Marifetli Eller FİNAL!

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü

Marifetli Eller Final Oylaması!

• Kullanılan toplam oy
    95
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakında muhallebiyi yemeye de çıkaranlar olur birbirini, sevgi kazanacak derken bir bildiğimiz varmış sanki...
listeler açık stockcum.... sen anladın....

Kusura belediye bakıyo. Oraya müracat edebilirsin. Hem o nisan ayında bir günlük başkanlık koltuğunada oturursun belki. O değil de olm bu Hatem kim. Tanışmak için zarlafım heralde. Yap bizim aramızı, ödül olarak sana melonun yaptiği şeyden yedireyim.
Dilerseniz sizi @Hatem ile tanıştırabilirim. Kendisi sizi nirvanaya çıkartabilecek düzeyde bir hanımefendidir ve çok yakın arkadaşımdır. Fazla yakın.

mantıcıya giden bihterle behlül'ün sonu belliyken, absent'in tatlıyı ödül koymasını takdir ediyorum...
sinirlerim bir kez daha bozularak konudan ayrılıyorum sdjhjhs

yakında muhallebiyi yemeye de çıkaranlar olur birbirini, sevgi kazanacak derken bir bildiğimiz varmış sanki...
listeler açık stockcum.... sen anladın....
Önce çaya çıkacaklar. Muhallebi ikinci buluşma. Sonra kahve, şarap derken. Ay Allah korusun ayol. Hateeemm :( :( limonlu kekim...

o değilde ezici bir üstünlük kurulmuş okadar acı ki off yatamam ben gece lan başıma gelse

Melo şu dakikadan sonra kaybetsen de olur.lakskkskssksnsjjjajjajajhahhajaj ay gece gecdskjsjss

Önce çaya çıkacaklar. Muhallebi ikinci buluşma. Sonra kahve, şarap derken. Ay Allah korusun ayol. Hateeemm :( :( limonlu kekim...
olaya en son dahil olan hatem ama ilk yuvadan uçan da o oldu...
burada günlerdir çabalayan kızçelerim parlarken... neyse, elbette ki onlar burada harcanamayacak kadar özeller...

Biran bigi fırsatçılığı geldi aklıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri