Mansur Yavaş'ın cb adayı olmaması

Konu sahibi son olarak 35 gün önce görüldü
Oysa aday olması gereken tek kişi..

Yavaş'ın aday olmasını istiyorum ama adamda haklı. 2018'de sandıklara gözlemci koymadılar 4 Milyon oy boşa gitti, seçim günü İnce'yi sattıkları gibi beni de satarlar diye korkuyor.

• Beğen
Tepkiler: ne

HDP'li Bakırhan: Mansur Yavaş aday olursa asla oy vermeyiz

Kaynak: Birgün
Ülkenin geleceği söz konusu olduğunda en zorlu şartlar altında bile elini taşın altına koymaktan zerre tereddüt etmeyen bir lider 'in torunu olduğumuzu her defasında defaatle vurgulayanların, halkın net bir şekilde uzun zamandan beri istediği ve bununla beraber siyasi partilerinde ortak aday göstermesi gerektiği gerekliliğinden bir habermiş gibi davranıp, kişisel markalaşma yolunda ilerlemeyi yeğleyenlerin gerçekten aday olmaması gerekir.

Kapalı kapılar ardında bir söz alınmasa IYI parti 'nin aday konusunda bu denli ısrarcı olmazdı diye düşünüyorum. Son açıklamara binaen 'de yavuz ağıralioğlu 'nun KK hakkında yapmış olduğu net açıklamalar da bayağıydı.​

Aday olup olmamasını bir kenara koyalım. Olsa kazanacak mi? Hayır tabiki bu adamın önüne geçmeyecekler mi? Günümüzde - biz ülkemize daha iyi sahip çıkarız kafasında olan bir parti göremiyorum. Bir birleri ile sidik yarışına giren partiler görüyorum. A kişisi de kazansa aynı B kişisi de aynıdır. Ha birisi köprü yapmıştır biri yapmaz. Çok da önemli değil. Yani kısaca hepsi önce tuzlu su yalattırıp sonra su satıyorlar.
O Yüzden birinin aday olup olmamasına takılmayın bence

Şu forumdan herhangi birisi aday olsa Mansur'dan daha çok oy alır çocuklar.
Aday birkaç yıl öncesinden belli zaten. Ekrem İmamoğlu olacak :) Erdoğan'ın yeryüzünde korktuğu tek adam, adamın siyasi kariyerini bitirmek için yıllardır uğraşıyorlar.
Kılıçdaroğlu olursa da çok kolay kazanır, sorun yok. En son olan yerel seçimlerde olduğu gibi sandıkları korumak gerekiyor. Tabii çok çok büyük olaylar çıkacağı için hazırlıklı olmak lazım.

Geri