ÜSözlük Lefty

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
Sohbetini ve kalbini severim senin. Hayat hep gülen yüzünü göstersin sana canım @Lefty

Uzaktan uzaga paslasiyoruz, bazen kis kis guldugunu hissediyorum ama ispatlayamam .)

yanlış anlaşılmamayı dileyerek yazacağım birkaç kelam. bence girdiği tartışmalı diyalogların içerisinde fazlaca kalıyor. bu tek taraflı sürdürülen bir durum değil elbette. muhatap sürdürdüğü için lefty de sürdürüyor yani kendi kendine tartışan biri yok. ama benim nacizane tavsiyem, sürdürmemektir. fikir teatilerinden bahsetmiyorum, onları okumak keyifli çoğu zaman. kişisel tartışmaları çok uzatmamak lazım. özellikle çirkinleşeceğini hissediyorsanız, bir noktada evrileceğini tahmin edebilirsiniz. bel altı vuruşlar giriyor devreye çünkü evrildiği zaman. ama bazen istemediğiniz bir şeyin içine çekiliyorsunuz, bunu da anlayabilirim aslında. oluyor yani :D ama işte bir yerde "püf. bu mevzuyla mı uğraşıcam yaf" demek lazım sjdj özellikle püf demek önemli jdjs
bir dönem mesafeliydik, sonra bir noktada samimiyetini fark ettim. sebebi var, kendisi bilmese de. keskin bir şey yaşamadığımız için birbirimize pozitifiz şimdilik. en azından şunu bilirim, lefty ile istediğim kadar fikir çarpışmasına girebilirim, çünkü tartışmanın bir yerinde fikirlerimi değersizleştirmeyeceğini anladım. şimdilik yorumum budur.

Gerek nezaketi gerekse oturaklı üslubuyla foruma renk katan, yorumlarıyla kendine hayran bırakan ince ve bir o kadar da kibar forumun hanımefendilerinden. Tüm güzellükler hayatınızda olsun saygıdeğer Lefty hanım.

İşte forumun kimseye boyun eğmeyen en güclü iradeye sahip kişisi.
Canım sevgili Lefty hanımcım.
bir gün biri bana "Lefty ne kadar zeki bir kadın, her konuda bilgisi var" dedi. Ben de o kişiye şunu söyledim "bana bir soru sorsun üç gün foruma girmem" skjsj bakın burada kendimi gömdüm.. Anna her sözlükte kendini övüyor diyenler okusun ltfn.
o kişi akılsız olduğumu düşündü.. üç gün mühlet istediğimi de düşünebilirdi oysa skjjh

Daha önce dile getirmişmiydim bilmiyorum yine de tekrarlıyorum, şurada muhattabını saygı çerçevesinde dinleyen, anlayan ve önemseyerek cevap veren tek kişi Lefty hanımdır.. hepimiz yeri geldiğin de "sen de sus be" der yürür gideriz....
Ama o bunu yapmaz... Direkt şunu der,
IMG_20220920_044846.jpg
skj tabi bu işin şakası.
İletişim kurmakta zorluk çekilen insanların sahip olmadığı muhakeme kabiliyetine sahip...
Söylediklerinin değersizleştirildiğini anladığı vakit, Xerath'ın dişisi oluyor. o da dava adamı.. her adliye koridorunda...her duruşmada var sljj nerede bu adam.. siz en azından gülümsüyorsunuz Lefty hanım...o hiç gülmezdi mesela. nys.
Bu arada kargaşadan mıdır nedir saygı duymakta ucuzlatıldı.. önceden saygılar şelaleydi... ne oldu bu insanlara...
Lefty hanımı tanıyıp saygı duymamak mümkün mü ki acaba.
sevmek zaten kaçınılmaz.
size karşı iki duygu sarmaş dolaş. bu duyguları hissetmemi sağlayan insanlara ayrıca bayılıyorum.... kalbimde onlarca çocuğa oyunlar oynatabilen herkese kucak dolusu sevgiler...
Bir de cok sevdiğim zaman aşırı bağlanıyor muşum.. uzaktan bakınca saplantılı aşık gibi görünüyor muşum.. yahu odamın her yerine Lefty hnmın posterlerini astım diye bu benim saplantılı olduğumu mu gösterir.. insan forumdan bir arkadaşını odasının duvarına asamaz mı.. bunda ne var ki şimdi....

IMG_20220920_074651.jpg

İnşallah 6'lı masa'nın adayı siz olursunuz.. formanızı yapıp giyicem..
Canım sevgili Lefty hanımcım.

Sevgili @Anna Karenina yazdıkların karşısında nasıl duygulandığımı anlatamam ve bu güzel düşünceler / hisler için çok teşekkür ederim. :emoji_two_hearts::emoji_two_hearts::emoji_two_hearts::emoji_two_hearts::emoji_two_hearts:

Üye sözlük konumu uzun zamandır kilitli tutuyor ve açtırmayı da hiç düşünmüyordum ancak senden gelen tatlı ricayı kıramadım. Senin samimiyetini ve yeri geldiğinde lafını esirgemeyen tavrını çok seviyorum.

Xerath ise zaman zaman ters düşsem de bana çoğu konuda doğru bilgi aktarmış hatta uyarmış bir kişiydi ve dilerim geri gelir.

Annacığım hem gülümseyerek hem de duygulanarak okuduğum bu içten yorumun için çok mutlu oldum. Kalbinin güzelliği ve samimiyetinden kuşku duymadığım birisisin ve yakınındaki kişiler gerçekten çok şanslılar.

Sevgilerimi yolluyorum sana tüm kalbimle ve bu duygusal yorumlar sonrası @Xerath çıkıp gelmezse çok üzülürüm.:)
Ricamı kırmadığın için ben de teşekkür ediyorum Lefty hanım.
Biraz dağınık yazdım.. toparlayıp tekrar yazabilirim skj
Konu kitlenir korkusuyla alelacele böyle koştur koştur yazdım.. nefes nefeseyim şuan.. ve inanılmaz heyecanlı.
ilk defa birinin sözlüğüne yazmıyorum ama burası beni zorladı acemileştim bir anda.....sanki roket fırlattım şu haline bak skj.
Tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız:emoji_rose:

@Lefty hanımcım ilk geldiğim günden beri gerek paylaşımları gerek yorumları gerek ciddiyeti samimiyeti ile dikkatimi çeken güzel kadınlardan biri oldu benim için
Buranın daha doğrusu X’in buraya kazandırdığı saygın hanımefendilerden
Karşıt karakter ve görüşlülere karşı oldukça sabırlı ve hoşgörüşlü
Eleştiri ve tartışmalarda ki kırıcı olmayan dilini üslubunu çokça beğeniyorum
Ne başkalarıyla ne kendisiyle kavgası yok
Sözlük konumu ilk açan da kendisi <3
Kendisini tam olarak tanımama rağmen o kadar sıcakkanlı yaklaşımı oldu ki bu beni oldukça mutlu etti
İnsancıl olmasından sebep kanımın hemen ısındıklarından
İyi ki var
ve hep var olsun, hayatında her şey güzel gönlünce olsun <3

bugün lefty'i mi övüyoruz :d
benim bire bir özel muhabbetim çok yok, iletişimimiz forum genelindeki paslaşmalarımız kadar. ama seviyoruz, daha önemlisi saygı duyuyoruz birbirimize. yaşını tam bilemiyorum ama nef ile yakın yaşlarda olduğunu tahmin ediyorum, nef ile ilişkimiz farklı ama lefty'den aynı sıcaklığı alıyorum. mutlu olasın canım lefty.

Of kizdirmaya girmistim ama baktim anna hanim sinan cetinle film gibi konseptiyle duygusal ve romantik seyler yazinca vazgecmek zorunda kaldim. Lefti hanimla uzunca sure atismali, kizmali, kavgali, eh yeter beli bir sohbetimiz olsa da suan askli, lavli, opucuklu bir muhabbetimiz var. masallah kem gozlere kursun. Popomuzu kasiyalim.

yaşına şaşırdım. o kadar yaşanmış, görmüş, geçirmişlik var, doğru yolu biliyordur diyerek seçimde kılıçdaroğlu'na basacağım : )

yaşanmışlık, görmüşlük konusu doğru da kılıçdaroğlu konusunda kandırdım lefty seni.

Lefty hanım muhteşemliğinizi nasıl anlatayım bilemedim.Bu kadar zeki,samimi, gerçekçi yorumları olan biri ancak benim ablam olabilirdi ama siz beni kardeş olarak kabul eder miydiniz bilmiyorum. :D Burcunuz akrepmiş yeni öğrendim.Kendi ayakları üzerinde durabilen muhtaçlık ve kölelik hissini düşüncelerinde barındırmayan, size tavsiye verme (tartışırken)hadsizliginde bulunanlara dahi tebessüm ederek cevap verecek güçlü bir karaktersiniz.(ısrarcı olanlara hadlerini güzel bildiriyorsunuz).Sizinle şöyle bir ortamda tanışmak isterdim.Kahve içmek için Moda'da bir mekandasınız ve müzik çalmadığını farkediyorsunuz.Ben de bunu duyuyorum ve hemen bu sözünüzü emir telakki ederek bu parçayı çalıyorum.

Uzun yazmasına rağmen yazılarından belli bi birikim, donanım anlaşılıyor. Yazdığı her fikri de argümantasyon ile desteklemesi de takdire şayan. Ben mesela uğraşmam. Yazar geçerim. Bu forum bu kadarını hak etmiyor. Umarım gitmezsin. Ben climax ile atısmalarını bayılarak izliyordum. Tabii yanlış anlaşılmasın.

Stabil Lefty. Kızgınlığı da öfkesi ölçülü. Dengeli davrandıkça güven veriyor insana.

Burda Asrevya dan sonra ciddi anlamda çizgisini bozmayan insanlara hak ettiği değeri veren aklı başında asil birisi. ona değerim hiç eskilmedi her zaman arttı. Saygı duyduğum insanlar çok ayrıdır bende. Sürekli dile getirmek istemiyorum fakat çok özel birisin gerçekten.

chp kadın kolları başkanımız. yaşlılığında moda çay bahçesinin müdavimlerden olacak. şimdilik genç

Geri