Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Işsiz insanım ben ne varlığı ya jfklalsİddiam büyük, şu an forum üyelerinin en varlıklısı olabilir.
O komşuna 3 - 5 dolar ver sesini kessin, şurda iki tebbesüm ediyoruz ona da karışılmasın..Dkuzimle yorumlaşırken attığım kahkaha yüzünden yan komşum rahatsız oldu. O derece demek istiyorum.
Rica ederim.İade-i ziyaret. Evvela karizma dediğin için kaldırmadım profil resmimi bunu bil
Güzel sözlerin içinde teşekkür ederim.
Anne With An E isimli diziyi hatırlatıyorsun bana
Rengarenk.
Nasıl yani?onca kişiye etki etmiş ama hiç tanımıyorum. bu hafta görmeye başladım : ss
yolunuz ve bahtınız açık olsun.
Yalnız çaydanlık şekil.
ben kahvemi alıp yola çıktım bile... filtre kahve adamıyım ben kuziYalnız çaydanlık şekil.
@arifç utan utan bir gün dedin mi çay koyuyorum kuzi gel. Sana yazıklar olsun jdjks tribe giriyorum durdur.d
Ayrıca benim hiç çaydanlığım olmadığını fark ettim.(
Nası da ağzının tadını biliyor.ben kahvemi alıp yola çıktım bile... filtre kahve adamıyım ben kuzi![]()
bilirsin bizi, zengin içerikler severiz .d.d.dNası da ağzının tadını biliyor.
Kimin kuzisi ya akrabalık müessesemiz var olsun..D
Ne yollar katettim.DEskiden saten pijaması ve tırnaklarını tiye alınca nasıl da kızardı bana.. canım lüp! Kıymetini bilememişiz be!
benim neden saten pijamalı hallerden haberim yok akjdahdkashd
o zamanlar kuzen değildik jdadklasBiz foruma yeni geldiğimizdeydi.. sen yoktun o zamanlar arif. yani sanırım yoktun.
Lüpün attığı anlıklar çok ses getiriyor kızlar kıskançlıktan pofuduk pijamalarını yiyordu..
Şimdi işte kısıra kahveye kaldık. Öf.