Kürt gelini

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
@Emare hanım merhaba merhaba merhaba.
Hayırlı uğurlu olsun efendim, Allah bir yastıkta kocatsin.
Umarım çok ve hep mutlu olursunuz.
Gelin ayakkabınızın altına börü balası yazar mısınız?
Hayır kendim için bişey istemiyorum, ormandaki ekolojik dengeyi sağlamak için yeni yavru kurtlara ihtiyaç var da :/

@Emare hanım merhaba merhaba merhaba.
Hayırlı uğurlu olsun efendim, Allah bir yastıkta kocatsin.
Umarım çok ve hep mutlu olursunuz.
Gelin ayakkabınızın altına börü balası yazar mısınız?
Hayır kendim için bişey istemiyorum, ormandaki ekolojik dengeyi sağlamak için yeni yavru kurtlara ihtiyaç var da :/
Merhabaa cok tesekkur ederim butun guzel dilekleriniz icin cok sagolun
Yazarim tabii de bayramdan sonra tekrar bi hatirlatabilir misinizz unutmayayim :emoji_relieved:

Tamam @Emane hanim kesin hatirlaticam foto cekip bana atın, ben de anlika aticam tamam mi? Serçe kıskançtır simdi o da ister aynisini ama yer yok deyin olur mu? Oldu olacak herkes yazdırsın o zaman forumdan? Yok öyle bişey. Yani kızcağız sizinle mi uğraşacak Serçe ya? Hem o kadar kuzeni var, hepsinin ismi yazılacak. Başka düğünlere canım hadi. Zana yazar seni merak etme.

Tamam @Emane hanim kesin hatirlaticam foto cekip bana atın, ben de anlika aticam tamam mi? Serçe kıskançtır simdi o da ister aynisini ama yer yok deyin olur mu? Oldu olacak herkes yazdırsın o zaman forumdan? Yok öyle bişey. Yani kızcağız sizinle mi uğraşacak Serçe ya? Hem o kadar kuzeni var, hepsinin ismi yazılacak. Başka düğünlere canım hadi. Zana yazar seni merak etme.
Suan asla unutacagimi sanmiyorum :emoji_joy:

Eee Emane nasılsın :d

Lütfen kendi adınıza konuşun .Oysa benim kaynanam çok temiz kalpli çok iyi bir insan
bebeğimize bakıyor. Eşimin devlet memuru olmasından dolayı gün içerisinde alısverişlerimizi ve imkanı oldukça yemeğimizi hazırlıyor.
Ama istekleri bitmiyordu oda ayrı konu bir bilsen ben neler çektim :D
. Kaynanam yoruyor evet sbsmms kaynanalar kapatilsin...... kaynanalardan nefrettt

Lütfen kendi adınıza konuşun .Oysa benim kaynanam çok temiz kalpli çok iyi bir insan
bebeğimize bakıyor. Eşimin devlet memuru olmasından dolayı gün içerisinde alısverişlerimizi ve imkanı oldukça yemeğimizi hazırlıyor.
Ama istekleri bitmiyordu oda ayrı konu bir bilsen ben neler çektim :D
Benim kaynanam kendinden baskasini dusunmuyor kendi oglunu bile..

Benim kaynanam kendinden baskasini dusunmuyor kendi oglunu bile..
Şimdi benim ki biraz espiri mahiyetinde oldu .Ancak şu var emin ol kayinvalidem çoğu zaman eşimle bile tartışmıştır Ve bir çok konuda bana hak verip destek olmustur. Demem şudur her ne kadar kaynana kısmını bizler sevmesekde zamanla herşey biraz daha güzelleşiyor.o yüzden herşey zaman.
Dilerim hep mutlu olursun

Şimdi benim ki biraz espiri mahiyetinde oldu .Ancak şu var emin ol kayinvalidem çoğu zaman eşimle bile tartışmıştır Ve bir çok konuda bana hak verip destek olmustur. Demem şudur her ne kadar kaynana kısmını bizler sevmesekde zamanla herşey biraz daha güzelleşiyor.o yüzden herşey zaman.
Dilerim hep mutlu olursun
Kiz anneleri sorunsuz oluyor genelde. Benim annemi gor melek gercekten. Diyorum hep herkese annem gibi kaynana diye. Erkek anneleri gelinleri kiskaniyor yani iyi olan bence cok azdir. Ogullarini kiskaniyolar iste. Ne biliyim tuhaf isler ya. Her seye karisan hep benim istedigim olsun diyen biri. Nişan da bile nisan alisverisinde dogru duzgun gezemedim ay daha bi ton sey var buna benzer. Basmayin yaramaaa

Antalya veya izmirli sevdicegime seslenirken ben : askim sarimsakli mayonezi uzatirmisin

Muglada olabilir

Passat kolayda sen önce sana getirilen para doluyu testiyi kırmalısın ki sana ceza kesilmesin. Nişanı her ne olursa olsun kız tarafı yapsada bizdeki düğünler erkek tarafı tarafından yapılır. Sence kolaymı bizden kız almak doğru siz alışkınsınız 1 tencere pilav ve 1 tane kızarmış tavuk ile düğün yapıp kız almaya Hem nişanda hem de kınada gelinin kıyafetleri, ayakkabıları ve aksesuarları damadın tarafından karşılanmaktadır.yare, çepki,tezirme,delilo,semamé,kipki,qilki,meymané vb bu oyunları öğren bizde halay çekmeyen adama kız verilmez.Eğer bunları göze alırsan biz sana kız veririz bebeğim ama işin can alıcı kısmı var. Belki kaldımı kalmadımı bilmem ama (yöreye /kişiye göre değişiyor ) Anne süt hakkı baba ise başlık parası ve erkek kardeşi yol hakkı ister. sanırım sen şimdiden bir passat parasından dahasını verdin.
inşallah damatlarina da possat hediyeleri vardır

Geri