Maria Puder Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1057 gün önce görüldü
Baktım Jei konusu tutar gibi oldu ben de yeni bir yüzü tutup getireyim dedim :honk:

Bu başlık altında Maria puder hakkında bildiklerinizi yazabilir bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. Bu tamamen sizin paşa gönlünüze kalmış artık :torpu:

Not: bir kısım mesajlar subliminal içerikli olacak olup muhtemelen büyük bir kısmı gerçeği yansıtmayacak. Ama yorumlarken yine de siz bilirsiniz :honk:

Başlayım öyleyse;

Maria Puder'in her sene nick değiştirmeye kalktığını ve 3 gün sonra pişman olup ağladığını bunu duyan yönetimgillerin genel af ilan edip nickini iade ettiğini ve her defasında dört ayak üstüne düştüğünü biliyor muydunuz ?????!!!!!!......

Hahahah evet bu nick değiştirme konusunda şanslıyım sanırım yönetim bana mi calisiyo ne: p

Yetişkin bir Maria puder'in aynı başlık altında 52843636 tane üye ile aynı anda tartışabildiğini ve her bir üye tarafından Allah'a havale edildiğini biliyor muydunuz ???!!!....

Öyle mii tamam bi daha yazmiyorum kırıldım (alakası yok): D

Maria puder'in çok uykucu olduğunu her gün işe geç kaldığını annesinin hazırladığı güzelim kahvaltıya dokunamayıp taze sıkılmış portakal suyundan birkaç yudum alıp koptur koptur işe gittiğini biliyor muydunuz ????!!!!....

Hahaha:D Maria puder in çok çabuk bosverdigini biliyor muydunuz? : p

Maria puder karı çok sever biliyormuydunuz (karı dediysem yağan beyaz tanecikler ) :D

Kişisel Sayfasında çok güzel sözler olduğunu biliyor muydunuz ? :coffee:

Bi insan kendini bu kadar beğenmiş bu kadar sinir bozucu olabilir mi? Sorusunun cevabı :p

çift kişilikli siz bilemezsiniz en iyi ben bilirim:D
Boderline kişilik bozukluğu bir karaktere kendini yakın görüp Buz gibii inatci bir kadını nick secmesinden belli :T:

keroLayn in tüm gün basının etini yediğini biliyor muydunuz? Bilemezsiniz :p

Ayrıca sesi ile alay edenler yüzünden bu aralar hiç bir aramaya cevap vermediğini söylemiş miydim?:D

Ayrıca anası kahvaltı hazırlamiyor yalaaannn ancak pazarları hazırlar :T:

O kendine akşamdan harika sandviçler yapıyor sabah ise götürüyor sırf poğaça börek yiyip kici göbeği buyutmemek için Naber? :T:

Mesaj kutumu,mailleri, whatsapp konuşmalarını, bir insani silmeye usendigimi biliyor muydunuz?:(

Dogrularindan asla vazgecmedigini iciyle disinin bir oldugunu biliyormuydunuz?

Espri yapmadığı zamanlar etkili bir kaç yorumunu gördüm.

Geyiğe fazla bulaşmaması lazım kendini daha gerçekçi ifade edebilmesi için

Incir reçeli diyince aklına film değil de gerçekten reçel geliyorsa sen de bendensin. :T:

Yetişkin bir Maria puder'in aslında çok gizemli olduğunu biliyor muydunuz ???!!!...
Bilmiyordunuz.
Çünkü ben uydurdum :honk:

Maria puder dünyanin en güzel sesine sahip oldugunu biliyormuydunuz.
Maria puderimin :D normal konusan insanlardan 5 kat daha hizli konusabildigini biliyormuydunuz :D

keroLayn :D bisi yok etket atasim geldi sana sadece :p

Jei intikam alıyorsun gibi gibi :p

heLen onun gibi bişey oldum, ayağını denk al sevdiceğim bir sonraki kurbanım olabilirsin :p

Maria puder dünyanin en güzel sesine sahip oldugunu biliyormuydunuz.
Maria puderimin :D normal konusan insanlardan 5 kat daha hizli konusabildigini biliyormuydunuz :D

keroLayn :D bisi yok etket atasim geldi sana sadece :p

:D yaso bi gün sesimi kaydedip foruma aticam o gün insanlar benden daha çok nefret edecek : p
Arayip seni taciz ederim :D

Sen beni afişe etmezsin kıyamazsın sen bana ahuzarım :dyg:
keroLayn maria puder yeni kumam felan değil dimi hoş alıştım ben olsada ses etmem seviyorum ben onu :D

Geri