Herkesin ortak bir çizgide bulaşması sevgili Lefty' nin,aslında ne kadar da kendini iyi ifade ettigini,birikiminin derinliğini,olaylara bakış açısındaki geniş penceresini,kişilerle kurabildiği doğru iletişimin sonucu.
Burada yazılanların tümü benim için de koşulsuz geçerli hissler.
Lefty gibi saygılı insanların bu tarz yerlere kattığı en güzel netice,kaliteydi.Buraya bir çoğumuz bu kalitenin verdigi hissiyat için giriyoruz.Insan ilişkilerinde ki tevazu ve yüksek anlayış kabiliyeti için kendisini tebrik ediyorum.
Sadece bilgi,deneyim ve donanımı ile değil,duygusu,hoşgörüsü,yaklaşımının naifliği de kendisini farklı kılıyor.Burada tanıdığım güzel insalardandir,Lefty.Buraya girmeye cesaret etme sebeplerimden biridir kendisi.
Olgun insanların varlığı,bazılarımıza güven verir.Orada bulunmamıza vesile olur.Lefty de hiç kuşkusuz onlardan biri.Bazı kişiler vardır,onları sadece okumak değil,anlamak ta gerekir.Çünkü yuzeysellige sığmayacak kadar engin bir derinliği vardır.Lefty de bana bu hissi veren ender ınsanlardandir.
Her şeyin üstesinden gelecek kadar güçlü fakat ince bir dalın narinligi kadar zarif bir hanimefendi.Bana verdigi hissiyat daima böyle olmuştu.O yüzdendir ki haksızlığı hak etmeyecek kadar düzgün bir insan.
Kendisine sevgi ve saygım daima vardır.Arzu ve hayallerinizin gerçekleşmesi ümidiyle.Var olun Lefty