Kyoto Zor Durumda Yardım Edin (Gelecek İçerir)

• Kullanıcı Kyoto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 3467 gün önce görüldü
Şiddetli biçimde aptal geleceği içerir :heyoo:

Arkadaşlar, yurttaşlar :p
Açık öğretim lisesi Bilişim teknolojileri - Teknik Servis Destek dalında okuyorum. Son seneyide bu eğitim döneminde okuyacam. Kafamı karıştıran bir sürü soru var.
Şimdi abi ben 5-6 senedir pc formatlayan, parça değiştirip takan bir adamım. Yani Pc denince benim aklıma sadece işletim sistemi ve entegre devreler geliyor. Okulda zaten temel elektronik, Paket programlar ( Cüzi miktarda ), Mikrodenetleyiciler - Bilgisayar destekli devre tasarımı gibi dandik dunduk şeyler okuyorum. C dilini ve ISIS ARES'i öğretiyorlar işte.
Arkadaş ben kesinlikle matematik hesabı yapamayan, sınav kağıdında rakam gördüğümde ( Tarih bile olabilir ) sinirleri gerilen adamım. (Bunu öğretmenlerimde bilir)
Üniversite gibi bir hedefim var ama bende o kafa yok. Ne yapmam gerekiyor. Benden nasıl adam olur? Olursa bu adam ne okur ? Bana bir hal çare :)

zaten üniversitenin ilk senesinde görsende mat1 dörürsün balım endişelenme :) meslek okuyacaksan (- ki her zaman öyle olmasada) 2. yıl mesleki matematik görürsün zaten ( oda pek zorlamaz seni emin ol ) sana yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince..

BT’cilerin Tercih Edebilecekleri Programlar

Yüksek Lisans Programı / Süresi / Puan Türü
Bilgi Tek. (Bilgisayar ve Teknoloji YO.) 4 SAY-1
Bilgi Teknolojileri (Bilgisayar ve Tek. YO.) 4 SAY-1
Bilgisayar Öğretmenliği 4 SAY-1
Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği 4 SAY-1
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri (Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik YO.) 4 SAY-1
Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği 4 SAY-1
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğr. 4 SAY-1
Bilişim Sis. ve Tek.(Uygulamalı Bilimler YO.) 4 SAY-1
Bilişim Sistemleri ve Tek. (Uyg. Bilimler YO.) 4 SAY-1
Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği 4 SAY-1
Kontrol Öğretmenliği 4 SAY-1
Yönetim Bilişim Sistemleri (Turizm İşletmeciliği ve Bilişim Bilimleri YO.) 4 EA-1
Yönetim Bilişim Sistemleri (Uyg. Bilimler YO.) 4 EA-1

Kelin İlaçı Olsa kendi Kafasına sürer :T:

Walla bende senin durumundayım matemetiği sevmiyorum ama sayısal çıkışlıyım mecbur bu matematiği öğreneceksin eli tutulur bi meslek istiyosan :D

zaten üniversitenin ilk senesinde görsende mat1 dörürsün balım endişelenme :) meslek okuyacaksan (- ki her zaman öyle olmasada) 2. yıl mesleki matematik görürsün zaten ( oda pek zorlamaz seni emin ol ) sana yardımcı olmaya çalışayım elimden geldiğince..

BT’cilerin Tercih Edebilecekleri Programlar

Yüksek Lisans Programı / Süresi / Puan Türü
Bilgi Tek. (Bilgisayar ve Teknoloji YO.) 4 SAY-1
Bilgi Teknolojileri (Bilgisayar ve Tek. YO.) 4 SAY-1
Bilgisayar Öğretmenliği 4 SAY-1
Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği 4 SAY-1
Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri (Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik YO.) 4 SAY-1
Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği 4 SAY-1
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğr. 4 SAY-1
Bilişim Sis. ve Tek.(Uygulamalı Bilimler YO.) 4 SAY-1
Bilişim Sistemleri ve Tek. (Uyg. Bilimler YO.) 4 SAY-1
Elektronik ve Bilgisayar Öğretmenliği 4 SAY-1
Kontrol Öğretmenliği 4 SAY-1
Yönetim Bilişim Sistemleri (Turizm İşletmeciliği ve Bilişim Bilimleri YO.) 4 EA-1
Yönetim Bilişim Sistemleri (Uyg. Bilimler YO.) 4 EA-1

Yani benden olsa olsa öğretmen olur :D Harbi bu kadar uğraşmışsın çok sağol ya :) Tek korktuğum şey matematik..

Kelin İlaçı Olsa kendi Kafasına sürer :T:

Sendemi yoksa bilişimcisin ?

Yok ben acık lise düz okuyorum.ama benim sorunum şu hiç bir dersi anlamıyorum :zuha:

Meslek lisesine geciş yapıcaktım hocayla konuştum yapma dedi.1 senen boşa gitmiş olur dedi. bende gecmedim. bakalım eğer verirsem bu sene gireceğim 3 sınavdan tam puan yaparsam bitiricem.kredim 89 ve ortak derslerimden 4 tane kalmış:T:

Yani benden olsa olsa öğretmen olur :D Harbi bu kadar uğraşmışsın çok sağol ya :) Tek korktuğum şey matematik..

Eşit Ağırlık tercih edebilirsin. hem sayısal 1 zor gelmez ya sanmıyorum.. bende anlamam normalde ama zorlanmamıştım üni.deyken..
rica ederim bilgi edindikçe sna ayardımcı olucam inşallah ;)

ders mi oda ne :D 15 tane kitabı gördüğüm zaman bunalıma giriyorum cıkamadığım içinde ders çalışamıyorum:zuha:

Meslek lisesine geciş yapıcaktım hocayla konuştum yapma dedi.1 senen boşa gitmiş olur dedi. bende gecmedim. bakalım eğer verirsem bu sene gireceğim 3 sınavdan tam puan yaparsam bitiricem.kredim 89 ve ortak derslerimden 4 tane kalmış:T:

Valla bilmemde bence kesinlikle mesleki daha iyi... 1 sene nedir :) ben 3-4 senedir git gel yapıyorum. Ara sıra bıraktım devam ettim falan. ama genede güzel. Şu an 126 kredim var. 192'ye kadar devammmm :cici:

Lisedeyken matematiğin 3 geçmemiştir.Arkadaşım Feni yapıyoruz bi türlü şu matematiği yapamıyoruz:D

Onu bunu bilmem rakamları sevmiyorum :D

Eşit Ağırlık tercih edebilirsin. hem sayısal 1 zor gelmez ya sanmıyorum.. bende anlamam normalde ama zorlanmamıştım üni.deyken..

Umarım dediğin gibi olur :) Hani " ben zekalıyım ama amele olmak istiyorum " diyen veletler gibi hissediyorum kendimi :D Yardımların için çooook sagol :)

Eğer elle tutulur bi meslek istiyosan eşit ağırlık tercih etme ama yok benim gözüm yükseklerde degil diyosan eşit ağırlık tercih edebilirsin ama her ikisindede matematikten kaçış yok :D

Ya benim ailemin mallığı işte. Gece okulu var die düze yazdırdılar:(
aman Okuyan ne oluyoki okumayan ne olucak dicem ama okuyun lan..En azından adam muamelesi görüyonuz:T:

Ya benim ailemin mallığı işte. Gece okulu var die düze yazdırdılar:(
aman Okuyan ne oluyoki okumayan ne olucak dicem ama okuyun lan..En azından adam muamelesi görüyonuz:T:

Aslında hala şansın var. İyi düşün. Gece okulu dedikleri sadece 1 saat bazen yarım saat.
Okumadım sürünüyorum. Okursam sürünmem. Bu kadar basit olay :(

Aman benim felsefem bu okulu ve calışmayı kaldırmıyor.. Bakalım bu sene bititirim inşALLAH.Öldüğüm zaman cennete cehenneme okulu soracak değiller ya :D Bu yüzden kafam rahat.İnsanlar ne demiş ne demeiş umrumda değil..Ama siz ynede calışın.sizin için gec birşey değil. benim içinde değil ama ben beyinde bitirdim:T:

Geri