- Web sitesi
- www.youtube.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben şöyle bi örnek verebilirim, eeee ben şuanki iktidara tepkiliyim.
Öğrenmek istemiyor kimse de bunu zorlamıyor.Merak etmesin İslamın buna ihtiyacı yok.Bu yüce davaya layık olamazsınız.Bu dava bizler olduğumuz sürece size layık olmayacak.Kim Kuran'ı Kerim'in türkçe okunması haramdır demiş? Kafasına bozulan beisler İslam üzerinden kelime yapıyor.Ezan sesinden rahatsız olan,Kuranın okunmasından rahatsız olanlara saygım yok ve asla olmayacak.Kendileri saygılı olmayı öğrensin.
Öğrenmek istemiyor kimse de bunu zorlamıyor.Merak etmesin İslamın buna ihtiyacı yok.Bu yüce davaya layık olamazsınız.Bu dava bizler olduğumuz sürece size layık olmayacak.Kim Kuran'ı Kerim'in türkçe okunması haramdır demiş? Kafasına bozulan beisler İslam üzerinden kelime yapıyor.Ezan sesinden rahatsız olan,Kuranın okunmasından rahatsız olanlara saygım yok ve asla olmayacak.Kendileri saygılı olmayı öğrensin.
Sizin aşırı Kemalist kafa dan ne farkımız var allah aşkına?
Elbette sonsuz yüce merhamet sahibi allah in sana da bana da ihtiyacı yok lakin kullar arasında sana ihtiyacimiz yok sen gelme der gibi konuşmak sizin haddiniz değil.
Bi Mevlana gibi anlayışlı olamazsiniz lakin genel olarak hoş görmenin hakim olduğu bi din hakkı da da bu tarz yorum yapmanız abes.
sonra da vay efendim kimse islami bilmiyor diyorsunuz. Neden acaba?
Hadi o kadın saçma sapan bi yorum yapmış
hatta şu açıdan bakın burası laik bi ülke herkes müslüman olmak zorunda değil ben de kuran okumak zorunda değilim dese yine mantıklı. Şu an ki hükümetin dini sömurdugunu, din kısvesi adı altında insanı dinden giderek uzaklaştırdıgini belki de ifade etmeye çalışıyor.
Geçen bi konu da Tuğçe Kazaz in doğru yolu bulduğunu yazanlar vardı chp ye kızıp din değiştirdiği için bu ülkede ki ikiyüzlüluk beni beden alıyor.
El insaf.
Değerli Böğürtlen,
Bunu ben de yakıştıramadım sana. Allah'ın insanlara ihtiyacı yoktur elbette ama bahsettiğin İslam davasına zaman içerisinde kimi dahil edip kimi hariç edeceğini bilemeyiz öyle değil mi? Nice alimlar bu davadan uzaklaştırılmış, nice kafirler bu davaya alim edilmiştir.
Bu yüce davaya layık olamazsınız.
Sizin yanlışıniz ile değil islami algılama seklinizi eleştiriyorum ben.
Ben pek inançlı biri değilim . Açıp okur kafamda ki soruları bulmaya çalışırım lakin sizin bu yazdığınızi doğru bulmuyorum.
Dinde zorlama yoktur,ama hoşgörü vardır islam düşmanı olmak ne demek size göre?
Bana göre insanlarin (dini zorla ve yanlış şekilde empoze etmek bence din düşmanlığı ) olumsuz şekilde algılarını etkilemek. .
Gördüğünüz üzere bunlarda dindar ise böyle yapıyorlarsa kafasında olan bir çok insan var ben de öyle düşünüyorum ama ben bunu dine değil görgusuzluge/sonradan gormusluge /kişisel ahlaktan nasibini almamisliga baglıyorum. Alttan alttan dini karıştıran yine kendileri nihayetinde.
herkesten sizin gibi düşüncesini bekleyemezsiniz. Sizin inancıniza ve kurana gore tüm insanlar Allah katında eşit iken hele siz kimseyi bu şekilde dislayamazsiniz .
Asıl bu noktada dikkat etmesi gereken siz inananlar değil mi?