Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.

Ricamı kırmadığın için ben de teşekkür ediyorum Lefty hanım.Sevgili @Anna Karenina yazdıkların karşısında nasıl duygulandığımı anlatamam ve bu güzel düşünceler / hisler için çok teşekkür ederim.
Üye sözlük konumu uzun zamandır kilitli tutuyor ve açtırmayı da hiç düşünmüyordum ancak senden gelen tatlı ricayı kıramadım. Senin samimiyetini ve yeri geldiğinde lafını esirgemeyen tavrını çok seviyorum.
Xerath ise zaman zaman ters düşsem de bana çoğu konuda doğru bilgi aktarmış hatta uyarmış bir kişiydi ve dilerim geri gelir.
Annacığım hem gülümseyerek hem de duygulanarak okuduğum bu içten yorumun için çok mutlu oldum. Kalbinin güzelliği ve samimiyetinden kuşku duymadığım birisisin ve yakınındaki kişiler gerçekten çok şanslılar.
Sevgilerimi yolluyorum sana tüm kalbimle ve bu duygusal yorumlar sonrası @Xerath çıkıp gelmezse çok üzülürüm.![]()