Aşı karşıtlığının hiçbir bilimsel dayanağı yok ve kaynağı bile belli olmayan söylentilerin peşinde koşup hem kendilerinin hem de başkalarının yaşamını riske atıyorlar.
Virüs her geçen gün yeni mutasyonlar ile daha güçlü hale geliyor ve aşısız bu virüse direnmek neredeyse imkasız hale gelecek ve o gün aşı yaptırmak isteseler de çok geç kalmış olacaklar.
Aşıdan ölmezsiniz ancak virüsten hem ölebilir hem de başka yaşamları da ölüme götürebilirsiniz ve bu sebeple hem kendi sağlığınız hem de toplum sağlığı adına geç kalmadan aşınızı olun!
Aşının uzun vadede olumsuz bir etki yaratacağı düşüncesi de hiçbir kanıta dayanmıyor.
4 yaşındaki Kali Cook, ABD'nin Texas eyaletinin Galveston County bölgesinde Kovid-19'a verilen en küçük kurban oldu. Küçük kız aşı olmamış ailesinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasından bir gün sonra uykusunda son nefesini verdi...
Ailesi aşılanmayan küçük kız onlardan kaptığı koronavirüs yüzünden hayatını kaybettiği ve yaşadığı yerdeki en küçük virüs kurbanı oldu. Kali'nin annesi Karra Harwood yerel basına yaptığı açıklamada "Ben de onlardan biriydim. aşı karşıtıydım. Şimdi keşke bunu yapmasaydım diyorum." açıklamasını yaptı.
www.hurriyet.com.tr
Virüs her geçen gün yeni mutasyonlar ile daha güçlü hale geliyor ve aşısız bu virüse direnmek neredeyse imkasız hale gelecek ve o gün aşı yaptırmak isteseler de çok geç kalmış olacaklar.
Aşıdan ölmezsiniz ancak virüsten hem ölebilir hem de başka yaşamları da ölüme götürebilirsiniz ve bu sebeple hem kendi sağlığınız hem de toplum sağlığı adına geç kalmadan aşınızı olun!
Aşının uzun vadede olumsuz bir etki yaratacağı düşüncesi de hiçbir kanıta dayanmıyor.
Hiçbiri aşı olmamıştı... 4 yaşındaki kızları uykusunda can verdi!
Koronavirüste hastalanmayı, hastalanırsak da ağır geçirmemizi engelleyen ve salgına karşı en büyük silahımız olan aşılarla ilgili şüphecilik ve aşı karşıtlığı akımı giderek büyüyor. Ancak aşının faydasına inanmayan ve aşısız da korunabileceğine inanan insanlar bir süre sonra Kovid-19 gerçeğinin acı bedelini ödemek zorunda kalabiliyor...4 yaşındaki Kali Cook, ABD'nin Texas eyaletinin Galveston County bölgesinde Kovid-19'a verilen en küçük kurban oldu. Küçük kız aşı olmamış ailesinin koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasından bir gün sonra uykusunda son nefesini verdi...
Ailesi aşılanmayan küçük kız onlardan kaptığı koronavirüs yüzünden hayatını kaybettiği ve yaşadığı yerdeki en küçük virüs kurbanı oldu. Kali'nin annesi Karra Harwood yerel basına yaptığı açıklamada "Ben de onlardan biriydim. aşı karşıtıydım. Şimdi keşke bunu yapmasaydım diyorum." açıklamasını yaptı.
Hiçbiri aşı olmamıştı... 4 yaşındaki kızları uykusunda can verdi!
Koronavirüste hastalanmayı, hastalanırsak da ağır geçirmemizi engelleyen ve salgına karşı en büyük silahımız olan aşılarla ilgili şüphecilik ve aşı...
Son düzenleme: