ÜSözlük Larien

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Sevgili @Larien,

@Sux'ı yılın troll üyesi yazdığımı bilmeni isterim, o günü hiç unutmayacağım.:)

İkinize de mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum, her şey gönlünüzce olsun.

canım @Lefty iyi yapmışsın kdjdj bence çok hak edenlerden biri kfjf sizin çok seviyeli bir iletişiminiz var, o seviyeli samimiyete istinaden de biraz seninle uğraşmayı seviyor^^ bizim için kıymetli üyelerden birisin, ikimiz adına da rahatlıkla konuşabilirim galiba. şu aralar çok yoğun çalışıyor ve esasında pek açmıyor onu buralar ama temennilerini ileteceğim, seni de güzel şeyler bulsun, güzel gönlünce olsun leftycim.

@Aden bana pek tanıdık gelmediniz. nickiniz hep aden miydi?

Son düzenleme:
Larien ablamiz janti kadındır iyi giyinmeyi sever

Lariş.. herkesin hayatında olmasını isteyeceği biri. Sağlam bir arkadaş grubunun olmazsa olmazı. Eğlenceli olduğu kadar lider, çekip çeviren, koruyan, güven veren bir havası var. Eğer hayatinizdaysa asla kaybetmek istemeyeceğiniz ve sahip olduğunuz için şanslı olduğunuzu düşündüğünüz insanlardan olacaktir. Yaydığı enerji çok güçlü ve çok başka. Hem bu kadar sevimli hem de bu kadar çekici olmak herkesin harcı değil. Boşuna libido kadın secilmedi. Sjdjs
Kelimeleri kullanış biçimini onlarla kendini, olayları vs. ifade ediş şeklini çok seviyorum. Çok basit olabilecek bir olayı bile ilgi çekici hale getirebiliyor böylece ki nickini görünce hemen ne yazmış acaba diye baktığım insanların başında geliyor.
Sux gerçekten çok şanslı bir adam, umarım çook mutlu olurlar.
Seviliyorsun ruhu ve kendi güzel kadın.

nyc ile birlikte bana çok güven verenlerden biri. her sıkıntını anlat mezara götürür bunlar sanki.
kardeşim şu ekrandan şu güveni vermeyi nasıl başardınız ya? insan yeri geliyor reelde on bin yıldır tanıdığı adamdan kazık yiyor be hahaha.

yine laf vurmuş. toksikliğiniz, hırsınız, saçmalığınız bir bitmedi. kendi hayatınız üzerinden eğlenin. işinize bakın.

Onlarda kendini öyle mutlu ediyor laricim. cünkü insanları rahatsız etmek onlara inanılmaz keyif veriyor. hayatın bütün zevkleriyle tanıştırsan yinede burnunun ucuna koymazlar. beslenme şekilleri farklı. o yüzden siktir et.

kendi aranızda top çevirmeyin. iki değerli kadınsınız ve değerinizi zarafetinizden ötürü ikiniz dışında sadece ben biliyorum.

benim hatun. ilişkimizin kültür ve sanat ataşesi, biriciğim... avrupanın onlarca şehrinin tarihi sokaklarında ayağının tozuyla voltalar atmış, müzelerinde kültürel birikimine birikim katmış. konser dinliyor, galeriler geziyor, adeta film gurmesi sinemadan çıkmıyor, ahşap boyuyor ve raflar dolusu kitap okuyor delirmiş!
#artlariko

belli azınlığın kazanarak gidebildiği kolejlerde, üniversitelerde okumuş ve yetmemiş yüksek lisans yaparak akademik kariyerini tamamlamış. bu da yetmemiş hınzıra! hobi olarak dışarıdan radyo/televizyonculuk bitirmiş, şimdi de uluslararası ilişkiler okuyarak diploma sergisi açmaya meyil ediyor. ghkgdk
#ordinaryuslariko

kariyerine bakıyorum öğretmenlik ünvanına sahip akabinde ilgili kamu kurumunun x birimini yönetiyor. hukukçu anne babanın evladı olarak yetiştiği aileye bakıyorum her şeyin en iyisine erişmiş. sevilerek, üzerine titrenilerek yalılarda yazlıklarda büyümüş... evlerinde bulunuyor oluşundan gerek çocukluğunda piyano dersleri almış, bir şeyler çalsana diyorum çalıyor, çalarken söylesene diyorum söylüyor, biraz gitar tıngırdat diyorum tıngırdatıyor gkhds salak...
#enstrümantallariko

sporda lariko; bu kadın doğduğundan beri kayak yapıyor ve yüzüyor! yer yer de vücut çalışıyor gerçi plankta bana yenildi ama olsun.
#ptlariko

maslow'un ihtiyaçlar hiyarerşisinde kendini gerçekleştirmek dahil tüm basamakları tamamlamış bir kadın! tek eksiği benimle tanışmamış olmaktı, o işi de halletti becerikli yarim.

benimle şehir şehir dolaşarak tüm tabiatı fotoğraflamasıda cabası...
#influencerlariko

anna k. sahip olduğu ayrıcalıkları ve özgün becerileri yazmaktan imtina ediyorum fakat sanatın ta kendisi ve kralın kızı.

hal böyleyken bu iki değerli kadının; ucuz internet erişimi vasıtası ile kenarın dilberleriyle yollarının kesişiyor olması elbette talihsiz bir hadise...

kendi değerinizi sır olmaktan çıkarın çünkü ayak takımı terbiye edilmedikçe asla iflah olmaz.

#davranışbilimcisux
#çokseviliyorsunlariko :emoji_two_hearts:

İki ayrı bedende tek yürek olmayı nasıl başardık acaba..bugün seni düşünürken tek kelime ile özetlemeye calıştım.. evet oturdum buna calıştım... önce huzur dedim cok sıradan geldi.. sonra mal mı bu kız acaba dedim, ben de ne buldu da yapıştı skj şaka bir yana. Sen şifasın benim için Zeynebim.. hatıma kattığın güzellikler için, teşekkür ederim.
Bir kuranı kerim bi sen şifa veriyorsunuz... kalbi bu iki şeyden mağrum bırakmamak lazım... seni herkes elinin altında bulunduramaz tabi. sen temiz kalplerin hediyesisin.. uln yine kendi kalbimi övdüm cünkü övülmeyecek gibi değil ki... ramazana uygun bir şeyler yazayım dedim gel beraber okuyalım olmuş mu....

ulan burçino @Anna Karenina insanın hem gönlünü ediyorsun hem güldürüyorsun jdjd nereden bulmuşum kız ben seni… iyi ki de bulmuşum. çok güzel olmuş yazın, ramazanın maneviyatına uygun… ulvi bir enerji hissediyorum… hayırlı ramazanlar…

onunla mutlu anlarımı paylaşmayı çok seviyorum, herkesle olmaz zaten, kederi paylaşmaktan çok daha kıymetlidir çünkü..

dinlersin dimiiii

espri ve hikaye yeteneği , sürekli karıştırdığım sirius adlı üyeden iki üç tık yukarıda. sux bey ile mutluluklar diliyorum.

Çizgi film gibi Larien, izlerken hep gülersin, senden bi parçayı hep içerir, herkese hitap eder. Zamanı geldim mi herkes ekran başındadır. Saygılarımla, yeni bölümlerde buluşalım…

ey çelebi kız! sen kollarıma döndükçe özlüyorum..

bugün bir hususta bana danışıp görüşümü almak istedi ki bu klas tutumu bende hep sevgimin artması olarak karşılık bulur. konuyu ardımızda bıraktıktan sonra ikimiz üzerine düşüncelere daldım keza beşeri bilimlerde, sanatta, edebiyatta ve dahi ruhumuza gıda olacak uğraşlarda pek mahiriz; hal böyle olunca dışarıdan da kolaylıkla fark ediliyor, bunu da geçen hafta sonu ailemin butik bir kesimi ile tanıştığının akşamı annemin söze girerek bebiçkomu "sevimli, hoşsohbet, kültürlü bir kız. kendi özgül ağırlığı var ve kalitesini belli ediyor, hiçte basit bir kafa yapısı yok..." ilişkimizi ise "birbirinizi iyi bulmuşsunuz ve birbiriniz için lütufsunuz" olarak betimlemesiyle rahatça anlıyoruz.. hakeza kardeşlerimce daha ne methiyeler düzüldü çelebi yarime... onun için söylenen hoş sözler beni ziyadesiyle gururlandırıyor ve bu sıklıkla başıma geliyor. gözleri badem gülüşü ömre bahar zarif yarim! yılanı olmayan denize atlamış bu adamın şefkatli sığınağısın. seni derin bir tutkuyla seviyorum. :emoji_two_hearts:

Geri