Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Manis abi seni yasayan en efsane boomer ilan ediyorum. Ne bu böyle gençler kafa sallayıp zıplıyor deli gibi dan dan müzikle diyen eniştem gibi.Bu şaka mi gerçekse valiyi hastaneye götürün bakırköy
Benim yerime olan sensin demek Emre4.cüyü olacağım adamlar hala aşısız ne yapıyorsunuz siz ya.. .d
Hak devredilse seve seve alırdım alışmış kudurmuştan beter vala.. .dBenim yerime olan sensin demek Emre![]()
O kadar değil öldüre öldüre vura vura bitirdiler hastalık veba etkisi de çokKristof Colomb Amerika'yı keşif ettiğinden sonra yerlilerin 99% Gripten boğulmuş. O zamana kadar o Kıta'da Grip yokmuş. Geriye kalan 1% hayatta kalmış. Onlara hiç bulaşmamış, yada etki yapmamış. Sonra Kıta'da çalıştırabilecek İnsan kalmadığı için Afrika'da köle ticareti başlamış.
Siz bence aşı olun. Herkese bulaşmaz, herkesi de etkilemez, ama etkilenenlerden olmayacağınızın bir bilimsel kanıtı yok.
Yeğen Corona olmuş ama hiç etkilenmemiş. Haberi de olmamış. Eşine hiç bulaşmamış. İzine gelip herkese bulaştırdılar, Annesi ve Babası ağır hasta oldular. Dedesi ölldü, Babaannesi (benim Halam) öldüler.
Corona Çin'de duyulmadan önce, bir tanıdığım bayan o belirtilerle hastaneye düşmüştü ve çok ağır bir Grip geçirdiği söylenmişti. Bize ziyaretine gitmediğimiz için küsmüstü. Bu hastalık bence daha önceden yayılmaya başladı.
Eskiden bir kaç kişiden yöresel yayılıyorduysa, şu an milyonlarca kişiden ve her bölgede eş zamanlı bulaşıyor.