey belli...

Vahşi Güzel'i bilmeyen de ne bileyim... natalia oreiro'yu çağırıyoruz sizler için ama yoook yaranılmaz... hiç pembe dizi izlememiş kadar kötüler olsa da bunları da aşacağız elbet...
Bir tık tatsız bir günaydınım var :(
Tatlı olan tek şey belli...
İvo 'da gelsin belki ikna olurlar:D

Merhaba

Bu Sozlerim Size Değil Sizin Gibi Suphede Kalan Arkadaşlarımıza Bahsi Geçen Nickleri Foruma Ben Davet Ettim.

Burada Geçen Bir Açıklama Yapmıştım Sanırım Gozunuzden Kaçtı.

Arkadaşlar Bu Sunucunun Görevlileri

Sunucu Polemik Konusu Actigim Donem Kayıt Oldular.( Üyelik Onayını Bizzat Kendim Mail Adresleri Alarak X'e Verdim Kendisi Onayladı )

Tabiki Her Nicki Yada Herkesi Tanimamiz Söz Konusu Değil. Yöneticisi Olduğum Halde Benimde Tanimadigim Nicklerini Görmediğim Kişiler Mevcut

Bununla Beraber Geçenlerde Sizi Tenzil Ediyorum.
Bunu Üzerinize Alınmayin.

İnsanlara Multi Fake Bot Vs Bunun İthamlar Oluyor.Burası İRCForumlari & Bununla Beraber Gerek Sohbet Sitelerinde Gerek Kendimize Ait Olan Kelebek.org Sitesi Ve Huysuz.Org den Uyelerimizde Mevcut Olacakta :)

Ayrıca Eski Bir Uyemize Fake Multi Gibi İthamlar Edildi.

İnsanları Bu Sekil Yargılamak Veya Sorgulamak Yakışmaz.

Yeni Üyeler Gelecek Aramızdan Ayrılanlar Olacak Ama Yeni Gelenlere Fake Multi Veya Bot Gibi Söylemlerin Yapılması Kimseye Birşey Kazandırmaz
Bu tür oylamalara nicklerini hiç görüp duymadığım kişilerin katılıp oy vermesine bitiyorum :D
Lodos var, Vahşi Güzel falan nedir yaaa :D

son 24 saat anketin bitmesine ezici bir üstünlükle melo 1.oldu tbrkler melom kikikikiki

Ooo hani cicekler? Hani kokteyller? Hani konfetiler? Hani havata atilan 50lik banknotlar? Bakin olmuyor boyle...

gökten mi yağdı bu magnolialar da bu kadar emeksiz görülmüş?? yarın sonuçlara heyecan gelir mi bilmem ama gönüllerin ve gönlümün şampiyonu, oyum sanadır. @Melodram
bizi de şenlendir bir ara bu lezzetle :emoji_yum:

Son dakika kaybedersek sovelim de hepimizi banlasinlar. Bu aci ve sad agir gelir.

EVET ARKADAŞLAR!
Ailenizin yutubırı benim demiştim, Metin kardeşim kusura bakmasın...
Sizlere özel bir video ile konuyu şenlediriyorum, açıklamayı okumayı, abone olmayı ve yorum bırakmayı unutmayın, sizi seviyore...

ben hayır demem bir kazanını alırım canımsu heheh. sana da iş çıkacak ama halledersin kolay nasılsaa.
sövmeye gerek yokmuş galiba, neden diye sorgulasak yeter. banınıza ortak olurum :emoji_sweat:

hahah pazara gidiiip.... varlığın şenlik! çilekli günler dilerim :emoji_strawberry::emoji_strawberry::emoji_strawberry:

Melo imamoglu diyeceksiniz!

Merhaba

Bu Sozlerim Size Değil Sizin Gibi Suphede Kalan Arkadaşlarımıza Bahsi Geçen Nickleri Foruma Ben Davet Ettim.

Burada Geçen Bir Açıklama Yapmıştım Sanırım Gozunuzden Kaçtı.

Arkadaşlar Bu Sunucunun Görevlileri

Sunucu Polemik Konusu Actigim Donem Kayıt Oldular.( Üyelik Onayını Bizzat Kendim Mail Adresleri Alarak X'e Verdim Kendisi Onayladı )

Tabiki Her Nicki Yada Herkesi Tanimamiz Söz Konusu Değil. Yöneticisi Olduğum Halde Benimde Tanimadigim Nicklerini Görmediğim Kişiler Mevcut

Bununla Beraber Geçenlerde Sizi Tenzil Ediyorum.
Bunu Üzerinize Alınmayin.

İnsanlara Multi Fake Bot Vs Bunun İthamlar Oluyor.Burası İRCForumlari & Bununla Beraber Gerek Sohbet Sitelerinde Gerek Kendimize Ait Olan Kelebek.org Sitesi Ve Huysuz.Org den Uyelerimizde Mevcut Olacakta :)

Ayrıca Eski Bir Uyemize Fake Multi Gibi İthamlar Edildi.

İnsanları Bu Sekil Yargılamak Veya Sorgulamak Yakışmaz.

Yeni Üyeler Gelecek Aramızdan Ayrılanlar Olacak Ama Yeni Gelenlere Fake Multi Veya Bot Gibi Söylemlerin Yapılması Kimseye Birşey Kazandırmaz
Çok kasmışsın cinci hoca :D
Ya bırak şimdi. Foruma tek kelime mesaj yazmayıp, oy kullanıp yok olmak ta nedir .p
amaan neyse, zaten yemeğe değil adama oy veriliyor. Maksat geyik olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri