Merhaba
Bu Sozlerim Size Değil Sizin Gibi Suphede Kalan Arkadaşlarımıza Bahsi Geçen Nickleri Foruma Ben Davet Ettim.
Burada Geçen Bir Açıklama Yapmıştım Sanırım Gozunuzden Kaçtı.
Arkadaşlar Bu Sunucunun Görevlileri
Merhaba Sevgili IRCForumlari.com.tr Üyeleri Bu Haftaki Sunucu Münazara Konuğumuz SohbetLeyiz.Com Sunucusudur. Sunucu Sahibi : Latte Oper/Admin Sorumlusu :Latte Root Administrator : cArsi & LoDoS & KaRaKuLe Technical & Administrator :cArsi Network Administrator ŞiRiNe & Gülümse...
www.ircforumlari.com.tr
Sunucu Polemik Konusu Actigim Donem Kayıt Oldular.( Üyelik Onayını Bizzat Kendim Mail Adresleri Alarak X'e Verdim Kendisi Onayladı )
Tabiki Her Nicki Yada Herkesi Tanimamiz Söz Konusu Değil. Yöneticisi Olduğum Halde Benimde Tanimadigim Nicklerini Görmediğim Kişiler Mevcut
Bununla Beraber Geçenlerde Sizi Tenzil Ediyorum.
Bunu Üzerinize Alınmayin.
Benim yuzumden oldu sorry
www.ircforumlari.com.tr
İnsanlara Multi Fake Bot Vs Bunun İthamlar Oluyor.Burası İRCForumlari & Bununla Beraber Gerek Sohbet Sitelerinde Gerek Kendimize Ait Olan Kelebek.org Sitesi Ve Huysuz.Org den Uyelerimizde Mevcut Olacakta
Ayrıca Eski Bir Uyemize Fake Multi Gibi İthamlar Edildi.
Merhabalar uzun zamlarnlardan beri yoktum geri dönüşümü bu başlık altında belirtmek istedim.Şifremi unutmuştum giremiyordum sağ olsun @BuYuCu yardımcı olduuuuu ^^ Özlediniz mi beni bakiyim,unuttunuz mu yoğsam? =( Uzun lafın kısası winter is comiiing Herkese iyi forumlarrr:D
www.ircforumlari.com.tr
İnsanları Bu Sekil Yargılamak Veya Sorgulamak Yakışmaz.
Yeni Üyeler Gelecek Aramızdan Ayrılanlar Olacak Ama Yeni Gelenlere Fake Multi Veya Bot Gibi Söylemlerin Yapılması Kimseye Birşey Kazandırmaz