o zamanlar kuzen değildik jdadklas
Senin de bir akraba çetesi kurduğunu farketmediğimi sanma..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o zamanlar kuzen değildik jdadklas
aşiret seviyorumSenin de bir akraba çetesi kurduğunu farketmediğimi sanma..
Neden öyle oldu bilmiyorum, düzelttim sanrm.kuzen foto görünmüyor@Lupe
oldu kuzen düzeldi şimdiNeden öyle oldu bilmiyorum, düzelttim sanrm.
Paylaştığı foto, paylaştığım Kılıçdaroğlu fotosundan daha fazla beğeni aldı. Sad. kendisini CB adayı göstermeliydik oysa
Merhaba sevgili Lupe, öyle soğuk ve mesafeli bir duruşun vardı ki şahsen kalbinin bu kadar sıcak ve güzel olduğuna ihtimal vermezdim önyargı işte özür dilerim
Bugün ne giydiniz konusunda bakmıyorum pek çünkü senin nickini göremiyorum :d
Çok güzel ve hoş bir kadınsın cesaretine hayatında şuana kadar başardığın ne varsa taktir ediyorum seni. Kadın olmak zordur ve bir yolda kimlerle yürüdüğün önemlidir. Umarım güzel insanlar sana eşlik eder. Eğer canın sıkılır ve konuşmak istersen burda bir Serçe var her zaman yanındayım ben az yada çok unutma öpüyorum seni.
Ve sana bir şarkı bırakıyorum geceye iyi gider.)
Dün Neo yu gördün yürüme konusunda kimseyi rakip görmem kendime her zaman karşılık almışımdır SjssjsjLupe'ye de mi yürümeye başladın artık? Bir tek ilan-ı aşk edip şarap açmadığın kalmış serçecik?![]()
O bıngıldak şopar. Davaryus abazanus. Bu ise sarışın bir kız. İkisinin arasında bayağı fark var yani. Bir kere güzellik olarak büyük fark var.Dün Neo yu gördün yürüme konusunda kimseyi rakip görmem kendime her zaman karşılık almışımdır Sjssjsj