reelde tanışsaydık çok farklı olmazdı herhalde (: ülkelerin hikayelerini öğrenmenin en iyi yolunun, o ülkede yaşayan insanların hikayelerinde saklı olduğuna inananlardanım.
ondan öğrenecek, dinleyecek hikayeler olduğunu da biliyorum. gercekten merak uyandırıcı, ilgi çekici bir profil fakat bu durumun aksine kendinden, özel hayatından ve bilhassa neler yaptığından çok söz etmez ya da en azından ben pek şahit olmadım. bilmek-duymak isterdim doğrusu... tabi bu kişisel bir merak, kendince anlatmamasının makul sebepleri vardır muhakkak...
onu tanımak adına daha çok ikili insan ilişkilerinde ki samimi, sıcak ve ilgili davranışlarına dikkat ederseniz, ne kadar değerli bir karaktere sahip olduğu çıkarımını yapabilirsiniz, bunda yanılma payınız hiç denecek kadar düşüktür.
nitekim bilgi birikimi ve fikirleriyle de öne çıkıyor. özellikle konular özelinde çok zevkli bir muhabbeti var. insan betimlemeyi severim aslında ama bunun için biraz daha kaynak gerekiyor sanırım ahahah haliyle kabaca üç-beş cümle ile bitirmiş olayım şimdilik...
sevgiler