ÜSözlük Lupe

Konu sahibi son olarak 1406 gün önce görüldü
Her türlü bağ kurar .kfjkf

Şimdide peş peşe iki tane kuzen oldu alkdhaslkda

ona şu an bir bergen şarkısı armağan ediyorum içimden - duymuyor. duymamalı..
dobra mı? hem dobra hem kobra. muhammed ali kendisini tanısaydı eldivenleri küçülürdü. en azından ali'yi abartmayın.
dandirik hint filmlerinde ki geçen motto kendisinin hayatında şu an anlam bulmuş olabilir, olmalı da hakkıdır.
her şey her daim gönlünce olsun demiştim, öyle olmalı...
başımın üstünde olmasa da başarılarını daimi gönlümün omuzlarında taşıyorum bir nefer gibi.
sayesinde her daim muzaffer.. sevgiler.

Paylaştığı foto, paylaştığım Kılıçdaroğlu fotosundan daha fazla beğeni aldı. Sad. kendisini CB adayı göstermeliydik oysa

Merhaba sevgili Lupe, öyle soğuk ve mesafeli bir duruşun vardı ki şahsen kalbinin bu kadar sıcak ve güzel olduğuna ihtimal vermezdim önyargı işte özür dilerim :)
Bugün ne giydiniz konusunda bakmıyorum pek çünkü senin nickini göremiyorum :d

Çok güzel ve hoş bir kadınsın cesaretine hayatında şuana kadar başardığın ne varsa taktir ediyorum seni. Kadın olmak zordur ve bir yolda kimlerle yürüdüğün önemlidir. Umarım güzel insanlar sana eşlik eder. Eğer canın sıkılır ve konuşmak istersen burda bir Serçe var her zaman yanındayım ben az yada çok unutma öpüyorum seni.
Ve sana bir şarkı bırakıyorum geceye iyi gider.)

Merhaba sevgili Lupe, öyle soğuk ve mesafeli bir duruşun vardı ki şahsen kalbinin bu kadar sıcak ve güzel olduğuna ihtimal vermezdim önyargı işte özür dilerim :)
Bugün ne giydiniz konusunda bakmıyorum pek çünkü senin nickini göremiyorum :d

Çok güzel ve hoş bir kadınsın cesaretine hayatında şuana kadar başardığın ne varsa taktir ediyorum seni. Kadın olmak zordur ve bir yolda kimlerle yürüdüğün önemlidir. Umarım güzel insanlar sana eşlik eder. Eğer canın sıkılır ve konuşmak istersen burda bir Serçe var her zaman yanındayım ben az yada çok unutma öpüyorum seni.
Ve sana bir şarkı bırakıyorum geceye iyi gider.)

Lupe'ye de mi yürümeye başladın artık? Bir tek ilan-ı aşk edip şarap açmadığın kalmış serçecik? :)

En son foruma Kaslı bir çocuğu getirmişti o günden beri kayboldu umarım iyidir..

Dün Neo yu gördün yürüme konusunda kimseyi rakip görmem kendime her zaman karşılık almışımdır Sjssjsj
O bıngıldak şopar. Davaryus abazanus. Bu ise sarışın bir kız. İkisinin arasında bayağı fark var yani. Bir kere güzellik olarak büyük fark var.
Ayrıca Lupe'den karşılık almayacaksın da kimden alacaksın, ilk evrimleşmemiş maymun Hiperstar Ajdar'dan mı?

Geri