ÜSözlük Larien

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Selam lari hanım, bir süredir buralara gelmemiş olduğumu farkettim, geçerken bir uğradım. Tabii ben de senin gibi yazmaya başlayınca, Manas destanı gibi yazdıkça yazıyorum, olsun ziyanı yok, okumayı seviyorsun.. anna olsa aman çok uzun der okumaz :)
Umarım iyisin, yani iyi görünüyorsun, hayat telaşı senin için hep var, minik büyüyor.. ve en önemlisi bayramlar, özellikle yeni evliler için daha hareketli oluyor.. gerçi yeni dedik ama zaman hızla geçiyor, bebek büyüyor ve biz buna şahit oluyoruz, birçok anına. Sağlıkla büyüsün.
Geçen söylediğin bir söz kulağımda çınlıyor sürekli, hatta birkaç kişiye de dedim.. ve şöyle biraz geriye yaslanıp, sakince düşününce, analiz edince ne kadar haklı olduğunu görüyorum.. eh bunu dile getirmesem olmaz.. çünkü buralara yazma amacımız not düşmek, düşelim ki, unutmayalım.. aklımızda kalsın, unutmaya yakın olursak gelip okuyalım..
Dedin ya, insanlar.. ve seni sevmeyen, senden hoşlanmayan kişiler, hakkında söylenen olumsuz şeylerin doğru olmasını istiyor.. öyle umut ediyor..
Çok uzun zamandır bu kadar güzel bir analize denk gelmedim.. her zaman dediğim gibi, herkesin hayatı kalbi gibi olsun..
İyilik, güzellik seninle olsun lari hanım. Hoşçakal.

Geri