Kütüphane'm ve İçindekiler...

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Merhaba, Leonardo da Vinci kitabı an itibarı ile bitti.Sıcağı sıcağına paylaşmak istedim görüşlerimi.
Leonardo da Vinci ile ilgili kitaplar, dizi ve filmler yayınlanmıştır.Bu kitapta hepsini bir arada buluyorsunuz.
Bir dehayı, küresel bir dehayı bu kitapta okumak , okurken gözlerinizin önünden gelip geçmesi film şeridi gibi muazzam.
Biyografi seviyorsanız, Leonardo da Vinci'yi daha yakından ama her konuda tanımak istiyorsanız hazine niteliğinde bu kitap.
Tüm çağların dehası o, çünkü Leonardo ~

Off ki ne off , asalet geldi kütüphaneme
Şeker bebeklerim
Umay'ım
Sendeyim ~

20200318_191308.jpg

Umay ve **Spam/Adversiting** kırmızı kitabı
Bitti , ama bitmedi de.
Yerinden sık sık alıp rahatsız edeceğim onu çünkü

aşkın ağzı bozuk tercümesini enfes yapmış Umay,
noktalama işaretleri çok farklı, dikkatimden kaçmadı.tam onluk olmuş.

tek mucizesi hatırlamak olanlar okumalı

diğer kitaplarına başlayacağım

cevapsız ağrı ve rüya duvarları, bitse de bitmez.döner dolaşır karışırım sayfalarına yine.
umay ve kelimeleri, şiirin tanrı hali

Selammmm

Kitabevlerine gidemiyorsam kocaaa a101 var değil mii .p

Bende olmayan ne varsa aldım, yeni gelmişti, gözümü kapayıp seçeceğim birisini ama Cezmi fena göz kırpıyor bana, aklımı çeliyor .p

20200404_194016.jpg

Senin anlatışınla sayılar daha da mı bir güzelleşiyor Ata'm
Atatürk'ün Geometri kitabından..

20200502_152459.jpg

Son iki günde okudum bu bebekleri, içlerinden en çok Benjaminciğimin hikayesini beğendim.Filmini de izlemiştim ahh Bradciğim.Film daha güzeldi ama.
Kitap şöyle, Benjamin doğduğunda bebek görüntüsünün aksine ihtiyar bir bedende dünyaya gelir.Ailesinin bir utanç kaynağı olarak.
Benjamin, garip bir şekilde zamanı tersine yaşamaktadır. İnsanlar yaşlanırken zaman döngüsünde tersine yol alarak gençleşiyor.Okuyun derim (:

20200514_225143.jpg

Selaammm
Kinyas ve Kayra'yı okumak bugüne nasip oldu.Daha yeni başladım.Kitabı okurken koku geliyor burnuma sanki, o anların ve hissiyatın kokusu.Epey yolu var daha.
Tessciğimin okumadığım kitabı kalmamalı.İdol kadın , bekleyin beni bebeklerim az (:
Yorumlar bittikten sonra bakalım
20200607_183833.jpg

Selaaamm
Bugün öyle cici bebekler aldım ki, mesela birisini alırken aklıma @Mastor geldi , merakla okuyacağım.
Takip ettiğim sadece şiir dergimin yeni sayısı çıkmış almadan olmaz tabi ki, onu da heybeme attım bir güzel veee hemde yeşil renk ahh..

Azra Kohen'in gör beni kitabını çok duydum ama hiçbir fikrim olmadan aldım üzerime üzerime geldi zaten gör beni diyerek, bakalım nasıl..

Bizans'a , oradan da Yunanistan'a doğru yol almak için ben sana rehber olurum diyen kitaplar denk geldi.
Bir tanesi de @Mastor 'u aklıma getirdi ilk görüşte, sevgiler ona da (:

Görselleri de bırakayım , öp tüm (:

20200705_142229.jpg20200705_142106.jpg

Ne kadar da sıcak bir gece yine , gör beni kitabımı bitirmeme engel değil tabi

Azra Kohen gör beni diyor isminde kitabının

Cumhuriyetin ilk kurulduğu dönemlere götürüyor bizi, kadınların daha özgürleştiği, toplumda söz sahibi olduğu, yenilikler ve karmaşalar, ayak uydurma çabası, savaşlar, kan, ölüm ve aşk.

Kitabın yarısına kadar iyi ilerledim ama sonra bi sıkıldım.Yine de okuduğum için mutlu oldum.

Akademik bilgilerde var insanlık tarihi ile ilgili.

Baktım ve gördüm seni kitap, sen de kütüphanemde güzel bir yerdesin artuk

Selaaammm , aslında kitabı dün gece bitirdim yorumum sabaha kaldı
Tess Gerritsen'in Bir Sırrım Var kitabı

Duydum kiii Rizzoli & Isles serisinin son kitabıymış.

Akıl oyunlarını seven Gerritsen buradada bunu başarmış.
Gelelim kitabımıza, yine birbiri ardına işlenen cinayetlerimiz var.Sembolik ifadelerle gerçekleştirilmiş.Çok vahşice.Çok eskiden azizlere yapılan işkencelere bire bir uygulanan.
Ve yine eskiden işlenen taciz cinayetleri gündeme geliyor, bu cinayetlerle ilgisi yok gibi görünsede tam da üzerine basıp cinayetlerin asıl sebebi oluyor.

İpucu benden okuması da merak edenden (:

Bu kitabı sevdim, bir göz daha kazandırdı yine..Seviyorum Gerritsen kitaplarını..

20200920_084515.jpg

Selaammmm

Beklediğim dergime kavuştum sonunda , kaçırmadan alıyorum okuyorum kokluyorum
Sadece şiir dergisinden bahsediyorum
4. sayısı bu , 3 aylık dergilerden
Sevdiğim , imrendiğim isimleri okumaya bayılıyorum dergide
Röpörtajlar da cabası, her sayfası kıymetli
Şiir seven herkes bi ucundan baksın derim
Bu sayının tasarımı da çok tatlı
Kenarı kırmızı çizgili , kareli harita metot defteri tasarımıyla
Görseli de bööyle

20201003_222840.jpg

20201003_223004.jpg

Selamm (:

Bitip tükenmez bendeki Tess Gerritsen hayranlığı , kütüphanem doldu onunla ha ri ka biri

Günahkar kitabından bahsetmek istiyorum, en son bitirdiklerimden biri o da

Rizzoli - Isles serisinin güzellerinden olan bu kitabımızda manastırdaki iki rahibenin vahşice saldırıya uğramasının üzerine, rahibelerden genç olanın ölmeden önce doğum yaptığını öğrenirler. Cinayeti araştırırken altında yatan sebepleri ve bağlantıları ortaya çıkarırken şaşkına çeviren gerçekleri göz önüne seriyorlar.Kendileri de sarsılıyor bu durumda elbet.

Daha ayrıntısını okudukça vay be eşliğinde öğrenebilirsiniz..Bi okuyun derim..Görselini de bırakayım

tess.jpg

Sıraya giriniz lütfen (:

Şamancım çok tatlısın, seni tanımak büyük keyifti ♡

An itibariyle unorthodox elimde , başlamak için sabırsızlanıyorum

Önay Yılmaz ile Sunay Akın'ın kitaplarını gözümü kapatıp seçmiştim, arada yaparım öyle şansa ne gelirse (:

20201101_124726.jpg

Bu güzel konuya bende bir ekleme yapmak istedim @Nef' hanımcım uzun süredir konuya denk gelemiyordum ama güzel ve etkileyici bir kitaba başlayınca bunu burada paylaşmak istedim. Fantastik konusu ve sürükleyici içeriğiyle birkaç gündür beni kendisine tekrar esir aldı bu kitap :)
Ayrıca kitabın lanet üçlemesi serisinin ilk kitabı olması ve devamının gelecek olması beni bir başka heyecannlandırdı.

Danıelle L. Jensen - Tutsak Çalıkuşu fantastik severler için önerebilirim.

5205C3C5-3027-49EC-B394-8838FD0DDC67.jpeg

Hoş geldin güzel @kLara cığım, çok iyi ettin hep beklerim
Bende okumak isterim kitabı teşekkürler ♡

Epeydir boş bıraktım konuyu, çok birikti kitaplar aslında bahsedilmeyi bekliyorlar

Sevgiler canım ♡

Hoş geldin güzel @kLara cığım, çok iyi ettin hep beklerim
Bende okumak isterim kitabı teşekkürler ♡

Epeydir boş bıraktım konuyu, çok birikti kitaplar aslında bahsedilmeyi bekliyorlar

Sevgiler canım ♡
Güzel yorumlarınızı ve bir ışık niteliğindeki bilgilendirmelerinizi merakla bekliyorum Nef hanımcım :emoji_purple_heart:

Takibe aldim. ara sira paylasimlariniza devam etseniz ^^ bir kac tane kitap ilgimi cekti

Geri