Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pastanemi sandın burayiAnons : Damadın multisinden 2 bilezik
Sizin oralarda çok altın takıyor diye biliyorumTürkler bisey yapmiyor Allahin cimrileri
Sizin oralarda çok altın takıyor diye biliyorum
Antep de öyle diye biliyorum altın zengini olduğun gözümden kaçmadı SjsjsBir sunnet dügünü videosu paylasmistim whapsapta o dönem bol bol stroy paylasiyordum.Sanirim belki @No Pasaran @thelord unda dikkatini cekmistir.
Sadece bu sünnet düğünü
Araplarla evlen o zamanTürkler bisey yapmiyor Allahin cimrileri
Yok canim benim oyle bir variyetim yok.Ama şu bir doğrudur 30'u aşkın bilerzik benim amca dayı hala teyzelerim tarafından takıldı.Antep de öyle diye biliyorum altın zengini olduğun gözümden kaçmadı Sjsjs
Güle güle kullanın <3Yok canim benim oyle bir variyetim yok.Ama şu bir doğrudur 30'u aşkın bilerzik benim amca dayı hala teyzelerim tarafından takıldı.
Çeyrek ve yarımları sayamadım sarhoştum:p
OlurAraplarla evlen o zaman
Antep insani cimri.. yada bana denk gelenler oyleSizin oralarda çok altın takıyor diye biliyorum
Canım sen nasılsın? Nasıl gidiyor biraz negatif hissediyorum seni yorgunmusun ruh olarak ?Olur
Antep insani cimri.. yada bana denk gelenler oyle
Kosturuyoruz canimm bayramdan sonraya aldik nikah gununu. Kaynanam yoruyor evet sbsmms kaynanalar kapatilsin...... kaynanalardan nefretttCanım sen nasılsın? Nasıl gidiyor biraz negatif hissediyorum seni yorgunmusun ruh olarak ?![]()
Ah canım hayırlı uğurlu olsun çok mutlu ol isterim inşallah <3Kosturuyoruz canimm bayramdan sonraya aldik nikah gununu. Kaynanam yoruyor evet sbsmms kaynanalar kapatilsin...... kaynanalardan nefrettt
Insallah canimmm insallah her sey hepimizin gonlune gore olsunnnAh canım hayırlı uğurlu olsun çok mutlu ol isterim inşallah <3
Hayatta hiç bişey kolay değil ama sen güçlüsün umarım herşey istediğin gibi olur