Hayatta inanmam!.D@Lupe'un kendini özletmesi sorunsalı.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hayatta inanmam!.D@Lupe'un kendini özletmesi sorunsalı.
Ahahah teşekkür ediyorum. Her zaman ki gibi verdiğin gaz takviyelerin eksik olmasın.Tam bir star girişi yaptı Lupe hanım foruma, şimdi halkı selamlıyor ve kucaklıyor. Bir yandan tebrikler kabul ediliyor.
Eh bizlere de hoş geldin demek düşer, nerelerde kaldın diyelim, neler yaptın. Şuan evde sevinç çığlıkları atanlar hakkında ne düşünüyorsun?
Gelen gideni aratır misali diyorsun.D@Lupe Anlık konusu sensiz bir hiç oldu. Altın gününe döndürdüler. Dövmeler, tırnaklar, sixpacklerden ıslak keklere, kısırlara döndük.
Gelen gideni aratır misali diyorsun.D
Balkona taşıyın spor salonunu,azcık halter, delta çantası görelim diye çemkirmedin mi?
pilatesi sevmiyorum kramplara maruz bırakıyor insanı. Daha eğlenceli şeyler yapsaydın keşke zumba ve ya aerobik vs.Ben evde pilates yapayım dedim de sanırım belimi sakatladım lüp. Tavsiyeni alacaktım sen gittin.
pilatesi sevmiyorum kramplara maruz bırakıyor insanı. Daha eğlenceli şeyler yapsaydın keşke zumba ve ya aerobik vs.
Geçmiş olsun bu sureçte de kötü olmuş.
bIr süre dikkat et yüklenme bence yoga belki deneyebilirsin en fazla.
Alemsin juju .DLüp yoga da yapıyorum. Bir gün pilates bir gün yoga. Ama yogada en son bi yatırıyor, arkada kuş sesleri, nefes al ver. Uyuya kalıyorum ben orda.Vücudum sporu reddediyor resmen.
![]()
İticiliğini çeşitleme cürretini başka yere aktar.kendini sexi ve guzel sanan biri ama degilsin maalesef :/
Dilime düşen tek sen olsan . DjhdkTakındığı tavrı olsun, samimiyeti ve hayata dair görüşleri olsun.. kendine has bir hanımefendidir. Dobradır, doğrudur. İçinden geçen diline düşer ve söyler. Sık sık yazmasa da ara ara foruma girer ve denk geldiğimiz müddetçe konuşuruz, samimiyetini sebepsiz sevdiğim insanlardandır. Hayallerinin üstüne basacak kadar yükseleceği günler olsun.
aa lupe hanım yok cidden şu an onu da fark ettim... karantinada sixpacklerini kaybetmeyen ender insanlardan olabilir kendisi, gelip bizi de heveslendirmesini isterim şu an. hadi gelin ya, toplaşalım eskiler. (kendimi bi an eski sanmam)