yine laf vurmuş. toksikliğiniz, hırsınız, saçmalığınız bir bitmedi. kendi hayatınız üzerinden eğlenin. işinize bakın.
Onlarda kendini öyle mutlu ediyor laricim. cünkü insanları rahatsız etmek onlara inanılmaz keyif veriyor. hayatın bütün zevkleriyle tanıştırsan yinede burnunun ucuna koymazlar. beslenme şekilleri farklı. o yüzden siktir et.
kendi aranızda top çevirmeyin. iki değerli kadınsınız ve değerinizi zarafetinizden ötürü ikiniz dışında sadece ben biliyorum.
benim hatun. ilişkimizin kültür ve sanat ataşesi, biriciğim... avrupanın onlarca şehrinin tarihi sokaklarında ayağının tozuyla voltalar atmış, müzelerinde kültürel birikimine birikim katmış. konser dinliyor, galeriler geziyor, adeta film gurmesi sinemadan çıkmıyor, ahşap boyuyor ve raflar dolusu kitap okuyor delirmiş!
#artlariko
belli azınlığın kazanarak gidebildiği kolejlerde, üniversitelerde okumuş ve yetmemiş yüksek lisans yaparak akademik kariyerini tamamlamış. bu da yetmemiş hınzıra! hobi olarak dışarıdan radyo/televizyonculuk bitirmiş, şimdi de uluslararası ilişkiler okuyarak diploma sergisi açmaya meyil ediyor. ghkgdk
#ordinaryuslariko
kariyerine bakıyorum öğretmenlik ünvanına sahip akabinde ilgili kamu kurumunun x birimini yönetiyor. hukukçu anne babanın evladı olarak yetiştiği aileye bakıyorum her şeyin en iyisine erişmiş. sevilerek, üzerine titrenilerek yalılarda yazlıklarda büyümüş... evlerinde bulunuyor oluşundan gerek çocukluğunda piyano dersleri almış, bir şeyler çalsana diyorum çalıyor, çalarken söylesene diyorum söylüyor, biraz gitar tıngırdat diyorum tıngırdatıyor gkhds salak...
#enstrümantallariko
sporda lariko; bu kadın doğduğundan beri kayak yapıyor ve yüzüyor! yer yer de vücut çalışıyor gerçi plankta bana yenildi ama olsun.
#ptlariko
maslow'un ihtiyaçlar hiyarerşisinde kendini gerçekleştirmek dahil tüm basamakları tamamlamış bir kadın! tek eksiği benimle tanışmamış olmaktı, o işi de halletti becerikli yarim.
benimle şehir şehir dolaşarak tüm tabiatı fotoğraflamasıda cabası...
#influencerlariko
anna k. sahip olduğu ayrıcalıkları ve özgün becerileri yazmaktan imtina ediyorum fakat sanatın ta kendisi ve kralın kızı.
hal böyleyken bu iki değerli kadının; ucuz internet erişimi vasıtası ile kenarın dilberleriyle yollarının kesişiyor olması elbette talihsiz bir hadise...
kendi değerinizi sır olmaktan çıkarın çünkü ayak takımı terbiye edilmedikçe asla iflah olmaz.
#davranışbilimcisux
#çokseviliyorsunlariko