ÜSözlük Lefty

Konu sahibi son olarak 16 gün önce görüldü
kahve konusunda ki düşmanca tavrını ve klara hanım ile üzerime gelişlerini untamıyorum :( xjxjjx

Ilginç biri..aşırı derecede birine benzetiyorum umarım o kişi değildir. Güzel günler diliyorum Lefty hanım;d

Sevgili @Lefty birine çok benzetiyordum ama o kişi olsa konuşmazdı benimle , çünkü o bana küss .P

Bana fırında makarna yapppp Leftyyyy lütfennn ,karnım aççç (.

Enerjini sevdim , uzaktan uzağa sarıp sarmalar renkttesin .

Forumda egosuz bulduğum doğruyu yanlışı görebilen aklı selim böyle ne bileyim bir grubun gölgesinde kalmayan kendi olabilen üç ya da beş kişiden birisi.

Aferin ona.

@Lefty hanımcım görünmüyorsunuz. Burada yorum yapmasını sevdiğim hanımlardan birisisiniz.

Forumda yorumlarını dikkatle okuduğum iki kişiden birisidir. hani utanmasam yer yorumunu kravatlı takım elbiseli okuyacağım, öyle saygısını kazanmıştır bende.

Forumda en çok saygı duyduğum, üretken üyelerinden. Yazdıklarına her denk geldiğimde okumaya çalışıyorum. Bu şekilde düşünmemde konulara yönelik yaklaşımı ve kullandığı dil önemli yer tutuyor.

reelde tanışsaydık çok farklı olmazdı herhalde (: ülkelerin hikayelerini öğrenmenin en iyi yolunun, o ülkede yaşayan insanların hikayelerinde saklı olduğuna inananlardanım.

ondan öğrenecek, dinleyecek hikayeler olduğunu da biliyorum. gercekten merak uyandırıcı, ilgi çekici bir profil fakat bu durumun aksine kendinden, özel hayatından ve bilhassa neler yaptığından çok söz etmez ya da en azından ben pek şahit olmadım. bilmek-duymak isterdim doğrusu... tabi bu kişisel bir merak, kendince anlatmamasının makul sebepleri vardır muhakkak...

onu tanımak adına daha çok ikili insan ilişkilerinde ki samimi, sıcak ve ilgili davranışlarına dikkat ederseniz, ne kadar değerli bir karaktere sahip olduğu çıkarımını yapabilirsiniz, bunda yanılma payınız hiç denecek kadar düşüktür.

nitekim bilgi birikimi ve fikirleriyle de öne çıkıyor. özellikle konular özelinde çok zevkli bir muhabbeti var. insan betimlemeyi severim aslında ama bunun için biraz daha kaynak gerekiyor sanırım ahahah haliyle kabaca üç-beş cümle ile bitirmiş olayım şimdilik...

sevgiler

Eskiden sever sayardım
Taaaa ki yosun la iş birliği yapana kadar :D

son zamanlarda gözüme çok sewimli geliyor.
Lefty ablamı sewmeyende nebilim...

Forumda Yelda Hanım ile beraber inceliğin, nezaketin kitabını yazanlardan bir tanesi.
Kendisini tanımasanız da, ne kadar iyi kalpli olduğunu direkt anlayabiliyorsunuz. Bütün güzel şeylerin kendisine olmasını istiyorum. Benim için, en güzel şeylerin başına gelmesi gerektiğini düşündüğüm bir insan.

Çok güzel bir Türkçe kullanması da beni çok etkiliyor.
Tüm güzellikler sizin olsun Lefty Hanım.
İyi ki varsınız.

Sevgiler.

pespaye kızcağızların ve dahi beşik kertmelerine gönlü kayan asumanların; kendi namütenahi bayağılık ve küstahlıklarını gölgelemek adına, sıklıkla güzin abla yaftasını yakıştırmalarına, tahammülün namümkün olmaklığına dikkat çekmek isterim.
binaenaleyh paşa konağında sortiler atan latife'nin şen şakrak halleri de, bazı had bilmezlerce horlanmıştı.
ana rahminden ketum doğmamaklığına ümit bağlamaklığım; kendi söylevi üzere biraz örselenmiş olsa da, ben yine ümidimi tam yitirmiş değilim.

düşlüyorum ki; rengini fildişinden alan entarisi ile başaklar arasında umarsızca koşuşturan bir kız çocuğu heyecanını, yüreğinin derinliklerinde her daim barındırıyor.
aksi görüş beyan edilse de, çapkın olduğundan şüphelenmekteyim. yoksa kim eteği belinde, elleri sevdiğinde, gülümseyerek salınan birini ketumlukla itham edebilir ki?
heyhat ki ne heyhat..

bkz. mavilim, mavişelim.

Nedense neutral avatar kullanip ve yazi tarzi "ciddi" olanlari ilk basta erkek saniyorum. Kendisini de ilk basta erkek sanmistim. Sonra daha fazla yorumlarini okuyunca "nope... this is a lady", emin oldum yani bir hanfendi olduguna.

Ruhen olgun birisi ve bu yorumlarindan belli oluyor. Yorumlari mutlaka da okunuyordur cogu kisi tarafindan diye dusunuyorum. Insanlarin dusuncelerine saygisi var ve farkli dusunenler bile olsa rahatsiz edici davranislarda bulunacagini zannetmiyorum. Biraz da ogretmen/prof havasi var. Universitede ders verdigini soylese sasirmam. Alingan birisine benzemiyor, ama etrafinda ki insanlarin enerjisinden kolaylikla etkilenebilen birisi gibime geliyor. Bu da hassasiyetinden dolayidir

Geri