Maria Puder Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1059 gün önce görüldü
onun hakkında ondan bitakım şeyleri birinci elden duyduktan sonra ona çemkirmemeye kendime söz verdim :( serap güçlü , dürüst ve ii niyetli onu üzmeyin

Kadıköy de napiyosun? Geldin bi haber niye vermiyorsun?

Ya kadıköyde maça gittim :dyg: her şey doğaçlama gelişti :honk: sempozyuma geldim ya kötü bi niyetim yok :honk:

Maria ben istanbula geldim yarın akşam dönüyorum haberin olsun :dyg:

yıllardır buluşma planları yapıp bir türlü buluşamadığımızı söylemiş miydiiikkkkk

Bilinmeyenler buralara yaziliyorsa pek bilinmeyen olmuyor. Gene de bir seyler varsa okuyalim :)

yıllardır buluşma planları yapıp bir türlü buluşamadığımızı söylemiş miydiiikkkkk

Hahaha kızım sen görürsün ben de senle ilgili konu açayımda gör :liv:

Ayrıca bende paraşüt yaptim canım yapabiliyomusum aşk insanı nasıl cesaretlendiriyor bi de acısı tabi :D

Hahaha kızım sen görürsün ben de senle ilgili konu açayımda gör :liv:

Ayrıca bende paraşüt yaptim canım yapabiliyomusum aşk insanı nasıl cesaretlendiriyor bi de acısı tabi :D

haha bizim paraşüt hocasıyla arkadaş sevgili olmuş havada aşk başkaysa demek ki, umudunu kaybetme maria uçmaya devam :D
maria 5 aralık pazartesi saat 14:00'da istanbuldan denizliye dönüş bileti aldım :honk:

haha bizim paraşüt hocasıyla arkadaş sevgili olmuş havada aşk başkaysa demek ki, umudunu kaybetme maria uçmaya devam :D
maria 5 aralık pazartesi saat 14:00'da istanbuldan denizliye dönüş bileti aldım :honk:

Bilerek mi maaş gününe denk getirdin :D
Atatürktenmi dönüyon?

Ya kero senle konuşmaya ihtiyacım var bebeyim. Öyle böyle değil.
Ayrıca o arkadaşıni tebrik ediyorum artık yeni hikayeleri var bana anlatacak:D

Bilerek mi maaş gününe denk getirdin :D
Atatürktenmi dönüyon?

Ya kero senle konuşmaya ihtiyacım var bebeyim. Öyle böyle değil.
Ayrıca o arkadaşıni tebrik ediyorum artık yeni hikayeleri var bana anlatacak:D

yok be muhtemel beşiktaş maçının olduğu haftaydı :honk: bpegasusta da kampanya vardı laf aramızda 13 liraya aldım, 15 lira uçuş puanımı kullanarak, gitmesem de almış olayım dedim :honk:
sabihadan ya galiba öle hatırlıyorum :honk:
ooo maaş gününse çökerim :D o arkadaş bu hafta sonu boluya gidiyo sen de git buluşun konuşunn .s.s
maria bugün ne zaman müsait olursun söle ariim ben sinek avlıyom da genelde :honk:

Geri