Maria Puder Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü
yok be muhtemel beşiktaş maçının olduğu haftaydı :honk: bpegasusta da kampanya vardı laf aramızda 13 liraya aldım, 15 lira uçuş puanımı kullanarak, gitmesem de almış olayım dedim :honk:
sabihadan ya galiba öle hatırlıyorum :honk:
ooo maaş gününse çökerim :D o arkadaş bu hafta sonu boluya gidiyo sen de git buluşun konuşunn .s.s
maria bugün ne zaman müsait olursun söle ariim ben sinek avlıyom da genelde :honk:

Dikkatimi çekti musteri yok mu diyecektim jtkgjgkgk:D
Hep uzak diyarlarda mi sevgili buluyorsunuz siz de ?:D

Bebeğim öğlen yemeğe çıkmıyorum biz konuşalım olaylar olaylar olaylar :liv:

icadının esin kaynağı olarak da tanınır
11964.jpg

Dikkatimi çekti musteri yok mu diyecektim jtkgjgkgk:D
Hep uzak diyarlarda mi sevgili buluyorsunuz siz de ?:D

Bebeğim öğlen yemeğe çıkmıyorum biz konuşalım olaylar olaylar olaylar :liv:

geldi gitti şimdi ikisi kilo almışlar zaten ağzını kırdıklarım :honk:
hastam gelmezse arayım bebeğim olmadı akşam ararım ama bugün arıycam ben seniiiiiiii

Gezmeyi seven, düşüncelerini saklamayan, bence olması gerektiği kadar içten biri.
Yeni uyeydim şehrime gelmişti; Buyur boz tepede bir çay içelum :) diycektim, cekiniyo insan bii.

Şuan dusunuyorumda keşke deseymişim. Belki başka bir yaza :)

27.09.2016 tarihli forumsal gıybet kulübünün ilk buluşmasında dile getirilmiş bilinmeyenlerdir. katılımcıların çoğunluğu şok açıklamaları ile kulübü çalkayalan kbb kısaltmalı şahsın maria puder olduğunu iddia etmektedir. :d

27.09.2016 tarihli forumsal gıybet kulübünün ilk buluşmasında dile getirilmiş bilinmeyenlerdir. katılımcıların çoğunluğu şok açıklamaları ile kulübü çalkayalan kbb kısaltmalı şahsın maria puder olduğunu iddia etmektedir. :d

Olay ne ya haberim yok hangi salak bunu düşünmus ?:d
Tüm kamuoyuna ilk ve son kez açıklıyorum

Maria puder
Betty blue
La mariposa
dan başka nickim yoktur.
Bu kadar Saçmalığı nerelerden uyduruyorlar acaba.

Maria Puder radyo dalgaları gibidir. Siz frekans ayarları ile oynarsanız, eril bir karakter görmeniz kaçınılmazdır.

Eğlenceli,seyyah,açık sözlü,samimi,taşı gediğine koyan biri:)
Takiplerimden bunları çıkarabildim ancak:)
En çokta eğlenceli kısmı ilgilendiriyor beni:)

Eğlenceli,seyyah,açık sözlü,samimi,taşı gediğine koyan biri:)
Takiplerimden bunları çıkarabildim ancak:)
En çokta eğlenceli kısmı ilgilendiriyor beni:)

Hatun kişi. Sen sözlükle karıştırdın galiba. Burası dedikodu kazanı

İyi kötü yazan/konuşan herkesin canı sağolsun arkadaşlar hepinizi saygıyla selamlıyorum ve öpüyorum :u3:

haklı olarak küfür ettiği , ancak haksız olan kişinin yönetimin başının etini yemesi sonucu trajedik olarak banlanan çiçeği burnunda 4 günlük özel üyemizdi

kime küfretmiş, arkadaşlar olayların netliği açısından görselde ekleseniz daha güzel olurdu. :d

Maria Puder neden banladılar bacım kim kimin başının etini yemiş sen mi küfür ettin :o
inanmam
onca muhabbette küfür denebilecek 3-5 anca şey duymuşumdur senden ne diyo bunlar .s.s

tahmin ettiğim gibi yaneee :torpu:

Geri