Maria Puder Hakkında Bilinmeyenler

Konu sahibi son olarak 1058 gün önce görüldü
Aman konuşmaya bile değmez bugün arayacaktim seni isim çıktı yarın musait olunca bi haber Verde azıcık sesli muhabbet edelim özledim :liv:

tamam bi konuşalım artık ya şöleee 3-5 saat falaaannnn :honk:
dklarım çöpe gidiyo gitmesinnn naan ben ararım kjhdddddjhfglsjkdhggggggggggggggny

tamam bi konuşalım artık ya şöleee 3-5 saat falaaannnn :honk:
dklarım çöpe gidiyo gitmesinnn naan ben ararım kjhdddddjhfglsjkdhggggggggggggggny

Ay sen beni boş vakitlerini ve dk larını değerlendireceğin eglenmelik biri olarak mı görüyorsun ??:liv::D

Konu başlığının keroLayn hakkında bilinmeyenler olmasını talep ediyorum.
Fener-Beşiktaş maçına yetişmek için Cankurtaran'dan Sirkeci Marmaray istasyonuna nasıl yürüdüğünü anlatıcam size:D

doğma büyüme istanbullu olup bana o dediği civarda çok zamanım varmış gibi tavaf ettiren üye .s.s

eski sevgilimle bir günde attığım 43.000 adım rekorunu egale etme hayalleriyle yola çıkarıp, 30.000 adımla beni bir tomar yorgunluk ve hayal kırıklığıyla bıraktığını da tarihe not düşmek istiyorummm, lütfeeennnn .s.s

eski sevgilimle bir günde attığım 43.000 adım rekorunu egale etme hayalleriyle yola çıkarıp, 30.000 adımla beni bir tomar yorgunluk ve hayal kırıklığıyla bıraktığını da tarihe not düşmek istiyorummm, lütfeeennnn .s.s

Hedefimiz vardi bizim hatirlatirim:d
Yoksa ben seni yuruturdum de sabah zor uyandin:D

Bugün taylan kümelinin bi fotoğrafında beni etiketlediğini ve elimi ayağıma dolaştırdığınııııııııııı .s.s :honk:

yemekli bi konusu vardı sanki

sen benle ilgilenmediğininn farkında mısınnnnnnnnnnnnnnnn .s.s

bir üstteki üyeye şiddetle katıldığımııııı !!!!????.........

-Şu suyu verir misin Serap aabla?
-Abla deme bana.

[YOUTUBE]QxGX54P_UEM[/YOUTUBE]

Foruma girmediğine göre evlendi galiba. :p

-Şu suyu verir misin Serap aabla?
-Abla deme bana.

[YOUTUBE]QxGX54P_UEM[/YOUTUBE]

Foruma girmediğine göre evlendi galiba. :p

Tek atmışım ya. :p Evlenmiş harbiden iki gözümün çiçeği. :p

yeni-gelin-at.jpg

Geri