Bkz : Tatlı su solcularının kürt dendiği anda faşistlik damarlarinin kabarmasi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende bunu demek için gelmiştim. Alkışlıyorum. :hi:onu bilmem de Kürtler niye akp ye oy verir
onu bilmem de Kürtler niye akp ye oy verir
Pardonda, Kürtler solcu ise neden hala akp iktidar ?
Kürtlerde bir insandır onlarında fikirleri vardır türk alevi çelkez diye ayırıp o şu yok bu şu partili diye nitelendirmek yanlış olur.
Kürt mürt bilmem ben herkesi bir vatandaş olarak görürüm
la ben ne dedim? Kürtler solcu olaydı Demirtaş baraj altı kalmazdı
ee mesela ben türk'üm. ama görüşümüz yüzünden kürt milliyetçisi damgası yedik onu nasıl yapcaz @Pitre
Insomnia arkadaşımız yukarıda güzel özetlemişBu söyleme tepki verecek insanların çoğunun kürdü savunan herkesi kürtçü (ırkçı) olarak gördüğü gerçeği..
Kürt diye bir şey yok Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında yaşayan ve nüfus cüzdanında Türk bayrağı ibaresi bulunan herkes Türk'tür.
Oyle birsey duymadim bende ama kurtlerde solcu ve sagci olabilir tabi. Sosyalistlere gelirsek eger, ben hic zengin bi sosyalist gormedim siz gordunuz mu :S
Bildiğim ve gördüğüm bir çok Kürt milliyetçi ve dini yönüne ağırlık veren sağ kesimden insanlardır.
Once yazismalari oku sonra icerigine bak . Anlayamıyorsan az roman falan oku. Iste hep bunlar egitimsizlikten .Ne anlatmak istediğini anlamaya çabalıyorum.