Sabret can cagazim. Visa icin basvurular yakindaolan bize de oluyor. tuzu kurular kılıçdaroğlu peşinde şak şak yapıyor. en sevdiğim gurbetçi sezen çek kurtar beni buradan.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sabret can cagazim. Visa icin basvurular yakindaolan bize de oluyor. tuzu kurular kılıçdaroğlu peşinde şak şak yapıyor. en sevdiğim gurbetçi sezen çek kurtar beni buradan.
ya kime oy verelim kimeeee? gideceğim basacağım oyumu reise ya.Estağfurullah ne haddime. Bunlar son çırpınışlar. Bu adamın, baştaki adamın projesi olduğunu görmeniz için daha kaç seçim kaybetmesi lazım? Bu adama desteğinizle AKP'ye akplilerden daha çok fayda sağladığınızı ne zaman göreceksiniz? Görebilecek misiniz? Bunları söylediğimiz için biz badem oluyoruz tabii.
Bize cahil diyor diye etiketledigin adam yılların akp, badem yalayicisi. Çok şükür ne akp li ne de badem oldum bu yaşıma kadar. Bir kere bile oy kullanmadim onlar için. Son yıllarımda hep bu adamların gitmesi için CHP nin değişime ihtiyacı olmasi gerektiğini anlatmaya çalıştım salaklara.
Ya bakmayın bu kuru gürültünün hepsini İYiP’liler çıkartıyor. Kılıçdaroğlu’nun en büyük hatası bu partiye destek verip kurulmasında ve seçimlere katılmasında ön ayak olması. O konuda bile çok kızıyorum. Bunların siyasi genleri çıkar ve menfaat üzerine kurulu. Neticede MHP’den kopma ülkücü bir fraksiyon. Ama içini açarsak eğer tartışmanın kökeni CB seçimleri sonrası ülkede hangi partinin önünün açılacağına dayanıyor. Onun hesabı yapılıyor.Mansur Yavaş'ı severiz ancak belediye başkanlığı ayrı bir konu, cumhurbaşkanlığı ise çok ayrıdır ayrıca kendisi de bilinçli bir siyasetçi olarak her şeyin farkında. Önemli olan ülkenin geleceğidir ve bu yolda birlikte hareket etmek de en önemli sorumluluktur. Eleştirilecek elbette çok konu var ve zamanı geldiğinde de yapılır.
Oy oranları biraz artınca doğrudan partililerin yaptığı açıklamalardan da her şey ortaya çıktı maalesef. Akşener sağduyulu davransa da partililer çok ayrı telden çalıyor.Ya bakmayın bu kuru gürültünün hepsini İYiP’liler çıkartıyor. Kılıçdaroğlu’nun en büyük hatası bu partiye destek verip kurulmasında ve seçimlere katılmasında ön ayak olması. O konuda bile çok kızıyorum. Bunların siyasi genleri çıkar ve menfaat üzerine kurulu. Neticede MHP’den kopma ülkücü bir fraksiyon. Ama içini açarsak eğer tartışmanın kökeni CB seçimleri sonrası ülkede hangi partinin önünün açılacağına dayanıyor. Onun hesabı yapılıyor.
www.ircforumlari.com.tr
Muhalefetin seçmeni koyun değildir. Kendileri MHP’nin cumhur ittifakına geçmesiyle ve ortaya çıkan siyasi boşluktan faydalanıp rol kapıyorlar sadece. Oy alabileceği kemik bir tabanları yok. Rüzgar biraz tersine eserse ortada bir tanesi bile kalmaz. Ona rağmen bu kadar özgüveni bugünkü sempatizanlarının cehaletine bağlıyorum. Akşener bunun farkında ki bu kadar ses etmiyor. Yeni kurulan 3-5 yıllık bir partisin ve sadece 1 seçime katılmışsın. Cumhuriyet ile neredeyse yaşıt partiye aşık atmak hadlerine değil. Emine Ülker Tarhan’ı kaç kişi hatırlıyor acaba? Bugün siyaseten nerede örneğin? Kendisi de o halde döner.Oy oranları biraz artınca doğrudan partililerin yaptığı açıklamalardan da her şey ortaya çıktı maalesef. Akşener sağduyulu davransa da partililer çok ayrı telden çalıyor.
Bu haberin kaynağını bulup açıklama getirmeleri de en azından benzer durumların yaşanmasına engel olacaktır.
![]()
Sizce bu iyi partinin bir kurgusu mu yoksa montaj mı?
İYİ "KURGU" PARTİSİ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Etimesgut ziyaretinde, "Açım, ölüyorum, perişanım" diyen Nurgül Sipahi’nin İYİ Parti üyesi olduğu ve 2 adet dairesinin bulunduğu ortaya çıktı.www.ircforumlari.com.tr
Masanın en güçlü ayağı CHP olduğu halde, çıkartılacak aday konusunda bile İyi Parti'liler dayatma yapabiliyor ve Akşener'i de çıkıp düzeltme yapmak zorunda bırakıyorlar.Muhalefetin seçmeni koyun değildir. Kendileri MHP’nin cumhur ittifakına geçmesiyle ve ortaya çıkan siyasi boşluktan faydalanıp rol kapıyorlar sadece. Oy alabileceği kemik bir tabanları yok. Rüzgar biraz tersine eserse ortada bir tanesi bile kalmaz. Ona rağmen bu kadar özgüveni bugünkü sempatizanlarının cehaletine bağlıyorum. Akşener bunun farkında ki bu kadar ses etmiyor. Yeni kurulan 3-5 yıllık bir partisin ve sadece 1 seçime katılmışsın. Cumhuriyet ile neredeyse yaşıt partiye aşık atmak hadlerine değil. Emine Ülker Tarhan’ı kaç kişi hatırlıyor acaba? Bugün siyaseten nerede örneğin? Kendisi de o halde döner.
14 Mayıs diyorlar, bakalım....Secim hazirandan önce olacak hissediyorum......
Sevgili @HacıMuhalefetin seçmeni koyun değildir. Kendileri MHP’nin cumhur ittifakına geçmesiyle ve ortaya çıkan siyasi boşluktan faydalanıp rol kapıyorlar sadece. Oy alabileceği kemik bir tabanları yok. Rüzgar biraz tersine eserse ortada bir tanesi bile kalmaz. Ona rağmen bu kadar özgüveni bugünkü sempatizanlarının cehaletine bağlıyorum. Akşener bunun farkında ki bu kadar ses etmiyor. Yeni kurulan 3-5 yıllık bir partisin ve sadece 1 seçime katılmışsın. Cumhuriyet ile neredeyse yaşıt partiye aşık atmak hadlerine değil. Emine Ülker Tarhan’ı kaç kişi hatırlıyor acaba? Bugün siyaseten nerede örneğin? Kendisi de o halde döner.