ÜSözlük Larien

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Bana hiç, her şey gönlünce olsun.. her halinle seksisin.. öptüm vs. gibi şeyler yazmadın......

Valizimizi toplayıp bir hafta sonu kaçamağı yapalım..
Nereye dersen bence @Anna Karenina ya gidelim bakalım nasıl ev sahibi nasıl misafirperver.. Pervana gibi pesimizde dönecek mi..

Sözlügune daha önce hiç yazmamışım şimdi farkettim...
Uzaktan uzağa olsa da severiz birbirimizi (diye düşünüyorum.....)
İnce fikirli bir kadın ve bunu gösteriş olarak da yapmaz, şey olur ya bir şey gelir başınıza ve bir zaman ilerisinde çok ilginç şekilde rayına girer sonra sonra öğrenirsiniz aslında rayları düzelten kişi odur. Arka planda yapar o iyiliği. Hızır misin mübarek...

Anna ile sohbetlerine çoğu zaman gülüyorum jdks bunu es geçmek olmazdı sözlük yorumunda hfjdjd

İyi kötü her eleştiriyi kabul eder. Tek şey yönünü sevmem bak bunu da diyeyim alınmaz bana diye düşünüyorum hdjsjd birkaç kere yorumunda gördüm eğer sevmediği biriyle yakın olan biri varsa ona da mesafe koyuyor ister istemez. Fakat sonra o kişiyi tanıyınca biraz fazla bir tepki verdiğini anlıyor bunun eleştirisini de çok kere dile getirmiştir. Bu yaptığının farkına varması gösterdiği olgunluğu severim.

Yüzünde her gün bir başka çiçek açsın sevgili larien,

Kıskanmalara tırmandım.
Birini çok seversem yapıyorum, elimde değil.
Yandı haberi yok sljfksfj
Suç hep onda. " Kim diyor bu kadar tatlı olsun"
Aile bireylerime duyduğum doğuştan ve daima hissettiğim sevgiyle birebirdir.

- edit 21/6
izmir peyda anadolu eliti.
içkiye dokunmayan lakin namaza da durmayan türkiye müslümanı.
neşeyi paylaşmalık ehlikeyf kadın "içkiye/balığa dokunmaması suretiyle alem potansiyelimizden yoksun"

Forumda geç iletişime geçtiğim ancak tanıdıkça da çok sevdiğim üyelerden birisi sevgili @Larien
Olaylara olumlu ve mizahi bakışını çok seviyor, takdir ediyorum.
Zaman zaman kendisi ile dalga geçen yorumlarını da gülümseyerek okuyorum ve biliyorum ki kendine gülebilen insan, kompleksiz insandır ve hayat doludur.
@Hatem'in "Kız kardeşim gibi severim." sözü de aklıma geldi ki nedenini zamanla daha iyi anladım.
Yaşam boyu kalbini ısıtacak insanlara denk gelmen dileğiyle, kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum. :emoji_two_hearts:
Mutluluğun daim olsun!

buraya ilk uye oldugu donemi hatirliyorum. hatta o yil baya baya yeni uyeler katilmisti foruma (sanki ben eskiydim de). o donem sanki hep birbirine benzeyen kisiler foruma katilmisti. vallahi billahi de herkesin karakterini, tarzini birbirine benzetiyodum. hic uzatmayacagim. sadece pozitif dusuncelerim var kendisiyle ilgili. bir kac kere de zit olmuslugum var kendisine. bugunlerde bana cok mutlu, memnun ve huzurlu geliyor. daha rahat sanki. belki eskiden umursadigi seyleri artik umursamiyor ve bu ona cok iyi gelmis olabilir. kendisini guzel ifade ediyor. yorumlarini okumak keyifli. okumayi, izlemeyi, ogrenmeyi seviyo. butun bunlari paylasmayi da seviyo. yaaa diyecegim o ki, iyisin iyi, severim kendisini ^^

- edit 21/7

canımsansa?
are you canımsansa?
izmir peyda anadolu eliti belledik, angara hanfendisi çıktı. neymiş efendim "canımsansaymış" ulan beni de angaralılaştırdı.
soğuğundan ötürü "allahından bul ankara" dediğim şu günlerde dünyamı güzelleştiren, gülüşünün cıvıltısıyla içimi sıcacık eden kadın..

sevdiğim kadına aşk dolu meşaz yazmaya geldiydim ama ne oldu? iki erzurumlunun öğretmenlerinden yedikleri sopayı hevesle anlatmaları dikkatimi dağıttı.
"bizi öyle dövirdiki ellerimiz kopirdi"

neyse konumuz bu değil, peki konumuz ne?
hayatınıza biri girer ilk zamanlar heyecan vericidir, ayağınız yerden kesilir sonraları ise tekdüzeleşir ama ama ama canımsansam'la öyle değil işte.
ayaklarım hep yerden kesik, yüzümde hep bi şapşal gülümseme, öylesine derin bir tutkuyla vurulmuşum ki adeta tutuklusuyum.
moralim mi bozuldu? sesini işitirim o tarif edilemez neşesini hemen bana da geçirir neşelenirim.

bu iki erzurumlu osmanlının başkentleri arasına ankarayı'da dahil edince iyice şirazem kaydı.

-eğlencelik privmsg's-
+ sevgilim..
- sefgilim.
+ mamsterdam da yer yerinden oynayacakmış.
- aaa neden?
+ bilmem oynayacakmış.
- bu dooru mu?
+ doğruymuş.
- bu dooruysa mamsterdam da bile yer yerinden oynar ashskl
+ şımarık.
-privmsg's son-

doğru insanı bulmak?
zihnimde serbestçe yankılanıyor ama yazıya dökmesi zor. doğrum olduğunu biliyorum hissediyorum, yaşıyorum.
evim gibi hissediyorum, zaten insan evini görünce tanımaz mı? tanır! heh işte öyle tanıyorum evimi ve büsürü imla hatası yapıyorum çünkü hatalarımla seviliyorum.

sevgilim! tongaya düştüğün o büyük günden itibaren aşkla yörüngendeyim..
varlığın lûtuf...

-tacizde roller yerini buldu-

Son düzenleme:
Kadere bakkk

Ben öyle beylik laflar edemiyom ya seviyorum seni biliyon öptüm kaçtım :*

en son lariyle ilişki testi konusu altında sadece seyirci olmamıza hüzünlenmiştik... evrene birkaç mesajımız olmuştu, peki evren lariyi ciddiye alırken beni neden görmezden geldi? sadece bunu sormak isterim...
utanmadığım için burdan yazıyorum...
lariyle evrene mesajlar diye konu açalım, herkes bi hevesle mesaj versin ama evren bi tek lariyi ciddiye alsın. güzel dolandırıcılık :(
elim boş geldim ama kutlama yapasım geldi... kahve makinem vardı benim, sayın @Sux kanalında yer vermişti...
ondan alcam size. yani almasam bile 40 yıl hatırlı bi şeyler olsun işte hayatınızda. öpüyorum.
(ben hala seyirciyim)

Insallah Mamsterdama gelirde yer yerinden oynatirsiniz..... Guzel oldunuz boyle.

• Beğen
Tepkiler: Sux
Geceleri sabahlara kadar konuşurduk.. artık aramayı kesti..... sabahları günaydın.. akşamları iyi geceler yazıyoruz sadece... sırtını birbirine dönen ama aynı yatakta yatmaya devam eden ciftler gibiyiz... şaka şaka.. hep iletişimdeyiz.. iki gün görmezsem hasret duyuyorum... cok temiz, samimi duygular besliyorum ona karşı... sakin ve mantıklı gadın....

kar yağmış atmosferi severim. orası mükemmel bir enerji alanıdır. yağmur ve sahil kenarı gibi yoğun enerjiler orada hissedilir. dolunayın en karanlık saatinde beyazın görülmeyen tarafını görürüm. su elementalleri ve hava elementalleri oradadır. bazı insanları sözlerinden tanırım, çocukluklarını bilirim çünkü özünü hissederim; eger büyük yanılmıyorsam zeynep'te onlardan biridir benim için. çocukluguna inelim mi? kfidkg ismiyle bütünleşmiş bir karakter. hem şefkat ve merhamet sahibi, hem yaşadığı/yaşayacagı zorluklara karşın dirayetli bir yapıda...(hayatında yaşadığı en büyük zorlukta girdiği üniversite sınavı olsagerek jdjdh) haliyle dogal bir empati yapma özelliği baskın çıkıyor ve bunu bence reel hayatında sık yaşıyor. elbette bir çok insan ismiyle bütünleşebilir, taşınan isimlerin anlam ve ahengi insan karakterinde yapıcı bir katkı saglayabiliyor. ki larien forumda çizdiği karakteriyle karşısında ki insanın, insan olduğunu ve onunda duygularının olduğunu farkında olarak yaklaşıyor. bir çok defa başka kimselere getirdiği eleştirisel yorumlarına denk geldim. kullandığı kelimelerde bile özen gösterdiği o kadar aşikardı ki, bu durum bir bakıma kendisine olan öz saygısını da ortaya koyuyordu. belli ki birileriyle dalaşmaktansa, yakınlaşmak daha iyi geliyor ne diyelim... bir ara ortak bir özelliğimizden bahsetmişti "unutmamak, bize yapılanları" ve kin tutmadığımızı eklemişti, en azından kendi üzerinden bir tahmin yürüterek beni de içine katarak bir yanılgıya düşmüştü. bana yapılan iyiliklerin aksine kötülükleri asla unutmam ve kin tutarım, sadece doğru vakti kollarım ahaha, sana ortak özelliğimizden bahsedeyim; ilgiyi seviyoruz, bir çokların aksine ve fazlasıyla.

yakın zamandan beridir kankam olur kendisi. enerjisi yüksek ve matrak biri. ama hiç sevmediğim ve başından beridir itici bulduğum "kankalık" tabirini bence askıya almanın zamanı geldi. zaten fazlasıyla demode oldu bu sözcük. sana yoldaş derdim ama liberal olmasaydın keh keh... şimdi birileri okuyunca ee kardeşim pür û pak insan mı bu; az da kötü taraflarından bahset diyebilir ama netice de ben de kiramen katibi degilim kardeşimmm... kızın teki iki yorumumdan yola çıkarak itici bulmuş beni, hayır ben zaten iticiyim de az buçuk tanıda yorumla bari, elini acı bibere sürmüşte tatmadan gözüne götürmüş gibi... neyse sevmeyerek bakarsan yusuf'u bile çirkin görürsün...larinin müzik zevki kötü bu arada, oldu mu? müzik demişken, duru ve dinlendirici bir sesi var, şarkı söylerken makama hakim ama yine de kaba saba detone seslerle düet yapmaktan kaçınmalı :p
bu arada konu o kadar arkalara gitmişti ki moria madenlerinde çıkış kapısını arayan hobitler gibi zar zor bulabildim... çav

Geri