Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Okumayana kız vermiyorlar bu devirde
Aman benim felsefem bu okulu ve calışmayı kaldırmıyor.. Bakalım bu sene bititirim inşALLAH.Öldüğüm zaman cennete cehenneme okulu soracak değiller yaBu yüzden kafam rahat.İnsanlar ne demiş ne demeiş umrumda değil..Ama siz ynede calışın.sizin için gec birşey değil. benim içinde değil ama ben beyinde bitirdim:T:
ben kız olduğum için sorun yok:zuha:
Benim Lisansım Kişiliğimdir.beğenen beğenir.Beğenmeyen ise keyfi bilir.
Sanırım, Mesleki Açık öğretim lisesinde okuyacaksın; Mesleki Açık öğretim lisesi dersleri akşam 5 6 da başlayıp duruma göre 9 10 a kadar sürebiliyor tabi her okulda bu durum değişir. Akşam okulunda genelde senin düşündüğün gibi zor matematik konuları sormazlar, Zaten amaç öğrenciyi bir şekilde liseyi bitirmesini sağlamaktır. Açıkça söylemek gerekirse ( tabi her okul değişebilir. ) oradan pekte fazla birşey öğreneceğin söylenemez. 10. sınıftan başlamışsındır zaten 12. sınıfta staj göreceksin. Staja giriş yaptığında, birşeyler öğrenmen olabilir. fakat görebileceğin en zor matematik dersi bile emin ol ilkokul düzeyinde olacaktır. Bunun için canını sıkmana gerek yok. Ayrıca Üniversite konusundada Meslek lisesi çıkışlı olduğun için kolay bir şekilde, Ünüversiteye geçiş yapacaksın burada bir avantajın var. Tabi sen liseyi bitirene kadar eğitim sistemi değişmezse. Açık Öğretim normal senede 3 kez girilen sınavlara çalışıp o kredileri tamamlamaya bak En büyük sıkıntıyı o kredileri vermede çekeceksin diğerleri kolayzaten onlardada zorunlu ders benim bildiğim matematik değil. Dil ve anlatım oluyormuş. Yani sonuç olarak matematik karşına pek çıkmayacak.. bol şanslar
Yahu ben o dersleri konuları öğrensem ne olucakNeyime yarayacak Allah Aşkınıza.Salakca eğitim sistemi.
Adam kalmış bana sınavda atatürkün amelyat olduğu hastaneyi soruyo :zuha:
Hayatta herşey okumak değildir. nBen hayatı okumuşum kitapları okusam kaç yazar
Benim için gereksiz..sizi bilemem.siz okuyun sonucta evlenmeniz kolaylaşıcak :zuha:
Bak kişil meselesi okuyup okumamakla alakası yok işte burda haklısın ama güzel bir kişiliği olanın güzel bir tahsili olsa kötü mü olur sence ?![]()
Ben zaten okuyorum son seneye gidicem. Stajıda yaptımBenim korkum üniversite mevzusuydu
Okulda öğrenilen "herşeyin" gereksiz olduğuna bende katılıyorum. Ama bir yere işe girerkende " lise mezunuyum " dersen yemezlerÇalışmak şart. Amelelik yapamam.
Evlenmemiz kolaylaşıcakmı zorlaşıcakmı bilemem de karnımız doysun yeter.
Yok ben acık lise düz okuyorum.ama benim sorunum şu hiç bir dersi anlamıyorum :zuha:
Yola devam :T: Okuyun okumayın demiyorum.Ben okumicam diyorum![]()
Yahu ben o dersleri konuları öğrensem ne olucakNeyime yarayacak Allah Aşkınıza.Salakca eğitim sistemi.
Adam kalmış bana sınavda atatürkün amelyat olduğu hastaneyi soruyo :zuha:
Hayatta herşey okumak değildir. nBen hayatı okumuşum kitapları okusam kaç yazar
Benim için gereksiz..sizi bilemem.siz okuyun sonucta evlenmeniz kolaylaşıcak :zuha:
Biz senin iyiliğin için söylüyoruz başka bir derdimiz yok amacımız topluma insan kazandıra bilmek :cici:
Tabikide değil.. Ben kendi adıma kOnuştum bayım :T: ben istediğim mesleği yapamadığım için diğperlerinede gerk duymuyorum. Benim ahaytım böyle işte. siz çalışın okuyun.Okumak güzeldir gerçekten. insanı adam yerine bırakıyo.Çok cektim bu konu yüzünden ama umursamıyorum artık. İnsanların eline koz vermicem.Öğrenecek herkes okumayan ezilmeyecek.İlerde bu konuya proje hazırlicam![]()
O zaman sınavsız geçişten faydalanabilirsin. eğer şu anda 4 yıllık bir ünüversite kazanabilecek durumda değilsen Bilgisayar Programcılığı 2 yıllık okuyarak daha sonra tabi çalışmana bağlı dgs girerek yükselebilirsin. 2 Yıllık bilgisayar bölümü bitirsen bile şu anda ekmeğini kazanabilecek kadar çok zor olmayan iş bulabilirsin.
Üff siz beni nerenizden anlanıyonuz arkadaşım
Yahu ben kendim okumak istemiyorum.Banane diğer İnsanlardan.Ben tüm kuzenlerime okuyun diyorum.Cevremdeki herkese okuyun die isyan ediyorum..
Ama ben soğudum Okuldan herşeyden insanlardan..
Bu yüzden okumak istemiyorum ben.
Yoksa ben okumaya karşı değilim.Ben kendime laf ediyorum Kimseye değil.