Mansur Yavaş'ın cb adayı olmaması

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Milletimiz gerçekten balık hafızalı veya siyaset hakkında hararetli hararetli yorum yapmasına rağmen siyaseti takip etmiyor.
Daha 5-6 ay önce 7 partinin mutabakatı ile Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem Mutabakat Metni imzalandı. Ve bu metinde söz konusu sistemin nasıl işleyeceği detaylıca anlatıldı. Yani Chp'nin derdi tek adamlı sistemi devam ettirmek değil, daha iyi işleyen bir sistem getirmek. Bahsettiğim mutabakat metnini aşağıda görebilirsiniz :

O bakımdan neden şu, neden bu şeklindeki sorulardan ziyade kazanabilecek bir aday çıkartılmalı ve vaat edilen sistemin bir an önce hayata geçirilmesi için çalışılmalı.
İnsanlar Mansur Yavaş derken tek adam rolü biçtiği için demiyor, kazanabileceği ihtimalini gördüğü için diyor. Doğru aday veya yanlış aday kısmında değilim, ülkece hapsolduğumuz tek adam rejiminden kurtulmanın yolu Mansur Yavaş ise, aday da o olmalı.
Yok ülkücü, yok şucu vs. diyenleri de pek kale alamıyorum açıkçası. Çünkü milletçilik damarı üzerinden kendi milliyetçilik damarlarını besleyerek hareket ediyorlar.

Artık sinirlenmiyorum. Yine AKP kazanacak kemal sayesinde, siz de mal mal suç atacak birilerini arayacaksınız

Tunç bey bari daha karizmatik bi resim koysaydınız. o ne öyle adamın kalpli fotosunu koymuş. teletabi mi bu.

Hepsini eklemek olmaz ancak tüm belediye başkanlarından destek cevabı geldiğine göre aday Kılıçdaroğlu:)

Çok konuşuyorsunuz. Olacak olan buydu. Dedik. Bu haliyle seçim rahat kazanılacak. Kılıçdaroğlu hem ak Parti'ye hem muhalefete muhalif olanlara karşı kazanacak.

Bu olacak. Hatta oldu.

ülkenin geleceği ve güvenliğiniz hakkında ahmakça, uysal iyimserliği artık bırakın. çocuklarınıza ayırdığınız piyano kursu, tenis kursu paralarıyla, netflix'e, digiturk, aboneliğine, rakıya, şaraba, koltuk takımını yenilemeye verdiğiniz paralarla gidin, silah alın.

bu arada güç yüzüklerinin son bölümünü izleyemedim. amazon prime hesabı olan varsa bir saatliğine versin bakayım...

Sktir et. Yönetilmek değil güdülmek isteyen halka bişey anlatamazsin.
olan bize de oluyor. tuzu kurular kılıçdaroğlu peşinde şak şak yapıyor. en sevdiğim gurbetçi sezen çek kurtar beni buradan.

olan bize de oluyor. tuzu kurular kılıçdaroğlu peşinde şak şak yapıyor. en sevdiğim gurbetçi sezen çek kurtar beni buradan.
Ne tuzu kurusu ya. Hepsinin açlıktan ağzı kokuyor. Sorgulama yetenekleri yok, öyle bir etki altına alınmışlar ki bir kısmı tayyibi bir kısmı Kemal'i kurtarici olarak görüyor, tapıyor. Alternatiflere kesinlikle karşılar, çünkü bu ikisi bu koyunları öyle yonlendiriyor. Anlatamıyorsun laf anlatamıyorsun yok anlamıyor. Yani bunun adı cahillik değil artık salaklık. Cahili egitirsen laf anlatırsan çeker alırsin içindeki cahilliği. Salağa ne anlatırsan anlat salaktir.

mansur yavaş'ı foruma davet etmenin vakti geldi. bu kadar konuşulduğu tek yer burası olabilir çünkü... her hafta en az iki gün mansur konuşuyoruz, kimse bir sonuca da varmıyor didişip gidiyoruz, çok şeker... umarım sandık sonucu da böyle şeker olur. badem zekalı kadınla batem arasındaki tartışma bitsin de gidip kahve yapalım.

başladı gene son yobaz bükücü.

Estağfurullah ne haddime. Bunlar son çırpınışlar. Bu adamın, baştaki adamın projesi olduğunu görmeniz için daha kaç seçim kaybetmesi lazım? Bu adama desteğinizle AKP'ye akplilerden daha çok fayda sağladığınızı ne zaman göreceksiniz? Görebilecek misiniz? Bunları söylediğimiz için biz badem oluyoruz tabii.

Bize cahil diyor diye etiketledigin adam yılların akp, badem yalayicisi. Çok şükür ne akp li ne de badem oldum bu yaşıma kadar. Bir kere bile oy kullanmadim onlar için. Son yıllarımda hep bu adamların gitmesi için CHP nin değişime ihtiyacı olmasi gerektiğini anlatmaya çalıştım salaklara.

Birbirlerine güzel lakaplar bulmuşlar, ufkum açıldı. Tartışma devam etmeli bence.

Geri