Kyoto Zor Durumda Yardım Edin (Gelecek İçerir)

• Kullanıcı Kyoto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3467 gün önce görüldü
Biliyorum..EyvALLAH..Ama benim düşüncem kendim için düşüncem değişmeyecek..
Okul okumakla İnsan olunmuyo bunu aşılaycam ben insanlara.İlerde Çok Yakında tv'de :zuha:

Sağolun Ama siz okuyun. Ben okumasamda olur.Toplumun bana ihtiyacı yok.

Mesleki açık öğretim lisesinde gece okullarındaki o sınıf muhabbetini tatsan eminim okula gitmeye can atarsın :) Öyle ezik ezik ergen liseliler yok. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. 40 yaşında insanda var. Öğretmenler öğrenci gözüyle değil arkadaş gözüyle bakyıor insana :) Bu kişi farketmiyor. Herkes için öyle. Ben tatmanı isterdim.

Bende çok şey istedim.Okul hayatını falan filan..Ama olmadı.Şimdi geciş hakkım yok diyebiliyorum.
Ama düşündüğün İçinde saol(:

Yani şimdi benim arkadaşım uludag üni. Programcılık 2 seneye gidiyor onun gibi ?
Peki şöyle diyim gidip 2 sene programcılık okusam yetermi acaba?

Mesleki açık öğretim lisesinde gece okullarındaki o sınıf muhabbetini tatsan eminim okula gitmeye can atarsın :) Öyle ezik ezik ergen liseliler yok. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. 40 yaşında insanda var. Öğretmenler öğrenci gözüyle değil arkadaş gözüyle bakyıor insana :) Bu kişi farketmiyor. Herkes için öyle. Ben tatmanı isterdim.

2 sene elektronik okumaktan 2 sene moda okumaktan 2 sene bilgisayar okumak bin kat daha iyidir :) Hatta bazı bölümlerin 4 yıllıklarından bile iyi durumda Bilgisayar, devir Bilgisayar devri bunu unutma. Donanım üzerine olan herşey bozulabilir. ve onu tamir edecek kalifiye elemanlara her zaman ihtıyaç vardır..

2 sene elektronik okumaktan 2 sene moda okumaktan 2 sene bilgisayar okumak bin kat daha iyidir :) Hatta bazı bölümlerin 4 yıllıklarından bile iyi durumda Bilgisayar, devir Bilgisayar devri bunu unutma. Donanım üzerine olan herşey bozulabilir. ve onu tamir edecek kalifiye elemanlara her zaman ihtıyaç vardır..

Bende böyle düşünüyorum. Yakında değil günümüzde bile herşey bilgisayarlar sayesinde görülüyor. Eskiden makina okunurdu Torna Tesfiye vardı. Şimdi Bilgisayar destekli makinalar kullanılıyor. Haliyle Pc gene önde. Sağolasın ya...

Üff siz beni nerenizden anlanıyonuz arkadaşım :D
Yahu ben kendim okumak istemiyorum.Banane diğer İnsanlardan.Ben tüm kuzenlerime okuyun diyorum.Cevremdeki herkese okuyun die isyan ediyorum..
Ama ben soğudum Okuldan herşeyden insanlardan..
Bu yüzden okumak istemiyorum ben.
Yoksa ben okumaya karşı değilim.Ben kendime laf ediyorum Kimseye değil.

Sence kuzenlerin senin lafını dinlerler mi kendisi okumuyor bize okuyun diyor derler :D
Bizde seni hayata ısındırmaya çalışıyoruz istesem banane deyip kurtulabilirim bu dertten ama gönlüm razı olmuyor buna :cici:

Onlar benim neler yaşadıklarımı bildikleri için dinlemek zorundalar ve öyle düşünemezler.Kırarım kafalarını :zuha:

Ne yapmaya calıştığınızı çok iyi anlıyorum.Sağolun.Allah Razı Olsun ama ben bitirdim hayatı kafamda..Geleceğe dair planlı yaşamam ben. olacağına varır..
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.

Biliyorum..EyvALLAH..Ama benim düşüncem kendim için düşüncem değişmeyecek..
Okul okumakla İnsan olunmuyo bunu aşılaycam ben insanlara.İlerde Çok Yakında tv'de :zuha:

Sağolun Ama siz okuyun. Ben okumasamda olur.Toplumun bana ihtiyacı yok.
Görüşlerine saygı duyorum ama yanılıyosun toplumun senin gibi bilinçli insanlara ihtiyacı var :)

Onlar benim neler yaşadıklarımı bildikleri için dinlemek zorundalar ve öyle düşünemezler.Kırarım kafalarını :zuha:

Ne yapmaya calıştığınızı çok iyi anlıyorum.Sağolun.Allah Razı Olsun ama ben bitirdim hayatı kafamda..Geleceğe dair planlı yaşamam ben. olacağına varır..
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin.
Öyle diyosan öyle olsun.Ama bu söylediklerimizi bir daha düşün derim :)

Düşüncelerde haklısınız..Ama ben dediğim gibi bitirdim.. Bu kafaylada bir yere vararmam zaten.
Haa birgün ailem kalk konservatuar oku derlerse amenna okurum.Yok izin vermezlersa hayata kaldığım yerden devam ederim.(:

Merhaba Kyato:

Öncelikle iş bulma anlamında iyi hatta çok iyi bir bölüm seçtiğini söyleyebilirim.Matematikle ilgili konuya gelince inan çok önyargılısın.Matematik negatif yani kesinliği olan bir ders.Çalışırsan hata yapma oranın %0 Basit gibi görünen tarih dersine çok çalışsan bile cımbızla çeker gibi bir soru sorarlar yapamaz insan.Karakök 0'ı öneririm.Matematik zevkli bir ders Mat2 olmasada en azından mat1'ini geliştirmeni öneriyorum.Gerek üniversitede gerek Dgs düşünüyorsan ihtiyacın olacak.Türkiye'deki lise eğitimi çoğu yerde %100 teorik olduğu için Öğrenciler fen derslerini anlamakta güçlük çekiyor.Burda yadırgaman gereken eğitim sistemi sen değilsin.Tekrar diyorum inan bana zor bir ders değil.1 yaparsın olmaz iki yaparsın olmaz 3.de başarırsın zevkte alırsın hatta.Türkiye artık üniversitesi bol bir ülke eskisi kadar zor değil kazanmak yeterki iste ve azmini sınırlama.

Merhaba Kyato:

Öncelikle iş bulma anlamında iyi hatta çok iyi bir bölüm seçtiğini söyleyebilirim.Matematikle ilgili konuya gelince inan çok önyargılısın.Matematik negatif yani kesinliği olan bir ders.Çalışırsan hata yapma oranın %0 Basit gibi görünen tarih dersine çok çalışsan bile cımbızla çeker gibi bir soru sorarlar yapamaz insan.Karakök 0'ı öneririm.Matematik zevkli bir ders Mat2 olmasada en azından mat1'ini geliştirmeni öneriyorum.Gerek üniversitede gerek Dgs düşünüyorsan ihtiyacın olacak.Türkiye'deki lise eğitimi çoğu yerde %100 teorik olduğu için Öğrenciler fen derslerini anlamakta güçlük çekiyor.Burda yadırgaman gereken eğitim sistemi sen değilsin.Tekrar diyorum inan bana zor bir ders değil.1 yaparsın olmaz iki yaparsın olmaz 3.de başarırsın zevkte alırsın hatta.Türkiye artık üniversitesi bol bir ülke eskisi kadar zor değil kazanmak yeterki iste ve azmini sınırlama.

Çok teşekkür ederim motive oldum diyyebilirim.. :)

İçindeki gücü keşfet,enerjini sınırlama 6 milyar küsür olan beyin hücrelerimizin birinde dünyanın bütün bilgilerini saklayabiliriz.Nice odunlar başarıken,sen neden başaramayasın ? ;)

İçindeki gücü keşfet,enerjini sınırlama 6 milyar küsür olan beyin hücrelerimizin birinde dünyanın bütün bilgilerini saklayabiliriz.Nice odunlar başarıken,sen neden başaramayasın ? ;)

Çok haklısın. Sen okuyormusun ?

Geri