Kùrt kankilerim bi like atabilir mi mesajima
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Diyarbakırda bir düğün …bana ne yakışırdı biliyor musun?.... di mi @HosgeldinHarunAbi ?
Benim de Türk komşularım var, hiç bize gösterilen gibi değiller biliyor musun? Çok iyiler. Hatta eniştemiz bile var Türk. Yaaa :d (No offense)Bizim sülalede ve köyümüzde çok var
Yalan söyleme senin enişten Zaza. Yozgat Sorgun'da askerlik yaparken dayak yememek için ülkücü olmuş o yüzden Türk sanıyor kendini.Benim de Türk komşularım var, hiç bize gösterilen gibi değiller biliyor musun? Çok iyiler. Hatta eniştemiz bile var Türk. Yaaa :d (No offense)
Senin dayın ne ara benim eniştem oldu? Alçak, puşt!!Yalan söyleme senin enişten Zaza. Yozgat Sorgun'da askerlik yaparken dayak yememek için ülkücü olmuş o yüzden Türk sanıyor kendini.
Benim dayım asker kaçağı, konuyla ilgisi yok.Senin dayın ne ara benim eniştem oldu? Alçak, puşt!!
www.instagram.com
Uzun hava bana göre değil varsa böyle halaycı alaycı bekleriz kjkjkhjh@ZaNa ve @Publisher ın eşleri (temsili değil)
![]()
XY_TV, Instagram: "Amenoooooo 😅😅 #reels #instagram #kesfet #türkiyem🇹🇷 #din #mizah #komik #şafaksezer #kolpaçino #futbol #galatasaray #fenerbahçe #besiktas #süperlig #hayvan #kedi #köpek #seçim #türkiye #rte #travel #satış #reklam"
6,110 likes, 104 comments - xy_tvv, February 19, 2024: "Amenoooooo 😅😅 #reels #instagram #kesfet #türkiyem🇹🇷 #din #mizah #komik #şafaksezer #kolpaçino #futbol #galatasaray #fenerbahçe #besiktas #süperlig #hayvan #kedi #köpek #seçim #türkiye #rte #travel #satış #reklam".www.instagram.com
Türk gelini olmayin. Dunyanin en cimri insanlari.. hele de konyalilar