ÜSözlük Larien

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çiftlik evlerindeki köpüşten korkmadım değil..Bu korkumu yenemeyince yanımdan geçmesinin düşüncesi bile kitlenme sebebi. Seni siviyorum..Çaysadım çay ruhumu doyurduğunda daha hoşbeşli dönüşüm yaparım.f Şeytan diyor dürtüyor var yanına kaburgalarını sayacak kadar sımsıkı sarıl.

Bu kadinin ruhunu formülize edebilseler
matematiginden söyle bi sarki cikardi:

Oyle romantik biri ve oyle hinzirdir o.

bin dokuz yüzler demisken.
Bazilari Sicak Sever filminden, filmin ismine kiyasla, randiman alamamis hatundur kendisi!(yalnız beklentisini hicbir zaman ortaya dökmedi:d)

Aclıktan uyuyamayıp karnını 5 tane bademle doyurup uyumayı nasıl başardın... Bu kızın midesinin iki bademle susması biraz sinir bozucu. gece gece bana düşündürdüğü şeye bak. gerci kendisinin az ile yetinmek gibi bir özelliği var.. fazla beklenti içerisinde olduğunu hiç görmedim.. kanaatkar bir hanım... tepeden tırnağa hep taktir ediyorum. hiç yanıltmamış olması ben de değerinin üstüne değer kattı.. kendisine de yücelik... 5. kız kardeşimiz olalı bayağı oldu.. her zaman farklı, her zaman yeri ayrı.... ama biraz kıskanmaya başladım... geceleri beni arardı.. artık aramıyor.. benim kadar keyifli sohbet edemez Sux.. benimle konuştuğun günleri hatırla rica ediyorum.. ben wow diyeceğin bir sohbet vaad ediyorüm...

Bak bu sefer seni övecekken kendimi övmedim.
Ama artık dayanamicam....
Screenshot_20220911_024040.jpg

Son düzenleme:
@Anna Karenina hem güldüm hem biraz duygulandım okuyunca. sen beni biraz güzel görmüşsün. ben çok kanaatkar değilim ama gururluyum ondan galiba öyle görünüyom kdkdj ama sen beni zaten hep güzel görürsün. çook seviyorum, istanbul deyince aklıma bir fatih sultan gelir bi de sen dkdkdj uzun saçını, davudi sesini (jdjsjs), "zeynebim" diyen ağzını... hayır hayır sövmicem... seveyim. kardeşliğine, dostluğuna birer öpcük. daha güzel günler göreceğiz. haydin :*

Sayfana tek ben yazmamis olabilirim Lari.... yeni yeni 2 cift soz etme sansini buluyoruz. Ozgur bir ruhu var gibi. Kimse ilede neredeyse kirginlik yasadiginida gormedim.. Ee bizim oglanida haps etmis kalbinin kosesine, bundan dahasimi var♡ sevdigim uyelerdendir larii.. bir kalp bir <3

Sayfana tek ben yazmamis olabilirim Lari.... yeni yeni 2 cift soz etme sansini buluyoruz. Ozgur bir ruhu var gibi. Kimse ilede neredeyse kirginlik yasadiginida gormedim.. Ee bizim oglanida haps etmis kalbinin kosesine, bundan dahasimi var♡ sevdigim uyelerdendir larii.. bir kalp bir <3

sezeniko sen de sevdiğim üyelerdensin, hep öyleydin. benim tarzım olmayan üye çok, çatıştım da lakin en ufak bir ilkellik ve avamlık gördüm mü basıyorum artık engeli. ben kendimi sosyal medyanın kirliliğinden arındıralı çok oldu. güzel şeylerle uğraşmak, güzel şeylere maruz kalmak istiyorum. herkese yerini hazmetmesini diliyorum ve herkese de benim yöntemimi tavsiye ediyorum.
seni seviyorum canım. değeri sonradan anlaşılan üyelerden birisin, bayramın kutlu olsun kdjs benden de kalp

Forumdan soğudu iyice, yokluğu hissediliyor insanın gözü arıyor
Hani okulda sınıfa gidersin herkes sınıf arkadaşındır ama o sıra arkadaşındır ve o gün gelmemiştir öyle bir his

larien hanım merhaba, kusura bakmayın biraz önce karşı masada sizi gördüm de söylemeden edemedim, çok güzel bir kadınsınız. güzelliğiniz gözümü kamaştırdı! :emoji_two_hearts:

Larien renkli bir kadın. Ama sıradan renkli tabiri değil bahsettiğim. Hayatına girdiği insanlara ışık olan, yol yordam gösteren, enerji olan, hayat veren.. Yanındaki insanların onun yoksunluğundan kaynaklı sancılar çekeceğini düşünmüyorum. Çünkü var olduğu yaşamlarda tüm etkisini gösterebilme mahareti görüyorum kendisinde. Ve bunun karşılığını görme arzusunu da..
Haricinde çok eğlenceli ve espritüel fakat bunu yaşamının geneline yaymayacak olgunlukta da. Yanında vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir eğlenceyi de, yaşadığınız kaygıyı, huzursuzluğu anlatırken mimiklerinde tüm samimiyeti hissedeceğiniz yakınlığı da kendisinde görebilmek mümkün diye düşünüyorum.
Larien ile forum haricinde tanışmış olsaydım uzun soluklu arkadaşlık kuracağımdan yana şüphem yok. Keza yılları devirdiğim dostum da yay burcudur. :) Kendimi kötü hissettiğim vakit yanında birlikte yudumladığım kahveyle şifa bulurum. Sende de o etkiyi görüyorum.
Ve emin olduğum bir diğer şey var ki Sux çok şanslı bir adam. Tabii ki sen de öylesin Sux yönünden fakat Sux bir tık daha şanslı.. :)
Bu vesileyle şans hayatlarınızdaki etkisini hiç yitirmesin diye de dilemiş olayım.

Son düzenleme:
Tam yorum yapmaya gelmistim ki, gözüm diger yorumlara takildi..
Benim yorumumun cok sönük kalacagini düsünup cikicaktim sonra birden 'banane ya bu konu guncellenmeyi hakediyor' diye dusundumm..
illaki benden sonra hak ettigi sozleri soyleyecek birileri vardir.. :)

Henüz cok yeniyim pek kimseyide tanimiyorum.. Fakat Larien hanimi 'parlak pantülü' ile tanidim. :)
Zarif ve kibar..
aurası cok güclü nazarim degmesin :)
Espiri yaparken bile belli bi niveau nun altina dusmuyor..

Yolunuz, yönünüz güzelliklere çıksın :emoji_tulip:

Sevgiler

Yağmur :)

Geri