kar yağmış atmosferi severim. orası mükemmel bir enerji alanıdır. yağmur ve sahil kenarı gibi yoğun enerjiler orada hissedilir. dolunayın en karanlık saatinde beyazın görülmeyen tarafını görürüm. su elementalleri ve hava elementalleri oradadır. bazı insanları sözlerinden tanırım, çocukluklarını bilirim çünkü özünü hissederim; eger büyük yanılmıyorsam zeynep'te onlardan biridir benim için. çocukluguna inelim mi? kfidkg ismiyle bütünleşmiş bir karakter. hem şefkat ve merhamet sahibi, hem yaşadığı/yaşayacagı zorluklara karşın dirayetli bir yapıda...(hayatında yaşadığı en büyük zorlukta girdiği üniversite sınavı olsagerek jdjdh) haliyle dogal bir empati yapma özelliği baskın çıkıyor ve bunu bence reel hayatında sık yaşıyor. elbette bir çok insan ismiyle bütünleşebilir, taşınan isimlerin anlam ve ahengi insan karakterinde yapıcı bir katkı saglayabiliyor. ki larien forumda çizdiği karakteriyle karşısında ki insanın, insan olduğunu ve onunda duygularının olduğunu farkında olarak yaklaşıyor. bir çok defa başka kimselere getirdiği eleştirisel yorumlarına denk geldim. kullandığı kelimelerde bile özen gösterdiği o kadar aşikardı ki, bu durum bir bakıma kendisine olan öz saygısını da ortaya koyuyordu. belli ki birileriyle dalaşmaktansa, yakınlaşmak daha iyi geliyor ne diyelim... bir ara ortak bir özelliğimizden bahsetmişti "unutmamak, bize yapılanları" ve kin tutmadığımızı eklemişti, en azından kendi üzerinden bir tahmin yürüterek beni de içine katarak bir yanılgıya düşmüştü. bana yapılan iyiliklerin aksine kötülükleri asla unutmam ve kin tutarım, sadece doğru vakti kollarım ahaha, sana ortak özelliğimizden bahsedeyim; ilgiyi seviyoruz, bir çokların aksine ve fazlasıyla.
yakın zamandan beridir kankam olur kendisi. enerjisi yüksek ve matrak biri. ama hiç sevmediğim ve başından beridir itici bulduğum "kankalık" tabirini bence askıya almanın zamanı geldi. zaten fazlasıyla demode oldu bu sözcük. sana yoldaş derdim ama liberal olmasaydın keh keh... şimdi birileri okuyunca ee kardeşim pür û pak insan mı bu; az da kötü taraflarından bahset diyebilir ama netice de ben de kiramen katibi degilim kardeşimmm... kızın teki iki yorumumdan yola çıkarak itici bulmuş beni, hayır ben zaten iticiyim de az buçuk tanıda yorumla bari, elini acı bibere sürmüşte tatmadan gözüne götürmüş gibi... neyse sevmeyerek bakarsan yusuf'u bile çirkin görürsün...larinin müzik zevki kötü bu arada, oldu mu? müzik demişken, duru ve dinlendirici bir sesi var, şarkı söylerken makama hakim ama yine de kaba saba detone seslerle düet yapmaktan kaçınmalı :p
bu arada konu o kadar arkalara gitmişti ki moria madenlerinde çıkış kapısını arayan hobitler gibi zar zor bulabildim... çav