Hawaide olacam kart atarsin sen okumaya devam et![]()
:haha: Bende galiba Gürcistanda veya Rusyada olacam sezonluk işçi olarak. Sana çekiç ve çivi yollarım
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hawaide olacam kart atarsin sen okumaya devam et![]()
Yasın kac bılmıyorum ama cok geclerını yasamanı kesınlıkle tavsıye etmem.herkesın dedıgı gıbı okumanın yası yok ama bırseyler ogrenmenın yası var helekı meslek sahıbı olmanın.bellı bır yastan sonra ınsanın uzulmesıne fazlasıyla sebep olabılıyor.
Insanın onune yasamı boyunca bırkac fırst gelır ve bu fırsatlar ılerleyen zamanlarda kısını hayatını olumlu derecede etkıler.cogu zaman bu fırsatları ılk etapta goremeyız sonradan anlarız kacırdıklarımı.o yuzden onune gelen her fırsatı degerlendır.
Yahu benim 40 yaşında tanıdığım var kadın mühendislik okuyor.Üniversite mezunları hepsi 4 yılda daha doğrusu tam yılında bitirebiliyor mu sanki ? daha 19 yaşındasın kuzenim fransızca öğretmenliği okuyor 30 yaşında çok mutlu daha birinci sınıfta üstelik.Okumanın yaşı yok sen yeterki olumsuz şeylere kafayı takma ve hedefinde ilerle.
Yahu benim 40 yaşında tanıdığım var kadın mühendislik okuyor.Üniversite mezunları hepsi 4 yılda daha doğrusu tam yılında bitirebiliyor mu sanki ? daha 19 yaşındasın kuzenim fransızca öğretmenliği okuyor 30 yaşında çok mutlu daha birinci sınıfta üstelik.Okumanın yaşı yok sen yeterki olumsuz şeylere kafayı takma ve hedefinde ilerle.
guzel kardesım arkadasımız anladıgım kadarıyla ders calısmayı sevmıyor sence en mantıklısı bır meslekte uzmanlasması degılmı.
Illa okumak ıstıyorum derse fedakarlık yapması sart.ve oyle ben bunu sevmıyorum onu sevıyorum dıye bır luxu yok![]()