MotheuS
Üye
Eğer bu konuyu sen açsaydın çoktan kapanmıştı zatenBu konuyu ya ben acsaydim !
PKK ya katilirdiniz yemin ediyorum :p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eğer bu konuyu sen açsaydın çoktan kapanmıştı zatenBu konuyu ya ben acsaydim !
PKK ya katilirdiniz yemin ediyorum :p
Eğer bu konuyu sen açsaydın çoktan kapanmıştı zaten![]()
Oncelikle bazi arkadaslarimiz kurtlere yapilan hareketleri tum Turk halkina mal etmeye calismis.(tum olmasa da yarisina )
Ornek veriyorum ben bir kurt ile dalga geciyorsam (sırf etnik kokeninden dolayi)
Bunu benimle ayni kani tasiyan kisilere mal etmek ne kadar dogrudur
Fransanin biz Turklerle alakali tutumu malum
Tum fransiz halkina dusman mi olalim
Ya da ruslara ?
Ya da araplara veya baska milletlere ?
Çok gaza geldim.
YASASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ...
Bu genelleme olayı çok canımı sıkıyor. Kürt halkının çoğu pkk yandaşı diye bir fikir var bir yanılsamadan başka bir şey değil. Doğu tarafındaki kürt kesimi kandırmaya müsait ve cahil kesim olduğu için bir kürt devleti kurma merakı almış başını gidiyor. Ha ayrıca ben kürdüm bununla da gurur duyuyorum bu vatan için abimi şehit verdik. Sizce kürtler ne istiyor siz cevaplayın?
Cahil kelimesini kullanmak yanlış bir tabir bence.
Cahilliğin olduğu yerde ihmal vardır.
Bu o insanların suçu değil. Hakkari de hala çocuklar köylerinden metrelerce uzağa okula gidiyorlar.
Yaşasın Halkların eşitliği (( ;
Bu genelleme olayı çok canımı sıkıyor. Kürt halkının çoğu pkk yandaşı diye bir fikir var bir yanılsamadan başka bir şey değil. Doğu tarafındaki kürt kesimi kandırmaya müsait ve cahil kesim olduğu için bir kürt devleti kurma merakı almış başını gidiyor. Ha ayrıca ben kürdüm bununla da gurur duyuyorum bu vatan için abimi şehit verdik. Sizce kürtler ne istiyor siz cevaplayın?
Devletin oraya yaptığı yardımın haddi hesabı yok. O yardımların çoğu köylüler tarafından ya PKK ya veriliyor ya onlar el koyuyor
Doğu (Kürtler) cahil, devlet süper yardım yapıyor ama Kürtler o parayı örgüte yolluyor yada el koyuyorlar. Yazdıklarınızın ana fikri bu, yanılıyor muyum?
Ya kusura bakmayın da görmediğiniz bilmediğiniz yerler hakkında konuştuğunuzu düşünüyorum. Kürt olabilirsiniz, bu hiçbir şey değiştirmez. Bilmeden atıp tutmak kolay tabii.
Görmediğim bilmediğimmiBenim annem van lı
akrabalarımızın çoğu doğu tarafından ve doğuda yaşayan arkadşlarımda var sen neye dayanarak atıp tuttuğumu idda ediosun
![]()
Öncelikle Kürt kardeşlerimi pkk ile aynı kefeye koyanlara karşıyım
konuya gelicek olursak
Amerikanın büyük ortadoğu projesi için Türkiye model ülkedir diyo
yani ortadoğuda işbirlikçi ülke Türkiye
şimdi bop u yapabilmesi için
özelleştir
mezhep çatışması çıkart
bunları gerçekleştiriyo, abd : benim askerim öleceğine müslümanlar ölsün çabasında
ayrıca sözde kürdistan haritasında mısır, libya yok dikkatinizi çekerim
Irakta ışid ve barzani kerkük ile musulu işgal etti
Irak ordusu çekildi
israil kendi istediği şeyi kurmak için pkkyı, ışidi, barzaniyi kullanıyo
Devletin oraya yaptığı yardımın haddi hesabı yok. O yardımların çoğu köylüler tarafından ya PKK ya veriliyor ya onlar el koyuyor
Hakkaridemi yaşıyorsun ablam ? Şu son yıllarda yeni yeni insan yerine koymaya başladı devlet orayı. İşine gelince ülkenin her toprağı bizimdir diy n devlet liderleri oraya ne inşaa etmiş köyü boşver merkeze ne gibi bir yatırım var ? İstanbulun cicegine böcegine harcadığı parayı bile harcamıyor sana diyim yani.