Kuran-ı Kerim Okumayı biliyormusunuz sorusuna ilginç Tepki

Konu sahibi son olarak 14 gün önce görüldü
Hala savunmaya geçiyor bide ya, çok büyük bir kanıt gösterdin tebrik ederim. :) Lise terk de değil bu anlaşıldı. Bildiğin bu ilkokul terk .

Elbette kişi Kur'an yada din eğitimi istemeyebilir. Ama bunu neden istemediğini daha tutarlı temellere oturtmak gerekir.
Kur'an öğrenmek ister misiniz sorusuna verilecek cevap, hayır AKP'ye karşıyım şeklinde tezahür edilmesini doğru bulmuyorum.
Öte yandan, bir kişinin söylemleri üzerinden hareket edip, kendi tabanının dinsel duygularını istismar etmek, onu okşamak da din tüccarlarının ve buradan nemalananların işidir. Kadının biri Kur'an için bilmem ne demişte, böyle diyenler çıksın bilmem ne edeceğimmiş... Sivas'ta yakan zihniyetin aynısı.

Bak bu ateist arkadaşım bile mantıklı yazdı, bide climax a bak mantıksız herif hala cevap olarak yazıcak bana. En sinirlendiğim şey bekletilmek dua et iyi günümdeyim yoksa linç ederdim seni . :S

SIkinti yapmayin, yavas yavas nesli tükeniyor böyle Dinazorlarin :)
Bütün Türkiye bir anda INSAN olamaz ki.
Yavas yavas ...

insan gibi konuş.baban yaşında adamım ben.açacağın konuyu açış şekli adam gibi değil.ne demek bunun gibi düşünen hele Bi gelsin demek? Evet o kadın gibi düşünüyorum,napacaksın? Kimsin olm nesin? Önce saygılı olacaksın.o kadın cahil.ama senden çok değil.aqp toplumu kutuplaştırdı,seçmeni olmayanı din dışı ilan etti.insanlar da"biz öyle değiliz " demekten bıktı."sen muslumansan ben değilim" diye isyan etti.bu iktidardan önce memlekette ateist mi vardı? Şu an en az %5.hamdolsun dinden çıkardılar milleti
Akp nin uzun süredir iktidarı elinde bulundurmasından dolayı muhalefette kalan kesim akp seçmenine nefret beslemeye başlamış durumda. Senin söylediğinizin tersini de ben ve çevremde tanıdığım bazı insanlar yaşıyoruz. Akp seçmeni olmadığımız halde inançlı yaşıyoruz diye bunlar kesin akplidir gözüyle bakılıyor. Ona göre davranılıyor. Yani kutuplaştırma mı denir ötekileştirme mi denir tek taraflı yapılmıyor maalesef.

SIkinti yapmayin, yavas yavas nesli tükeniyor böyle Dinazorlarin :)
Bütün Türkiye bir anda INSAN olamaz ki.
Yavas yavas ...

Hımm insan olmanın olcutunun bu olduğunu yeni öğrendim Jesse Sağol cidden. Yabancı uyruklu birini gördüğünde "gavur" diye nitelendiren bir topluluğuz sonuçta haklısın insan olamayız.

Kuran ı Türkçe okuyorum ! Arapça bilmiyorum bilmekte istemiyorum !
Videoda ki ablaya gelecek olursak , kendini yanlış ifade ettiğini düşünüyorum.
Ama bu kadına kızmayın ! Bunun suçu değil !
İktidar Dini kullanır, İslamiyeti kendisine mal eder insanlarımızı ötekileştirirse , dışlandığını düşünen bazı vatandaşlarda bu tarz konuşmaya başlar.

doğru olmak düzgün olmak,erdemli olmak ''insan'' olmak veya olamamak..
tek ayırım bu olmalı
hiç bir din veya ideolojik görüş,temelinde **Spam/Adversiting**lığı,haydutluğu,lavukluğu savunmaz ve baş tacı etmez.
o nedenle akıllı vicdanlı ve dürüst olun.
dindar insanlar önce dinini öğrensin.emevi pisliğinin çürümüş ideolojisini din sanmasın.gitsin ehlibeyt islamı öğrensin.sonra bunun tapusunu kimseye vermesin.akp nin ayıplı politikasını kendi sırtına yük etmesin.dinini din simsarlarından korusun.
sonra gitsin ne yapacaksa kime oy verecekse versin

Teyzenin dinine desteklediği parti karar veriyor demek ki, Başbakanın bilmem neresinin kılıyız, başbakanım istesin kocamdan boşanırım , yağmuru akp yağdırıyor diyen kişilerle ve zihniyetlerle hiç bir farkı yok benim için bu teyzenin.

Ben dini AKP den öğrenmedim.Zaten Kuran okuyan bir annenin babanın çocuğuyum çok şükür ve küçük yaşlardada öğrenmiş biri olarak gurur duyuyorum.AKP yi sevmemdeki tek neden başındaki kişi değil tüm ülkedeki bayanları birbirine eşit hale getirmesidir.Kimsenin kimseden bir bez parçası yüzünden fazla ya da eksik olamayacağını göstermesidir.Keşke diğer partilerde bunu yapabilseydide şu an bu kadar feryat figan etmeselerdi AKP dini kullanıyor diye.AKP sayesinde özellikle bayanlar bu ülkede her girdiği yerde eşit duruma gelebilmiştir.Müslümanız ama bu ülkede sırf dinini yaşayabilmek için perrukla gezen onbinlerce kadın vardı bunu sakın unutmayın.

bayan cok yanlis gelmissin :T:
kur'an'i partiye yamadi ya la :T:
iyi madem bizde eylemleri chpye yamayalim iki dubleyle ugurlayalim :T:

Abla kurandan girmiş akp den çıkmış. Beyler bayanlar akp 10 küsür yıldır iktidar , islam dini ise ezelden beridir var birbiriyle bağdaştırmak ne alaka?

Biz Ataürk ilkelerini yahut laikliği chp ile bağdaştırsaydık o kafada olsaydık ohooo işimiz varmış.

Geri