Kyoto Zor Durumda Yardım Edin (Gelecek İçerir)

• Kullanıcı Kyoto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3468 gün önce görüldü
Ben Pişman Olacağım Kadar Oldum..Ama artık bu saatten sonra diyeceğimi düşünmüyorum.Çünkü diyorum..
Sadece gücüm yok, hevesim yok, canım istemiyor:D

Önemli olan insanın sevdiği mesleği yapması.Sevmediğin bir meslekse istersen dünyanın en iyi en pahalı okulunda oku.İnsan sabah uyandığında yine mi bu iş değil, Ohh işime gidip kafamı dağatayım biraz diyebilmeli.Hedeflerinden vazgeçme rehberlikçiler bilmem neciler olumsuz şeyler söylerlerse zerre takma.

Önemli olan insanın sevdiği mesleği yapması.Sevmediğin bir meslekse istersen dünyanın en iyi en pahalı okulunda oku.İnsan sabah uyandığında yine mi bu iş değil, Ohh işime gidip kafamı dağatayım biraz diyebilmeli.Hedeflerinden vazgeçme rehberlikçiler bilmem neciler olumsuz şeyler söylerlerse zerre takma.

Kesinlikle haklısın.. Umarım hayat hak edileni verir.

Ben Pişman Olacağım Kadar Oldum..Ama artık bu saatten sonra diyeceğimi düşünmüyorum.Çünkü diyorum..
Sadece gücüm yok, hevesim yok, canım istemiyor:D
Hiç bişey için geç değil sen yeter ki iste sen bir adım at gerisi çorap söküğü gibi gelir. Sen bu sözlerle kendini kandırıyorsun sadece :D

Matematıgı sevmıyorsan unıversıte okuyamazsın.cunkı okudugun bolumun temelı sayısal.ılla unıversıte okuyacam hedeflerım var azımlıyım dıyorsan sozel bolum okumanı tercıh ederım.oda zor gıbı gorunuyor.okusanda bıtmez kaldıkı su sartlarda kazanman ımkansız cok azmetmen kendınden fedakarlık yapman gerekıyor.
Bence sen en ıyısı meslegını sevıyorsan onda uzmanlas okudugun bolum gayet guzel ve gelecegı olan bolum.ılla unıversıte okumak sart degıl sen alanında profesyonel olursan cıddı manada paralar kazanabılırsın.
Gonul ısterkı okumanı ama sen sımdıden bıkmıs gıbı gorunuyorsun.:)

Matematik yoksa hayat yoktur Kyoto @kardes :D

Okuyupda alimmi olacan bosver hayata katil bence :D

Matematıgı sevmıyorsan unıversıte okuyamazsın.cunkı okudugun bolumun temelı sayısal.ılla unıversıte okuyacam hedeflerım var azımlıyım dıyorsan sozel bolum okumanı tercıh ederım.oda zor gıbı gorunuyor.okusanda bıtmez kaldıkı su sartlarda kazanman ımkansız cok azmetmen kendınden fedakarlık yapman gerekıyor.
Bence sen en ıyısı meslegını sevıyorsan onda uzmanlas okudugun bolum gayet guzel ve gelecegı olan bolum.ılla unıversıte okumak sart degıl sen alanında profesyonel olursan cıddı manada paralar kazanabılırsın.
Gonul ısterkı okumanı ama sen sımdıden bıkmıs gıbı gorunuyorsun.:)

Sanırım dedigin gibi olacak. Bir deneyelimde olmazsa yapcak birşey yok :)

Matematik yoksa hayat yoktur Kyoto @kardes :D

Okuyupda alimmi olacan bosver hayata katil bence :D

Aga bıktım ben o hayattan :D Amele sıtayla :D

Bi hedefin yok demekki yada yasin cok gec ilerde anlarsin beni :)

Bi hedefin yok demekki yada yasin cok gec ilerde anlarsin beni :)

:D Benim hedefim para. Her yerde her konuda çalışmış biri olarak yazıyorum. O yüzden taktım bu okul işine.. Öyle milletin dediği gibi " sırtımda taş taşırım evime bakarım " zamanı değil bu zamanlar. Olmuyor. Olduramıyorsun :)

Para icin hayata acilman lazim okuLa degil :) Ne is yapacagina gelince orasini söleyemem sölersem benim isim elimden gider :D :D :D

Peki seni bilirsin basarilar kardes o zaman :)

Hawaide olacam kart atarsin sen okumaya devam et :D

Geri