Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ulan millet tartışma konusunun içerisinde aradan evliliği falan da çıkarıyor. dsffasdf Ben hâlâ sigara içip müzik dinliyorum oyun oynuyorum. Adalet? Mavazee* görüyor musun al sana şans işte![]()
Ulan millet tartışma konusunun içerisinde aradan evliliği falan da çıkarıyor. dsffasdf Ben hâlâ sigara içip müzik dinliyorum oyun oynuyorum. Adalet? Mavazee* görüyor musun al sana şans işte![]()
ne bu şimdi ? saçımı uzatıcam gel tırman kaçalım gibi bir şey mi demeye getiriyosun ??
Ben senin gibi davulcu isa ' larla muhattap değilim , tartışmaya saygı duy pis insan :pat: git burdan !!
Tartışma esnasında evlilik teklifi nedir bilemezsin. Aslada bilmeyeceksin :T:
Çoğ güzel duygu. Biz hem tartışırız hem evleniriz. Allah bizi bir birimiz için yaratmış :cici:
asdsad![]()
Müslüman düşmanlığı yaptırtma bana !!! :S Kin kusma :S
Jesus <3
Hani yazmayayım yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım arkadaş.
Bende insanım o kadar kişiyle tartıştım biri demedi ki evlen benimle :S
Müslüman düşmanlığı yaptırtma bana !!! :S Kin kusma :S
Jesus <3
Bu espiri hoş muydu ?
Bu kadar sevgi pıtırcıklığına ne gerek vardı ?
Hani yazmayayım yazmayayım dedim ama kendimi tutamadım arkadaş.
Bende insanım o kadar kişiyle tartıştım biri demedi ki evlen benimle :S
Ben sonuca bakarım kanka.
Ben aldım mı?
EVET aldım. Gerisi boş asjkdgashdgsa![]()
of sen en çok kimle tartışıyosan git onunla evlen anladın sen yorumun altındaki butondan şukuya bas :haha:
bu kıza inanmayın . Asıl fulya sakarya meydan muharebesinde şeyit oldu . Bu gördüğünüz fulya ise başta hatem olmak üzere her genci ağına düşüren yeşilçam kafiridir. Aynı şeyleri bana da söylüyordu , bu kadar oyuna ne gerek vardı ? :/
of sen en çok kimle tartışıyosan git onunla evlen anladın sen yorumun altındaki butondan şukuya bas :haha: